מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 17.11.2017


העיקריות המשיכו להרעים בחוויה. חזה מולארד צלוי ברוטב קרמל אגוזים היה פשוט נהדר. המולארד הוגש וורדרד, סמוק ומפוצץ בטעמים מתקתקים, לצד תלולית קוסקוס ברוטב ציר עגל ותפוזים. אני לקחתי פילה בקר צלוי בפשטות למידה וורדרדה, ונגסתי בו בחשק עם קוביות ירקות שורש צלויים בתנור בציר עגל ורוטב יין אדום נהדר. המנות הוגשו בהקפדה יתרה, השירות של יוליה היה איכותי, קשוב, נעים ומאד מחויך.

הקינוחים המשיכו את החוויה, עם פאי תפוחים חמוד, בליווי כדור סורבה פסיפלורה מצוין וברולה קוקוס מעניין, על מצע בראוניז שוקולדי איכותי ועשיר, כשמעל מונחות פרוסות בננה יפות ומקורמלות. במסעדה היצע יינות ואלכוהול מרשים המופיע בתפריט מגוון ביותר ועשיר. במקום גם חדר ישיבות, כנסים ואירועים פרטיים, בו ניתן להיעזר באמצעי מולטימדיה מגוונים וללא תשלום. יפה, מתחשב ומאד שירותי. סיימתי במאג עם מים רותחים ועלי נענע טריים. יעל לקחה הפוך עם חלב סויה מתקתק וחמים.
מאת: רועי שטיינברג
ביסטרו 56 – שעת כושר קסומה במרינה
מחפשים מסעדת בשרים עם נגיעות ים-תיכוניות וניחוח צרפתי, כשרה למהדרין, במיקום חלומי ומשופע אווירה רומנטית? מצאתם! "ביסטרו 56" ממרינה הרצליה מחכה לביקור שלכם בקוצר רוח.
מסעדה: ביסטרו 56
"היינו מאד רעבים" הוא פתיח די בנאלי לכתבת אוכל (בסגנון "היה היה" שכזה), כשחושבים על זוג אנשים בדרכם לזלילת ערב מגרה. אחרי ההבנה הנשגבת הזו על רעב, ורצון למלא אותו בחיים יפים, מגיע שלב הבחירה, ההתלבטות ואבחון סוג הרעב שיכול, אצל חלקנו, להימשך שנים. באופן מפתיע הבחירה הייתה קצרה. אמרתי ליעל: "אנחנו הולכים לביסטרו 56 במרינה בהרצליה. יהיה טעים. תבואי רעבה". (ממש ענייני ובוגר מצדי, אה?)

לוקיישן המסעדה יפה ומרשים, ומביא עימו השראה רומנטית רבתי. שוו בדמיונכם מרפסת עץ רחבה המשקיפה למעגן יאכטות הנדות בבריזת הים התיכון החרישית, ותקבלו חיש קל ביטויי גוף רומנטיים – עיניים מזוגגות ולבבות אדומים פורחים. המטבח של "ביסטרו 56" כשר למהדרין, ומשלים את חווית האירוח עם התמחות בבשרים בנגיעות ים-תיכוניות וניחוח צרפתי. אם תבחרו לסעוד בתוך המסעדה תיהנו מאווירה עיצובית מסוגננת, רכה, מוקפדת ומאד נעימה. תתרווחו לכם בכורסאות נוחות, רכות ומרווחות. סביב לכם קיר מחופה לבנים אפרפרות וחלונות רחבים, שיאפשרו לשלוח בין המנות מבט נוסף לנוף המרינה הקסום. המטבח פתוח בפני הסועדים, ומלווה את נגיסות הבשר ומצמוצי החרש המתענגים בדינאמיקת הטבחים רוחשת הפעילות הקצבית.

בראשונות החלטנו, יעל ואני, לבחור מנעד רחב ומגוון של טעימות. דגמנו רול אנטרקוט – טורטיה עדינה, מגולגלת עם רצועות אנטרקוט עשירות טעם ורכות, עם טבעות בצל מקורמלות ומתקתקות ועלי רוקט ירוקים, טריים ופציחים. ליד לקחנו סלט רוסטביף כפרי – פרוסות משובבות של רוסטביף בכמות נאה נחו בצוותא-חדא עם עלים ירוקים טריים, עגבניות שרי, אגוזי קשיו קלויים, שעועית ירוקה בוהקת טריות ופריכה, זוקיני ירקרק ורוטב שרי לזילוף וקינוח החוויה. יקיטורי פרגיות הגיע על שני שיפודים קטנים – פיסות פרגית שמנמנה עשירה בטעם, לצד סלט חמוץ-מתוק בסגנון סיני טעים. ליד כל אלה נטלנו את לחם הבית, שהגיע כפי תאוותי, שחום פריך ובעל קראסט בזוק מלח גס ובוהק שמן זית חיצוני, רך, נימוח ומאודה מבפנים. עוד התלוו אליו פנכות טחינה בצבעים (את זו עם הפלפלים אהבתי במיוחד) ואחת עם רוטב צ'ימיצ'ורי חמצמץ ואלמותי.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על