מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 18.11.2017


אחרי שלב המנות הראשונות, ועוד עדכונים ביני להילה, הגיע שלב העיקריות. ויטל הסבירה לנו שכל הפסטות של "אלפרדו" נעשות מידי יום על-פי מתכון איטלקי אותנטי. אז בתחום הפסטות החלטנו לחלוק לזניית פטריות עם שכבות פסטה טרייה, פטריות יער, פטריות שמפיניון בשמנת, עגבניות וריחן. המנה הוגשה עם סלט אישי בצד והייתה מעולה, בכל ביס ניתן היה להרגיש מגוון טעמים איכותי. חשנו בנקל שחומרי הגלם נבחרו בקפידה. ממש טעם טוב בכל ביס. אני בחרתי דניס "אלפרדו" אפוי בתנור לבנים, ממולא בעגבניות שרי ופסטו, בליווי סלט אישי. מנת הדג הייתה גדולה ומכובדת, הדג תובל בצורה נאותה, ללא צורך להוסיף אפילו טיפת לימון. פשוט דג טרי, עשוי טוב, עם עסיסיות שגרמה לי לקחת עוד ועוד ביסים, למרות שכבר התמלאתי. כך ישבנו יחד, מרוצות עד הגג ומאושרת מהטעמים.

מבט קטן על המרפסת ועל כל מתחם המסעדה גילה לנו נתון מדהים: "אלפרדו" מלאה עד אפס מקום! משפחות, זוגות, חילונים, דתיים, ערב רב של לקוחות מרוצים ומחויכים, וזה עוד באמצע השבוע. מרוצות מעצמנו ומהבחירות שלנו, מיהרנו לקבוע עוד מפגש ב"אלפרדו" לזמן איכותי מחודש בייני לבין הילה, והפעם בקרוב קרוב. כי למפגשים מרגשים, טעימים וכשרים "אלפרדו" עונה על כל הפרמטרים.
מאת: אודליה צדוק
קיץ חם באלפרדו
את "אלפרדו" הפתח-תקוואית כולם מכירים! המסעדה מגישה אוכל איטלקי משובח, חלבי ומגוון, והכל בסגנון מפנק וכייפי. חוויה!
את הילה, חברתי מהצבא, לא ראיתי הרבה זמן. אחרי כל דיבורי ה"נפגש באיזה יום, בהזדמנות", סופסוף קבענו להיפגש! זה היה בערב נעים וקסום. הילה צמחונית ואוהבת מאוד אוכל איטלקי. בחירת המקום הייתה לי ברורה. מסעדת "אלפרדו" האיטלקייה הכשרה, השוכנת במתחם העסקים שבדרך אם המושבות בפתח-תקווה. "אלפרדו" הוקמה לפני כעשר שנים, וביססה את מעמדה כאיטלקייה השולטת בפתח-תקווה. המסעדה הפופולארית ממוקמת סמוך למפל מים, עם נוף המשקיף על כל האזור. ל"אלפרדו" התמחות באירועים גדולים וקטנים וגם ביחס אישי ומפנק לכל אורח.

ההגעה ל"אלפרדו" הייתה מהירה, סללנו את דרכנו בחנייה ללקוחות "אלפרדו", נכנסו למתחם המסעדה והתיישבנו במרפסת, ליד פכפוכי המפל. תחילה הזמנו שתייה. הילה הזמינה אייס לימונענע גרוס וחמצמץ, כדי להרוות את צימאונה, ואילו אני לא ויתרתי על שייק פירות עסיסי וטעים. השקנו כוסות והתרווחנו לאחור. משב הרוח הנעים, האזור השקט, פכפוך המים והמשקאות המעולים פשוט גרמו לנו להבין שטוב שהגענו ל"אלפרדו".

ויטל המלצרית המקסימה המליצה לנו על מנות ראשונות – ארנצ'יני מטוגן הייתה המנה המומלצת הפרטית של ויטל. באמת לא יכולנו לסרב לכדורי ריזוטו מטוגנים, ממולאים גבינת מוצרלה, מלווים ברוטב עגבניות איטלקי ונגיעת פסטו, כשלצידם סלט ירקות. הכדורים היו פריכים ועסיסיים, אך הרוטב עלה על המצופה והיה פשוט נהדר. "הרוטב הזה מושך", ציינה הילה בשנינות, ואני הסכמתי בוודאות. פשוט רוטב מנצח. הילה גם לקחה סיגר ים-תיכוני, במילוי גבינה בולגרית, זיתים וחציל. הסיגרים גרפו גם הם שבחים מאיתנו. הילה ציינה שהרוטב לא כבד מידי ולא אוורירי מידי, פשוט מדויק. גם אני שלפתי סיגר אחד וטבלתי ברוטב היוגורט הנלווה לו, וממש הופתעתי, לא הייתה בסיגר אפילו שמץ שומניות יתר, ומצד שני כן הייתה בו עסיסיות חמצמצה מהגבינה הבולגרית, והשילוב של כל המרכיבים היה מוצלח ומפתיע.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על