מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


לצד מנות קלאסיות מהמטבח הצרפתי, מנות פשוטות של אוכל טעים אך אלגנטי המתאימות למפגש עסקי, משפחתי או רומנטי, מחומרי גלם טריים והקפדה בלתי מתפשרת על איכות.

גלוגר הוא איש שמגדיר את עצמו כאנטי-אופנה, לא דוגל במנות שנמצאות רק בגלל שזה צו השעה והטרנד. יחד עם זאת הוא קשוב ונותן מענה לרגישויות אישיות של הלקוחות הנאמנים שלו.
גלוגר הכין תפריט דיאטטי המאפשר את כל התענוג עם אפס רגשי אשם, או במילים אחרות גורמה מחטב - קונספט חדשני שלא היה נפוץ במטבחים עתירי הכולסטרול. בארוחה של 500 קלוריות אפשר לקבל ארוחת גורמה כהלכתה, כולל לחמניות מיוחדות (ללא חמאה) עם פירוט הקלוריות על כל עברה נוספת... פרט לכך יש בתפריט מנות אחרונות מיוחדות לסוכרתיים, כמו סופלה שוקולד ללא סוכר.

"קלואליס" נקראת על שם שתי בנותיו- קלואה וליס. גלוגר הוא איש משפחתי המתייחס גם לעובדיו בצורה חמה, מכוונת ומדריכה.
התפיסה שלו במטבח: כולם לומדים הכל מהתחלה עד הסוף, עניין של עיקרון מאיש של פרטים. המטבח שלו יציב ומבוסס על עקרונות, לא מטבח של מצב רוח. כל דבר נבדק ונשקל.
עיצוב המסעדה אף הוא מוקפד עד לפרט האחרון. הרבה מחשבה ותכנון הושקעו גם בעיצוב החלל האקוסטי (וילונות בד כבדים, תקרות מיוחדות וקולקציית מוסיקה משובחת, שמלווה אותך עד לשירותים).

לא פלא של"קלואליס" ובהתאמה לגלוגר יש קהל לקוחות נאמנים, שבאים בשביל האוכל, החוויה ולחיבוק אמיתי.
מאת: איריס גרסט
אבולוציה במטבח
ויקטור גלוגר מ"קלואליס" לא לוחץ את ידיך לשלום בנימוס מאופק. מיד הוא מעניק לך חיבוק, שתי נשיקות על הלחי, כדרכם של ארגנטינאים, עם חום וחיוך אותנטי. גלוגר איש עתיר ניסיון אך צנוע פורס את המניפסט הקולינרי שלו ואומר: "במטבח לא ממציאים כלום, כי אם מגלים". בהשראת ה'אני המאמין' שלו הוא בנה את התפריט על מיקס אנד מץ', ים ויבשה, מודולריות עם הרמוניה, שמשלבת בין המרכיבים.
מסעדה: קלואליס
ויקטור גלוגר ממסעדת "קלואליס" לא לוחץ את ידיך לשלום בנימוס מאופק. מיד הוא מעניק לך חיבוק, שתי נשיקות על הלחי, כדרכם של ארגנטינאים, עם חום וחיוך אותנטי. ויקטור גלוגר הוא איש שאוהב אנשים. הוא קשוב אליהם, ולא לצווי אופנות מתחלפות, איש עם שאר רוח, אם תרצו איש רנסנס.

על מדף הספרים בקלואליס תוכלו למצוא לצד ספרים של פול בוקוז וז'ואל רובושון, את "כיצד דברים פועלים", ו"הפיסיולוגיה של הטעם". הוא הכי אוהב את ספרי הבישול הקטנים - כאלה שאפשר לקחת למטבח ולהכתים במזכרות.

גלוגר איש עתיר ניסיון אך צנוע פורס את המניפסט הקולינרי שלו ואומר: "במטבח לא ממציאים כלום, כי אם מגלים". בהשראת האני המאמין שלו הוא בנה את התפריט על מיקס אנד מץ', ים ויבשה, מודולריות עם הרמוניה, שמשלבת בין המרכיבים.

כיום מנהל גלוגר את מסעדת "קלואליס", מסעדה שבה הכל מעודן יותר, נעים יותר, מרוכך יותר וכמובן טעים יותר.

קלוגר נולד בבואנוס איירס ובגיל 19 היגר לישראל. בהיותו בן 22 נסע ללמוד בישול בצרפת, שם התמחה תחילה במטבח הצרפתי הקלאסי ולאחר מכן בדגים. בגיל 30 חזר ארצה ממניעים ציוניים. גלוגר מספר שבעצם תכנן ללמוד וטרינריה. בדרכו במטרו ראה מודעת פרסום על בית ספר לבישול, ומשם הכל היסטוריה. העולם הפסיד מנתח כלבים, אנחנו הרווחנו איכות חיים.

גלוגר היה השף של "במבו דג", השף הראשון של "דלידג" וכמובן "דגים 206", שהפכה למוסד ידוע ומוערך בקרב שוחרי הדגים. לפני כארבע שנים הקים את "קלואליס". הוא שמר על אותו כיוון עם הדגשים חדשים, מה שגלוגר מכנה התפתחות טבעית או אבולוציה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על