מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 20.11.2017


לאחר ששבענו כמעט עד תום הגיע המלצר, שדאג לנו במהלך כל הערב, שאל לשלומנו ולשביעות רצוננו ועשה הכל בחיוך, התעניינות כנה ואכפתיות. אחר-כך הוא הציע קינוחים. הדרך בה הציג את הקינוחים הכשרים הרשימה אותנו עד מאוד. מלבד התפריטים הגיע המלצר החביב עם מגש זכוכית ענק, עליו מסודרים כל הקינוחים, והסביר לנו בקפידה על כל אחד מהם, מבלי לפסוח על שום פרט – וזוהי, גבירותיי ורבותיי, מקצוענות לשמה.

בחרנו בעוגת גבינה קפוצ'ינו אפויה ("גבינאש") ובעוגת פאדג' שוקולד. העוגות היו טעימות, הגבינה – עשויה כהלכה והקפוצ'ינו הפך אותה לפחות שגרתית. הפאדג' – קלאסית מאד, אך אין בכך ביקורת שכן המרקם העשיר והטעם השוקולדי הפכו את הקינוח למפנק ביותר. משנסתיימה עוגת הגבינה היא פונתה מייד. בעודי מתענג על עוגת הפאדג', מייד הוגשה לשולחן כפית נוספת, מבלי שביקשנו ונאמר: "למקרה שתרצה להצטרף". זוהי מבחינתי 'שירותיות' לשמה, משהו שלא נמצא בכל מקום. המלצר היקר שלנו צפה את צרכינו ומבלי שביקשנו נענה למבוקשנו והשאיר אותנו פעורי פה.

לסיכום, "אלפרדו" הינה מסעדה ותיקה, שבמשך שמונה שנות קיומה מקפידה לשמור על סטנדרטים גבוהים, הן בעיצוב המקום, הן בתשומת הלב המושקעת בכל המנות הכשרות היוצאות מן המטבח ובעיקר בשירות המקצועי, האדיב, החייכן והקשוב לצרכי הלקוחות.

ולגבי מה שהובטח לנו... בשעה תשע, לאחר שהרמנו את ראשנו מצלחת הקינוחים, גילינו כי אין כסא ריק אחד במסעדה. "אלפרדו", מסתבר, היא מעוז בילוי פופולארי ואהוב. ובצדק: השילוב בין התפריט העשיר, הכשרות שמאפשרת לקהל רחב במיוחד ליהנות מהמטעמים והשירות היוצא דופן באיכותו הופכים את המסעדה לכזו שיש להזמין אליה מקומות מראש, והפעם זו אינה סתם אמירה.
מאת: מערכת ROL
פשוט מוכשרת
גם איטלקית, גם כשרה, וגם מתהדרת בשירות מכל הלב – אין פלא ש"אלפרדו" מושכת אליה קהל רב ומגוון מכל גוש דן
פתח תקווה הפכה בשנים האחרונות למעוז היי-טק של ממש. גם אוכלוסיית העיר צמחה במהירות, כשבמיוחד רב בה מספר חובשי הכיפה ושומרי הכשרות. את כל אלה צריך להאכיל, ומי שעושה זאת בשפע, ובמקצועיות מרשימה, היא "אלפרדו" – בר מסעדה כשרה, המגישה אוכל עם אוריינטציה איטלקית אך לא רק. בתפריטה הרחב תמצאו כריכים, קישים, פסטות, דגים ועוד.

אנחנו הגענו למסעדה באחד מערבי אמצע השבוע, לקראת השעה שמונה. המסעדה הייתה ריקה, יחסית, אך נאמר לנו כי כל השולחנות מוזמנים ולקראת השעה תשע המקום יתמלא עד אפס מקום. ההבטחה נשמעה לנו מופרכת משהו, אבל כך או כך דעתנו הוסחה אל התפאורה החיצונית משובבת הנפש – רחבה גדולה ובה מדשאות מעוצבות, בריכה ומפל מואר ומרהיב עין. המסעדה ממוקמת כאילו על קצה צוק, ולו היה יורד שלג בפתח תקווה, הייתה זו תמונה אירופאית מושלמת...

למנות ראשונות הזמנו גלילות חצילים ממולאות בתערובת גבינות. הגלילות היו טעימות מאוד ובעלות ניחוח פיקנטי, שנבע בעיקר מהגבינות הטובות שהוטמנו בתוכן. כמו כן הזמנו ארצ'יני – כדורי ריזוטו פריכים במילוי גבינות ועשבי תיבול. כדורי הריזוטו היו חמימים ונעימים, אמנם מטוגנים אך שמן עודף לא הורגש בהם וכפי שמנות פתיחה אמורות להיות, הם לא הכבידו עלינו – סועדים המצפים לבאות.

הבאות היו רביולי פרמזן ודג היום, פתוח על הגריל ומוגש עם הום פרייז. לקראת הגשתן של המנות העיקריות פינה מלצרנו האדיב את השולחן, וערך אותו מחדש בזריזות ובנחישות. המנות היו נדיבות מאד וברור היה גם כי במטבח הושקעה תשומת-לב רבה לאופי ויופי ההגשה כיוון שהמנות היו מקושטות וחגיגיות. איזה כיף.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על