מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


המנות הראשונות שבחרנו היו כנפיים (buffallo wings – 36 ₪) וטרין כבד עוף (36 ₪). הכנפיים הפריכות והעסיסיות היו ברוטב חזרת לבנה וצ'ילי מתוק, בכמות מדויקת להפליא. המנה לא גדולה אך טעימה ועושה חשק לעוד. הכבד עוף המשובח היה מלווה בריבת הבית וצנימים. כל צנים שערמתי עליו מעט מהטרין גרם לי להתפשטות של הרגשת עונג עילאי בפי. המנה שהגיעה עם סלט קטן בצד נעלמה חיש מהר מהצלחת וגרמה לנו לפתח תיאבון לקראת המנות העיקריות הכה מצופות.

בתור מנה עיקרית הזמנתי כמובן את ה"אנטריקוט 56" (89 ₪) שהיה עשוי MR ברוטב יין אדום והגיע עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה וכרוב ניצנים. פה חשוב לי לציין, שהחשש שהגעתי איתו בגלל כשרות המסעדה התבדה: האנטריקוט היה עשוי היטב מבשר משובח והיין האדום חיזק את הטעם שלו. אחי ניר שהזמין מולארד (82 ₪) שהינו הכלאה בין ברווז לאווז קיבל מנה יפה של בציר אווז עם קרמל אגוזים שלווה בקוסקוס וירקות. גם פה לא נרשמו יותר מידי תלונות, הבשר היה רך ונימוח, והמנה בהחלט השביעה את אחי.

לסיום הארוחה בחרנו לשנינו קינוח פרר רושה (35 ₪), מוס שוקולד מריר עם אגוזי לוז וברנדי. אכן, סיום נהדר לארוחה שכזאת. את המנה הזמנו בעקבות לחץ מתון של אחי שרצה לנסות כמה שיותר מנות מהמטבח. פה המקום להודות שאף שאינני נמנה עם זוללי הקינוחים והמתוקים למיניהם בלסתי את המנה האחרונה בהנאה.

למרות שהמנות אינן זולות יתר על המידה בהחלט יצאנו שבעים ומדושנים עם הרבה שמחה בלב. המנות טעימות, הנוף מטמטם והאווירה אינטימית ומרגיעה. זה היה סיום נפלא לזמן איכות שביליתי עם אחי הקטן ניר.
מאת: גלעד אנגלברג
ביסטרו 56, מפניני קניון ארנה
הן הגיעו אחת אחת, ממנות הפתיחה המגרות ועד למנות העיקריות שעשו לנו כל כך טוב. האנטריקוט היה עשוי במידה הנכונה וגם המולארד לא גרע מהתענוג. "ביסטרו 56" הכשרה מעניקה בילוי גסטרונומי מפנק של ממש
מסעדה: ביסטרו 56
ביום רביעי האחרון החלטנו, ניר אחי ואני, לקחת לנו כמה שעות של כיף כדי להסתער על קניון 'ארנה' ההרצלייני. אחרי כל כך הרבה סיפורים על הקניון היקר ביותר שנבנה במדינתנו שופעת הקניונים, רצינו לראות על מה המהומה.

כשנכנסנו לקניון היה לנו קשה לפספס את ההשקעה במקום ואת הקונספט המיוחד במקום שמחלק את הקניון למדינות ואזורים שונים ברחבי הגלובוס. הארכיטקטורה והתיאטרליות של הקניון יוצרות תחושת פנטזיה של ממש. אחרי מסע שופינג, שלא היטיב עם כרטיס האשראי של אחי הקטן, החלטנו ללכת עד הסוף ולהתפנק בארוחת גורמה כהלכתה.

הפור נפל על מסעדת "ביסטרו 56", אודותיה שמענו כבר לא מעט המלצות חמות מחברים. הכניסה למסעדה סחטה מאתנו קריאות התפעלות למראה הנוף המרהיב של המרינה והים עוצר הנשימה. היאכטות של עשירי המדינה חנו להן במרינה בסדר מופתי וקשה היה שלא להתפעל מתחושת הדממה המרהיבה והמרגיעה של הים המלטף שהשתקף מבעד לזכוכית. הייתה זאת שעת השקיעה והצבעים הסגולים, האדומים והכחולים יצרו רקע הולם לארוחת גורמה.

"ביסטרו 56" הינה מסעדה כשרה. המספר "56" בשם המסעדה נבחר בזכות יום הולדתה ה-56 של מדינת ישראל שנחגג בזמן הקמת המסעדה. התיישבנו מול הנוף המדהים ומיד גילינו את המטבח המיוחד הפתוח לעיני הסועדים, כך שניתן יהיה לראות את האוכל המתבשל על האש ואת השף הצעיר גלעד מנצח על המלאכה. האוכלוסייה במסעדה מאוד מגוונת וכוללת דתיים לאומיים לצד חילונים שאינם שומרי כשרות אבל באים לזלול מהמטבח של "ביסטרו 56". הקהל במקום הורכב ממשפחות עם ילדים לצד אנשי עסקים וזוגות שבאו ליהנות מארוחה רומנטית לצד הנוף של המרינה.

מסעדת "ביסטרו 56" מרווחת ונעימה ויכולה להכיל כ-250 איש בחדר המרכזי ועוד כ- 100 אנשים נוספים במרפסת הגדולה המשקיפה על המרינה, ונפתחת אל הנוף בימים בהם מזג האוויר יפה. בנוסף ישנו במסעדה חדר פרטי שיכול להכיל עד כ-60 איש ובו נערכים אירועים פרטיים. החדר המצויד במולטימדיה ומחשוב מהמשוכללים ביותר בשוק, מארח גם אירועים לפי נושא כמו אירועים מקסיקניים, יפניים וכדומה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על