מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 25.11.2017


מכיוון שלשם הבשר נתכנסנו עם ורד התייעצנו. ורד המליצה לי להרגיע את תאוותי עם מנת אנטריקוט. "זה תמיד טוב", טענה, ואני הסכמתי איתה והזמנתי סטייק מדיום-וול בתוספת אורז ועדשים. דנה, חובבת הקציצות, התלבטה בין המבורגר הבית המיוצר מאנטריקוט לבין המבורגר טלה ובקר. לשם הגיוון על שולחננו היא בחרה בטלה ובקר הפעם. תחילה אכביר מילים על מנת האנטריקוט שלי. קיבלתי 300 גרם של סטייק שלא היה מבייש אף מסעדה מכובדת. נתח נכבד, עסיסי ונפלא. כל כך נפלא שלמרות גודלו הצלחתי לסיים אותו בשקיקה כאילו לא היה סטייק על השולחן. דנה זכתה בהמבורגר טעים-טעים. היא לקחה כתוספת את צ'יפס הבית בתיבול שום וזכתה במנה ענקית. רק מהצ'יפס הטעים הזה אפשר היה לשבוע. גם אני חמדתי מהצ'יפס. שדנה תדע, אפילו אם היא תמיד צודקת, אני תמיד אחמוד לה מהצלחת.

אז עד כה דנה צדקה בכל. כל שנותר לה זה להוכיח אותי במתוקים. גליליות וופל במילוי קצפת תפוזים היה לקינוח החביב עלינו. הוופל היה פריך וכיפי. כזה שמפצפץ בפה עם ציפוי שוקולד מבפנים. אחח זה היה טעים. וכשר! התה הירוק שדנה בחרה גם הוא היה נהדר ודאג שנסיים את ערב באופן מושלם. לאיזון הערב אני החלטתי שמכיוון ש"ארטמיט" עושים גם אירועים, אני אעשה את האירוע שלי גם ב"ארטמיט", או את הפגישה העסקית הבאה שלי במקום. ככה, בפעם הבאה גם אני אהיה צודקת!
מאת: אודליה צדוק
אומנות הבשר
בארטמיט מתמחים באמנות הבשרים. בהתאמה תמצאו במקום בשר איכותי ומופלא שמטופל על-ידי מקצוענים אמיתיים, והכל – כשר למהדרין בהשגחת הרב מחפוד שליט"א. חוויה אמיתית
לפני חודשיים אספתי מטלטלי ועברתי מתל-אביב לרמת-גן. המשבר לא איחר לבוא. איך אהיה 'רחוקה' מתל-אביב שאני כה אוהבת? אהיה רחוקה ממקומות הבילוי? מהמסעדות השוות? דיכאון קל תקף אותי. מכיוון שאינני מבשלת בשרים להנאתי, הדאגנות שלי התחדדה לתאוות הבטן שלי. בחורה כמוני צריכה גם איזו מסעדת בשרים טובה ליד הבית.

משהו אלגנטי. לא 'על האש' פשוט. עם עדיפות למקום כשר – שאקבל את מנות הבשר שלי ללא דאגות מיותרות. כך חשבתי בליבי חודשיים שלמים. כששיתפתי את דנה חברתי בחששות שלי שמא לא אקבל את מנות החוזק הבשריות שלי מידי שבוע שלפה זו פתרון הולם, ראוי ומכובד – "ארטמיט", מסעדת בשרים כשרה השוכנת במתחם די-מול שברמת-גן, על רחוב ז'בוטינסקי. ממש במרחק של 5 דקות נסיעה מביתי החדש. "הדנה הזו", סיננתי לעצמי, "תמיד יש לה פתרונות לכל בעיה!"
נפגשנו ב"ארטמיט" כעבור חצי שעה מרגע ההכרזה של דנה. ככה מבלי לקבוע מראש. פשוט על-מנת לספק לי מנת בשר טובה, כשרה וכמה שיותר מהר. דנה כבר חיכתה לי בפתח ה"ארטמיט", אחזה בידי ומיהרה לתפוס שולחן. לא חשבתי שבתחילת השבוע יהיה כה עמוס ב"ארטמיט". "אז נראה שכולם פה מצביעים ברגליים", אמרתי לדנה. "עכשיו נותר לנו לטעום ולהצביע גם", קרצתי אליה מצפה לבאות.

ורד המקסימה שירתה אותנו. תחילה הרעיפה שלל סלטי הבית על השולחן. סלטי הבית מתחלפים כל יום על-פי חדוות השף. אנחנו זכינו בסלטים: סלט סלק, קישוא נפלא בטעם כבד, חציל בטחינה, כרוב לבן ועשבי תיבול, גזר בעשבי תיבול, כרוב אדום, מלפפון בשמיר, וכן קולרבי בלימון וגרגרי חומוס בתיבול מזרחי. הכל הגיע עם לחם הבית מהביל וטוב, כזה שדורש בציעה וניגוב. בן הזוג המושלם לניגוב המיוחל הזה היה סלט הקישוא בטעם כבד, שהיה לגולת הכותרת של הסלטים. החציל בטחינה – הסגן שלו, גם הוא תפקד כהלכה. אנחנו אומנם הכרזנו על מנצחים, אבל לא פסחו על כלום והצלחנו לחסל את שאר הסלטים שהיו כולם נהדרים וטריים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7073 מסעדות במאגר
”  “ על