מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 20.11.2017


כעת הגיע הזמן למנות העיקריות – הבשר. וכאן גדולתה האמיתית של "באפלו". במרכז המסעדה נמצאת ה"קצביה" – מעין אטליז מזערי, כולל מקרר עם הנתחים המובחרים שמוצגים לסועדים ולבחירתם. שם מחכה טל, שף המסעדה, לכל מי שמעוניין לקבל הסבר וייעוץ בבחירת הסטייק שלו. טל מסביר ברצון לכל המעוניין על חלקי הבשר השונים, מרקמם, מקורם, וכן על מידת העשייה המומלצת לכל נתח. כך הוא מתאים את הסטייק לכל לקוח, כדי שכולם ייצאו מרוצים ביותר מהארוחה ויקבלו את המנה המושלמת עבורם. את הבשר מזמינים לפי משקל, מה שמאפשר לטעום מספר סוגים באותה הארוחה בלי למשכן את הבית.
החלטנו ללכת על טעימות קטנות מכמה שיותר מהנתחים המוצעים.

הבשר הגיע על מיני גריל לוהט, עם רשת שניתן לקרב או להרחיק מהגחלים. ראשית טעמנו את נתח הקצבים, אחריו את הפילה, הסינטה והאנטריקוט. כל הסטייקים היו טעימים להפליא, אך אם בכל זאת אצטרך לדרג אומר מראש שיאיר ואני, שנינו אנשים של סינטה, אז הקרב היה מכור מראש. ובכל זאת, נתח הקצבים נתן פייט הוגן, וגם הפילה האהוב והרך היה משובח. בין לבין טעמנו את הצ'וריסוס המצוין, שהיה מעט פיקנטי, ואת קבב הכבש המעולה. הייתה זו חגיגה אמיתית של בשרים. ניתן היה להרגיש שמדובר בבשר מצוין ובגרילמנים שידעו את העבודה והורידו את הבשר מהאש בדיוק ברגע הנכון. הסטייקים היו אדמדמים ועסיסיים מבפנים וצלויים ומעושנים בחוץ. גם התוספות למנות העיקריות היו נהדרות. סלט עלים ירוקים פריך ומרענן וכן פירה שום מעולה, שרובו נעשה מתפוחי אדמה ונגיעות השום נותנות לו טעם מיוחד ועדין.
לקינוח הזמנו סופלה שוקולד, שהוגש עם גלידת וניל מעולה. זה המקום בו אשמח לענות לכל המתחכמים שטוענים כי במסעדות כשרות הקינוחים לא מספיק טובים. הסופלה היה חם ורך, ממש סיום מתוק ומושלם לארוחה עשירה כל כך.

אם חשקה נפשכם בארוחה בשרית טובה – "באפלו" היא המסעדה בשבילכם. השילוב המנצח של בשרים איכותיים, מטבח מקצועי ומנוסה וכן התאמה אישית של הבשר ללקוח, כל אלו מבטיחים לכם ארוחה כשרה, עשירה וטעימה במיוחד.
מאת: לירון גז
השור הרעב
"באפלו" היא מסעדת בשרים ירושלמית איכותית ומקסימה השוכנת בלב המושבה הגרמנית. האוכל הכשר שלה מושקע ומלהיב, והוא כולל מנות בשר מצוינות וגם קינוחים נהדרים, שלא מסגירים את דבר היותה של המסעדה כשרה
"באפלו סטייק האוס" היא מסעדה השוכנת בלב המושבה הגרמנית. מסעדת בשרים יוקרתית וכשרה. אמנם המסעדה ממוקמת ברחוב עמק רפאים המקסים, אך כבר בכניסה מרגישים שינוי באווירה. נראה שעיצוב המסעדה נועד לתת לסועדים אווירה של מסעדת סטייקים אמריקאית. חוץ מתמונות ענק של באפלו רצים בטבע, יש גם פוסטרים של כמה מסרטי הקאלט האמריקאים הידועים ביותר, קערת בוטנים מלוחים, שהוגשה לנו מיד כשהתיישבנו, סגרה את הפינה.

התפריט ב"באפלו" מתמקד, כמובן, בבשרים מעולים, אך מציע גם מנות ראשונות קלילות יותר כמו כנפיים וצ'יפס בטטה, ואפילו מגוון סלטים, למי מאיתנו שלא מוותר על ירקות בארוחה. מלבד מספר מנות עיקרית מסוימות, כל הבשרים נמכרים לפי משקל – ישר מהקצב.

למנה ראשונה הזמנו פטה כבדי עוף, סלט שוק ולחם פרנה. אמנם אין זה העיקר במסעדת סטייקים, אך הלחם, שבאופן מפתיע קצת הזכיר לי פיתה תימנית, היה פשוט מדהים!!! הממרחים הביתיים: טחינה, חצילים במיונז וטפנד זיתים, גם הם לא אכזבו. פטה הכבד היה מצוין וקונפיטורת עגבניות השרי הביתית שהוגשה לצידו היוותה אלטרנטיבה ראויה בהחלט לריבת הבצל הקלאסית. היה מענג למדי. גם הפטה הוגש עם ה"פיתה התימנית" הלוהטת. סלט השוק היה מצוין, מורכב ממגוון ירקות טריים וגרעיני דלעת קלויים. לטעמי, קצת ענק עבור מנה ראשונה, אבל מי אני שאלין על מנה גדולה מדי?!

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על