מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 19.11.2017


מטעמי כשרות, וככל הנראה הודות לשיוש (כמות השומן השזור בבשר) הגבוה, בחרו ב"בסיטרו 56" להשתמש בזן האנגוס השחור המובחר, אותו הם מייבאים למטבח. התוצאה בהתאם, והאנטרקוט היה מצוין – עסיסי, שומני במידה, ומלא במה שלא מעט פעמים הולך לאיבוד בדרך מהאחו לצלחת – טעם. הקרפצ'יו היה מוצלח אף הוא, וביטא יפה את יתרונות הזן האמור. השיוש מורגש והופך את המנה הכה קלאסית ופשוטה הזו למעדן אמיתי. מנה ראשונה נוספת שכדאי לנסות היא כנפי הבאפלו. אני איני טורח על-פי רוב עם כנפיים, אבל אלו של "ביסטרו 56", עטופות ברוטב צ'ילי וחזרת, שוות את המאמץ, במיוחד לאוהבי החזרת.

מבחינתי הבשר הוא העיקר, אבל מי שחושב אחרת, ייהנה לא פחות. פילה הסלמון היה טעים ועשוי כהלכה. הפילה, שהוגש ברוטב חלב קוקוס וקארי, עטה ציפוי של גרגרי חרדל ולווה בניוקי מצוינים. הניוקי, שאינם רגילים ברוטב מזרח אסייתי, הגיבו אליו באופן יוצא דופן והפכו את המנה לטובה מאוד ומרעננת.

"ביסטרו 56" אפוא, הינו אופציה טובה גם לחוטאים שבינינו. עבור שומרי הכשרות, לעומת זאת, שנאלצו להסתפק בשיפודיות ובסטיקיות סטייל שנות ה- 70 שהגישו רדיד של סטייק עין, "ביסטרו 56" הינו ממש מתנה משמיים.
מאת: E.T.
"ביסטרו 56" – תפריט חדש קייצי וכשר
"ביסטרו 56", המשקיפה על המרינה של הרצליה פיתוח, מציעה לאורחיה אווירה חמימה ותפריט כשר, מושקע ומשובח. מדובר בלוקיישן מופלא לימות הקיץ הלחים, כמו גם לעיתות גשם וסערה.
מסעדה: ביסטרו 56
קיץ במרינה. לכבוד העונה החמה (שנשמח יותר כשתחלוף) השיקו ב"ביסטרו 56" הכשר תפריט קיץ חדש, ולרגל האירוע הוזמנו לארוחת טעימות במקום. על פניו, מיקום המסעדה, בקניון 'ארנה' בהרצליה, לא צלצל לנו סקסי. שמחנו להתבדות. המסעדה ממוקמת למעשה מעל המרינה, באופן שמנתק אותך מהמולת הטיילת ומחבר אותך טוב טוב לנוף מרגיע של תרנים, עננים וים. אופטימאלי.

סעדנו בחדר העסקים של המסעדה (אידיאלי לאירועים משפחתיים או עסקיים, עם מסך ענק לפרזנטציה שיווקית וגם ל- 'חיים שכאלה'), אבל היה יכול להיות לא פחות נעים על המרפסת רחבת הידיים שמאפשרת מגע בלתי אמצעי עם בריזת בין הערביים. העיצוב בכל חלליה של המסעדה נעים ומתאים לצהריים כמו גם לערב.

הכשרות של המקום עוררה בי מחשבות. יש משהו מקסים בעסק שמוכן לוותר על הכנסה כמו זו שמיקומה של "ביסטרו 56" מאפשר לה בסופי שבוע. סוג של – ואני מקווה שאף אחד שמכיר אותי לא קורא את הכתבה הזו – ציונות. אבל העובדה שבעל הבית הוא יהודי יקר אינה הסיבה להגיע. סיבה אמיתית ומצוינת להגיע, וכזו שקשורה לכשרות, היא הבשר.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על