מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


ב-2003 החליט קולין להרחיב את נגיעתו בעולם הגורמה, ונכנס – בנוסף לניהול חברת הקייטרינג שלו - למלון דניאל בהרצליה כגוף מקצועי שנותן את הטון הקולינארי במלון. בין שלוחותיו השונות במלון, מנצח קולין על 2 המסעדות – "לוביסטרו" ו"שיזן יפאס בר".

"לוביסטרו" היא מסעדה חלבית, הממוקמת בלובי של מלון דניאל על חוף ימה של הרצליה. "שיזן יפאס בר" נמצא במלון ספא SHIZEN בהרצליה – מלון קטן, אקסקלוסיבי ומפנק. המסעדה מתבססת על ה"יפאס", מושג קולינארי אותו הנחיל קולין: שילוב של המטבח היפני והטאפס הספרדי עם מגע ים – תיכוני, כאשר היפאס משתנה מיום ליום על פי המצוי בשווקים.

כיום מנהל קולין את "קולין קולינארי קונספט", חברה שחובקת מכלול אפשרויות לפי צרכי הלקוח: מסעדות, ארוחות גורמה, אירועים, כנסים, הרצאות ושיעורי בישול. כשמדובר בקולין, דבר אינו סטנדרטי: כל תפריט מעוצב במיוחד לפי המקום, האדם השעה והסיבה לאירוע, כל מנה. מנקודת מבטו של קולין, אנו טועמים לא רק עם חוש הטעם, כי אם בעזרת כל חמשת החושים - ולכן החוויה צריכה להיות מלאה ומפנקת בכל המובנים.
מאת: איריס גרסט
הקולינאריה של קולין
השף קולין גילון רואה את עצמו כ"עוף מוזר". הוא אינו שף מסעדות בלבד ואינו שף במלון, כי אם משלב בין שני העולמות, בנישה הייחודית אותה יצר. הטעמים המיוחדים היוצאים ממטבחו הינם תוצאה של שילוב בין מספר מרכיבים: אהבתו לבישול, התייחסותו למקצוע כאל אמנות, הידע הקולינארי הרחב שרכש עם השנים וכמובן, אותה מתנה נדירה - הכישרון המולד
קולין גילון רואה את עצמו כ"עוף מוזר". הוא אינו שף במסעדה ואינו שף במלון; קולין משלב בין שני העולמות, בנישה הייחודית אותה יצר. הטעמים המיוחדים היוצאים ממטבחו הינם תוצאה של שילוב בין מספר מרכיבים: אהבתו לבישול, התייחסותו למקצוע כאל אמנות, הידע הקולינארי הרחב שרכש עם השנים וכמובן, אותה מתנה נדירה - הכישרון המולד. הוא מושפע מתורות, תרבויות וכיוונים שונים ומשתדל ליטול מכל ההשפעות האלה את המובחר והרלבנטי ביותר.

קולין, יליד 1969, החל את דרכו כעוזר שף במסעדת "אוקיאנוס" הירושלמית ואף הרחיב את השכלתו בתחום היין כמנהלה של חנות היין היוקרתית "אבי בן" בירושלים. את לימודי הבישול הפורמליים למד בפריז, בבי"ס היוקרתי לבישול "לה קורדון בלה". הוא סיים את מסלול הבישול, האפייה והעבודות בסוכר ובשוקולד ורכש את התעודה הגבוהה ביותר של בית הספר Le Grand Diplome.

במקביל ללימודים ולאחר סיומם, התמחה במוסדות קולינאריים ובמסעדות יוקרה עטורות כוכבי מדריך מישלן -Taillevent (3 כוכבים), Apicius (2 כוכבים), מעדניית Fouchon היוקרתית, מלון הפאר ההיסטורי והייחודי George V ועוד.

לאחר ההתנסויות המגוונות בפריז, הוזמן לאיטליה על ידי השף האיטלקי הנודעAntonelo Colona למסעדתו הנחשבת בעיירהLabico הסמוכה לרומא. העיתונות האיטלקית זיכתה אותו בשבחים ובהערכה, וכך נפתחה בפניו האפשרות ללמוד וללמד במסעדות יוקרתיות שונות ברחבי איטליה.

בשנת 98', לאחר מספר שנים בחו"ל, החליט קולין לחזור ארצה. עם שובו הקים את "קולין קייטרינג - קייטרינג שמגשים חלומות" - חברת קייטרינג המתמחה בארוחות גורמה. קולין מאמין כי הקפדה על דייקנות, איכות חומרי הגלם ומקצועיות, לצד עיצוב נאה, שירות טוב ויין איכותי, יוצרים הרמוניה ייחודית ומעניקים חוויה גסטרונומית בלתי נשכחת. קולין מאמין בחשיבותו של הדיאלוג עם המזמין כבסיס חשוב והכרחי לגיבוש אירוע שמתאים למטרה, לאופי האורחים ולמקום.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על