מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


על-פי המלצת המלצרית בחרה זוגתי בהמבורגר באפלו: 250 גרם של בשר טחון, המוגש עם פטריות ובצל מוקרמים, אצבעות צ'יפס פריכות וירקות. אני בחרתי בסינטה, המגיעה עם פירה וקונפי שום מעודן. במנות כאלה המבחן פשוט – אם מדובר בבשר איכותי, ומידת העשייה מדויקת הרי שמקבלים מעדן. עד שהגיעו העיקריות, פנינו לבחון את העיצוב של "באפלו": שילוב של עץ עם ספות עור (כיאה לסטייק האוס), מראות ושנדלירים המשתלשלים מהתקרה, שלל תמונות של באפלו ושדות מרעה, תאורה אדומה ושירתו המרגשת של ניל יאנג ברקע – כל אלה יצרו אסתטיקה נקייה וחמימה.

כשהסינטה וההמבורגר הונחו על שולחננו, והתחלנו לטעום אותם הבנו שב"באפלו" בהחלט יודעים לבחור בשר ולטפל בו – שתי המנות היו פשוט טעימות! המומחיות של אנשי ה"באפלו" בתחום הבשר הובילה גם לבקשות רבות מצד לקוחות לאפשר להם לקחת הביתה נתחי בשר על המשקל. כפיר הבעלים סיפר לנו שממש למחרת הם מפרקים חלק מבר המשקאות ובמקומו מציבים ויטרינת בשרים מפוארת בטמפרטורת אפס, לשמחת הלקוחות הקבועים וחובבי הבשר באשר הם.

שבעים ומרוצים התלבטנו אם להזמין גם מנות אחרונות, ואז נזכרתי ששף חכם אמר לי פעם ש"לקינוח יש קיבה אחרת"... ניסינו את סופלה השוקולד שמבוסס על שוקולד ולרונה איכותי ומתכון מנצח. נסו גם אתם, הוא פשוט מדהים! בנוסף נהנינו גם ממרק פירות יער שהיווה סיום מעניין ומרענן לארוחה הדשנה. מסתבר שגם את משוכת הקינוחים הכשרים צולחים ב"באפלו" בלי בעיה.
מאת: ראובן פילו
מבשר טובות
"באפלו סטייק האוס" מגישה לחובבי הבשרים הכשרים והאיכותיים של עיר הבירה הנאה צרופה של ידע וניסיון עם הגריל ומאחורי הסירים והמחבתות. טעים שם לאללה
במסעותיי הקולינאריים הרבים למדתי לכבד מסעדות שמתמקדות בקונספט אחד. כשלא מתפזרים לאלף כיוונים, אפשר להעמיק את הידע המקצועי בתחום הספציפי, להפוך למומחים ולעשות "רק" דבר אחד – אבל לעשות אותו הכי טוב שיש. וכך בדיוק קורה ב"באפלו סטייק האוס". במפגש איתה מתגלה מסעדה שרוחשת כבוד לנתחי הבשר שהיא מעלה על הגריל, ומעניקה לחובבי הבשר חווית "סטייק האוס" אמיתית.

אשתי ואני, חובבי בשר מדופלמים, הגענו ל"באפלו" – מסעדת הבשרים הכשרה השוכנת ברחוב עמק רפאים שבמושבה הגרמנית, רחוב שידוע גם כ"שנקין" של ירושלים – בערב קר וגשום של סוף החורף. אווירה חמה ומזמינה קיבלה את פנינו. המקום היה מלא למדי, ואף על פי כן נהנינו גם מאינטימיות נעימה. התיישבנו על ספות עור נינוחות, עיינו בתפריט המרשים, מסוחררים ממבחר המנות המפתות כשבמקביל הרעב דוחק בנו להזמין...

לראשונות בחרנו חלת בצל עם רוטב עגבניות פיקנטי וקרפצ'יו פילה בקר. חלת הבצל הייתה פריכה, טעימה ויחסית – נטולת שומן. רוטב העגבניות היה מעניין וטוויסט של תבלינים וציפורן הקפיץ את המנה הפשוטה למקום אחר. הקרפצ'יו נחתך דק כראוי, והבשר היה טרי ומעודן. שמן הזית המשובח, הבלסמי המצומצם קלות, השאלוט, האגוזים, הטימין ומלח הים סיפקו טופינג מושלם, ומעל כל הטוב הזה עוד הונח סלט קטן של ארוגולה מתובלת.

אחרי שהרעב הראשוני התפוגג חזרנו להתעמק בתפריט הכשר בשרי, שבהחלט הולם את ההגדרה "סטייק האוס": ראשונות כמו רוסטביף סינטה עם קולי פלפלים וירקות שורש כבושים, קבאב כבש שמוגש עם פרינה (לחם מרוקאי טעים אש), טחינה, ארוגולה וחמוצים, וכמובן – כנפי עוף עם רוטב צ'ילי שעליהן ניתן להתענג בשני גדלים שונים. העיקריות כוללות משקלים מעניינים של פריים-ריב – מ-500 גרם ועד 1200 גרם (!), שלצערי חוסלו באותו יום טרם הגעתנו ל"באפלו", ונתחי בשר משובחים אחרים כגון פילה ואנטריקוט.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על