מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 20.11.2017


לעיקריות בחרנו פילה דג ים של מוסר קריספי העשוי בתנור. הדג מוגש על מצע חציל שרוף וטחינה גולמית, עליו מונח אחר כבוד קמצוץ סלט טרי, רמז לסלט טרטר העגבניות הטריות והמתוקות המוגש לצד המנה, בצלחת לבנה דמוית מניפה – תענוג אביבי אמיתי בטעם מעושן! בן זוגי נהנה מאנטריקוט בלאק אנגוס אמריקאי 350 גרם צלוי בגריל, עם דואט תפוח-אדמה קייג'ון ובטטה, ברוטב טוסקנה המכיל 51 תבלינים (לא פחות!), עסיסי ועשיר. את המנות ליווה יין ברבדו שירז, מיקב משפחתי קטן ומשובח מאזור הרי יהודה אף הוא.

לקינוחים טעמנו סופלה שוקולד חם בליווי גלידת וניל (פרווה), וטארט לימון העשוי בצק פריך עם קרם לימון וגלסז' פטל אדום, שזה להגשה נעימה לעין ולחיך, כסיום מתוק לארוחה המדהימה.

"ביסטרו 56" – מסעדה גורמה כשרה עם נשמה ים-תיכונית, המציעה מבחר מנות בשריות ייחודיות ומענגות, בליווי יינות בוטיק באיכות גבוהה, וכן שירות מקצועי ואדיב, בניצוחו של הדי מנהל המסעדה! אנחנו בוודאי עוד נחזור עם משפחותינו וטפנו!
מאת: נטלי פז
לא רק לשומרי הכשרות ולאניני טעם
בקניון ארנה שבהרצליה מצפה לכם "ביסטרו 56" – מסעדה המשלבת בין כשרות ואיכות ללא פשרות וללא הצטדקויות. בתפריט שלה: עיצוב יפהפה, אוכל משובח, שירות מוקפד ונעים, ומיקום משרה שלווה ונחת
מסעדה: ביסטרו 56
למסעדה "ביסטרו 56", הממוקמת בקומה העליונה בקניון ארינה בהרצליה, מומלץ להגיע בשעת שקיעת החמה, לשבת במרפסת העץ החיצונית וליהנות מיפי גלי הים, והנוף מרחיב הלב של השחפים ותרני הספינות במרינה. היושבים בחלל הפנימי נהנים מאווירה ביתית, סלונית ומזמינה, בחדר המעוצב בסגנון באוהאוס תל-אביבי משנות החמישים של המאה שעברה, עם ווילון לבן, קיר לבנים, נברשות בצורת אהילים המפיצים אור נגוהות ותמונה פנוראמית מרכזית של המרינה בשלב הקמת המסעדה. כמתחייב משמה, המסעדה משלבת מוטיבים עיצובים משנת היווסדה, כשלמדינת ישראל מלאו 56 שנה, לבין סגנון עיצובי ישן. במסעדה קיים גם אולם אירועים פרטי, לצד מרפסת פתוחה עם כחמישים מקומות ישיבה, אשר אף היא פונה לנוף המרהיב של המרינה.

"ביסטרו 56" הינה מחלוצות טרנד מסעדות הגורמה הכשרות, הכוללות חומרי גלם משובחים, אשר כשרותם אינה פוגמת במאומה בטעמם, ואשר קהלה מורכב אנשים עם מודעות, המעריכים איכות מהי. הבשר מיושן במקום ביישון יבש באפס מעלות, בוואקום של 2-3 שבועות, למעט בשר הבלאק אנגוס המיושן בארה"ב.

את ביקורנו פתחנו בקוקטיל מוחיטו לימוני ומרענן, כדי להכין את החיך לבאות ולהרגיע את הנפש מתלאות היום. למתאבנים קיבלנו פוקצ'ה עם מטבלי הבית, קרפצ'יו סינטה בלאק אנגוס וסלט פטוש; הפוקצ'ה הייתה קראנצ'ית וחמה, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, בליווי טחינה וגוואקמולי עדין; הקרפצ'יו, העשוי פרוסות דקות של בשר סינטה נא ללא שומן, בתיבול שמן זית, טיפות מיץ לימון, זרזיף חומץ בלסמי מצומצם, פלפל שחור ומלח גרוס, היה רך, עסיסי ונמס בפה. סלט הפטוש היווה יריית פתיחה לקיץ הממשמש ובא עלינו לטובה, אשר מצווה סלט רענן, אוורירי ואביבי, הכולל מגוון ירקות טריים: עגבניות, מלפפונים, צנונית, בצל סגול וגמבה קצוצים דק בתיבול עדין של שמן זית, מיץ לימון, נענע, מלח ופלפל בליווי טחינה גולמית. עוד טעמנו פטה כבד עוף נימוח ועשיר, בליווי ריבת בצלים מתקתקה, על טוסטוני הבית הפריכים. את המנות הללו ליווה יין אדום, תוסס ואביבי של יקב בן חיים, בלנד של קברנה ומרלו מאזור הרי יהודה, אשר לא לחינם מכונה "הטוסקנה של ישראל". להרגעת החיך טעמנו סורבה אשכוליות וקמפרי, מר, קר ונהדר!

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על