מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


לקראת יום העצמאות העצמאות ה-62, גינדי ממליץ על סטייק קצת אחר, שיוכל (יאכל) לשדרג לכם את המנגלים המסורתיים הנהוגים בחג זה. בתאבון!!!

סטייק אנטריקוט עם ירקות שורש אפויים:

החומרים: נתח אנטריקוט, ירקות שורש( שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, קולורבי, גזר),
שמן זית, רוזמרין, יין קברנה, ציר בקר, סוכר, שיני שום, מלח ופלפל.


תהליך ההכנה: מקלפים את הירקות שורש וחותכים לקוביות.
אופים אותם בתנור עם שמן זית, רוזמרין, חצי כוס יין קברנה וקצת מים- עד שמשחימים.
מכינים את האנטריקוט על הגריל לפי מידת העשייה.
את הירקות שורש( לאחר שהיו בתנור) מוסיפים על הסטייק ביחד עם הרוטב ,
בתוספת עלים ירוקים.
מאת: מערכת ROL
היכרות עם השף גינדי נזיה מנויה ומתכון לסטייק משובח
רעבים לאוכל גורמה שגם אתם יכולים להכין בבית? מה דעתכם ללמוד מהטובים ביותר? מדי שבוע נפרסם במדור מתכון או פיתוח פרטי מבית מדרשו של אחד מהשפים המוכרים בארץ. עליכם רק להפשיל שרוולים, לציית להוראות ולמינונים והופ – אצלכם במטבח תענוגות גורמה שייגרמו לכל בני הבית לחייך. והשבוע גינדי נזיה ממסעדת נויה. בתאבון!
מסעדה: נויה
האוכל של "נויה" עשוי בצלמו של השף הנודע גינדי, אחד מגדולי השפים בירושלים,שמאציל מקסמו וניסיונו הקולינארי על התפריט המגוון. לכל המנות 'טוויסט' מיוחד: מהפוקאצ'ה האכזרית, דרך כבד העוף וקבב הטלה, וכלה בקינוחים ובכלל...

השף גינדי החל את דרכו במטבח בגיל 8, יצירתו הקולינרית הראשונה: שקשוקה. הוא היה נכנס למטבח ומרחרח בין הסירים לקול גערותיה של אמו שלא הבינה למה הילד שאמור לשחק כדורגל בחוץ מתעקש "להתעסק עם מחבתות ולשבור ביצים". מאז עברו כמה עשורים ובאמתחתו של גינדי לא מעט מסעדות שסיפור הצלחתן שזור בגאונותו. ב-89' החל לעבוד לצד אייל שני במסעדת "אוקינוס" הנוסטלגית (רומן שנמשך כ-12 שנים) והביא לעולם הקולינארי את הפוקצ'ה המדוברת – המנוקדת ברוזמרין ובמלח גס- שלימים הפכה לסלע המריבה בין השניים, ומאז הכל היסטוריה... תחנות עיקריות נוספות בדרכו: מסעדת "גינדי על החוף" בהרצליה, "שונקה" הירושלמית ו-"ריבלין" שקמה על חורבות ה"אוקינוס" ומיהרה להזעיק את גינדי לחולל פלאים במטבחה.

הוא איש פשוט גינדי, לא "מלא בעצמו" כמו הרבה שפים ישראלים שלא מתקרבים לקרסוליים שלו. בשקט בשקט, בידיים מיומנות, יצירתיות מתפרצת וניסיון רב שנים הוא מוביל את מסעדת "נויה" לצמרת עם תפריט המשלב בישול צרפתי מוקפד עם נגיעות ים תיכוניות. ייחודיותה של המסעדה טמונה בכשרותה למהדרין ובכך שמציעה אוכל ברמה גבוהה לכלל לקוחותיה, בסגנון מהודר ומעניין. גינדי יצר ב-"נויה" סוג של "מהכפה כשרה". מטבח כשר? שף ערבי? אם אתה גאון הכל אפשרי. או כמו שגינדי אומר בצניעות: "מי שיודע לשחות בבריכה יודע לשחות גם בים". זו הפעם הראשונה שגינדי מתמודד עם מטבח כשר למהדרין, אך התפוסה המלאה במסעדה, והלקוחות שמלווים אותו לאורך השנים מאמתים את הצלחתו . גינדי מזמין את כל מי שמכיר אותו ב"טעמים הישנים" לבוא ולהכיר אותו ב"טעמים החדשים" והכשרים ולראות כי טוב!

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על