מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


ההנאה ששואב קורנבליט מאוכל היא בעיקר, לפי דיווחיו, מן המטבח האסייתי, בגלל הטעמים הרבים שמתחברים במנה. כמו כן אוהב קורנבליט במיוחד את המטבח האיטלקי אשר פועל, לדעתו, במיוחד על חוש הריח שאותו מגרים חומרי הגלם, בייחוד עשבי התיבול. אלו מעוררים את כל החושים והריחות. "חוצמזה אומרים שאני גם נראה כמו איטלקי", מנפק קורנבליט הבהרה נוספת עם קריצה.
חלומו של איל הוא לשבור את שיא גינס. בחודש הבא מתכנן קורנבליט להכין כמה הפתעות חדשות ומעניינות לאורחיו. תבואו. יהיה טעים!

מתכון של שף איל קורנבליט לברוסקטה עגבניות
הברוסקטה הזו היא מנת פתיחה לארוחה טובה, ויכולה גם לשמש כמנת נשנוש לקבלת אורחים, המתאימה מאוד לצד שתיית אלכוהול.
(מתאימה ל-4 סועדים)
החומרים:
4 עגבניות טריות וקשות
6 שיני שום
12 עלי בזיליקום טריים
6 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סוכר חום
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית
פוקצ'ה

אופן ההכנה:
קוצצים את העגבניות, הבזיליקום והשום כמו לסלט ערבי ושמים בקערה. מתבלים את הסלט הקטן במעט שמן זית איכותי, מעט מלח ופלפל שחור גרוס. מוסיפים מעט חומץ בלסמי וסוכר חום כדי שהחמיצות תהיה מאוזנת עם המתיקות.
לאחר מכן חותכים פרוסות של פוקצ'ה טרייה (אפשר גם באגט) וקולים את הפרוסות מעט על הגריל או בטוסטר (עד שיגיעו למצב טוסטי).
הגשה:
שמים את הפרוסות הקלויות על צלחת הגשה ובעזרת כפית מניחים מעט מן הסלט על כל טוסט.

בתיאבון
מאת: אייל קורנבליט ומערכת ROL
היכרות עם השף אייל קורנבליט מקולומבוס
רעבים לאוכל גורמה שגם אתם יכולים להכין בבית? מה דעתכם ללמוד מהטובים ביותר? מדי שבוע נפרסם במדור מתכון או פיתוח פרטי מבית מדרשו של אחד מהשפים המוכרים בארץ. עליכם רק להפשיל שרוולים, לציית להוראות ולמינונים והופ – אצלכם במטבח תענוגות גורמה שייגרמו לכל בני הבית לחייך. והשבוע אייל קורנבליט ממסעדת קולומבוס. בתאבון!
איל קורנבליט התחיל את דרכו הקולינרית במסע חובק עולם ומעבר בין מסעדות. מטרתו הייתה ללמוד, לדעת ולהבין כמה שיותר דרכים ושיטות עבודה בתחום הקולינריה. לאחר חזרתו לארץ הוא "טייל" גם בכמה מסעדות מקומיות, אבל לא מצא מנוחה. הנסיעה הבאה הייתה רק עניין של זמן, ובאמת כעבור תקופה שב איל וארז את המזוודות והפעם נסע ליפן, כדי ללמוד גם שם את רזי הבישול. לאחר ששב מיפן לארץ פתח איל קורנבליט את מסעדת "ברוסקטה" ברחובות. הוא בנה תפריט אוכל כשר ובשרי, כיון שהבין שאינו מעוניין לעבוד בשבתות יותר.

קורנבליט המשיך ועסק גם כיועץ עסקי לבתי קפה, ואילו עכשיו הוא שף מלווה למסעדת "קולומבוס הכשרה" בהרצליה פיתוח – מסעדת בשרים מאוד מוכרת, בעלת ותק של 18 שנה בתחום המסעדנות בארץ. "קולומבוס" עשתה שינוי כיוון כשהפכה לכשרה, אולם השינוי התבטא בין השאר גם בגודל מנות ההגשה. "אם אתה אוכל בקולומבוס", מבהיר קורנבליט, "אתה לא אוכל כלום ביום המחרת. לעומת זאת אם אתה בא לאירוע בקולומבוס – אתה לא אוכל כלום יומיים תמימים לאחר מכן". קורנבליט מספר שיש שפע ועושר רב במסעדה, ושכל מטרתו היא לגרום לסועדים הנאה וסיפוק.

"קולומבוס הכשרה" מושפעת מהגישה האמריקאית והשתמשה ב- t g f כמקור השראה, אולם לאחרונה עברה המסעדה שינוי נוסף ויש לה תפריט אביבי, וקונספט חדש. מעכשיו ניתן להזמין במקום אוכל לפי משקל. בין היתר אפשר להזמין קילו אנטריקוט או קילו המבורגר.
כיום עובד איל קורנבליט על הקמה של מיזם אינטרנטי עולמי רחב ועמוק בתחום המזון והסעדה. הוא בונה, מתכנן ועוסק במלאכה הזו כבר חמש שנים, ועומד לסיים את הפרויקט שלו בשנה הקרובה. "יש למה לחכות", מבטיח לנו קורנבליט בסודיות חגיגית.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על