מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


שף פרנק אזולאי רוקח תפריטים ייחודיים, המוזמנים מראש ומותאמים
עד רמת החוויה במקום. אם בישיבה מסביב לבר, מול מטבח פתוח, או סביב שולחן אבירים גדול. מגוון סדנאות הבישול והאירועים ב"כנסטאל" מבוסס על מטבח כשר, יצירתי ומפתיע.

כדי לתת לקוראי ROL טעימה מסגנונו הייחודי של אזולאי, ואפשרות להתרשם מכישוריו, הנה לפניכם מתכון של השף להכנת פילה דג דניס בעשבי תיבול. בתיאבון!
פילה דניס בעשבי תיבול
מצרכים:
4 דגי דניס טריים ומפולטים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות נענע קצוצה
כף טימין קצוץ
כפית אבקת שום גבישי
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
5 כפות פירורי לחם
כפית גרידת לימון
50 גרם חמאה מומסת
אופן הכנה:
1) מסדרים את פילה הדגים בתבנית אפייה, כאשר העור כלפי מטה.
2) מערבבים את כל החומרים לציפוי (ללא החמאה).
3) מברישים הדגים בחמאה המומסת ומצפים בתערובת התבלינים. מהדקים הציפוי היטב לדג.
4) אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 8-10 דקות.
5) מגישים עם חצי לימון וסלט ירוק קטן.
מאת: מערכת ROL ופרנק אזולאי
השבוע: פילה דג דניס והיכרות עם השף פרנק אזולאי
רעבים לאוכל גורמה שגם אתם יכולים להכין בבית? מה דעתכם ללמוד מהטובים ביותר? מדי שבוע נפרסם במדור מתכון או פיתוח פרטי מבית מדרשו של אחד מהשפים המוכרים בארץ. עליכם רק להפשיל שרוולים, לציית להוראות ולמינונים והופ – אצלכם במטבח תענוגות גורמה שייגרמו לכל בני הבית לחייך. והשבוע פרנק אזולאי ממסעדת כנסטאל. בתאבון!
השף פרנק אזולאי החל את מסעו הקולינארי עוד בגיל 14, כשהתחיל ללמוד בבית הספר לבישול בשטרסבורג. במשך שנים עבד פרנק במטבחים של השפים המובילים בצרפת ובניו-יורק. בארץ ניצח פרנק על המטבחים במסעדות "פרנק", "פרנק פיש", ו"דלידג", ואף התגלה כשף בעל יכולות טלוויזיוניות מוכחות, כשהופיע בתוכניות "סיגליות", "הכי טעים שיש", "מנה מנה" עם פרנק אזולאי וב"קרב סכינים".

לפרנק ותק של 25 שנים בענף הקולינאריה, והוא מתאפיין בחשיבה חדשנית ובועטת. סגנון הבישול שלו מערב אלמנטים ממטבחיים צרפתיים עיליים עם אוכל רחוב מקומי, אסיאתי וביתי. סגנונו הייחודי של פרנק הוא תולדה של קורות חייו, המסעות שעבר וסך כל הטעמים, הריחות והצבעים שספג. אוכל מבחינתו זו דרך חיים. כל חוויה בה התנסה נצרבה בזיכרון הקולינארי שלו וכיום היא מועברת הלאה בחגיגה של תיאורים וטעמים.
כיום מתגאה פרנק אזולאי ב"כנסטאל", מתחם ייחודי המתפקד כסטודיו לבישול, אותו הקים אזולאי במטרה ליצור מקום התכנסות בעבור אנשים שרוצים לחוות חוויות קולינאריות שונות. הסטודיו מאפשר למבקרים בו להיות נוכחים ופעילים בתהליך יצירת האוכל, מתחילתו ועד להגשתו אל הסועד – גם בצד שמאחורי הקלעים: מהרגע שחומרי הגלם ראשוניים ובתוליים ועד לרגע בו המנה מקבלת צבע, צורה, ואופי ייחודיים. "כנסטאל" מציע מגוון פעילויות: ארוחות פרטיות, מסיבות קוקטייל, סדנאות פרונטאליות, הדרכות בר ועוד.

פרנק הגה שורה של סדנאות בישול במתכונות שונות, כדי לחלוק יחד עם המתכנסים ב"כנסטאל" את רזי הכנת הסעודה. במקביל, יוצר השף פרנק אזולאי ב"כנסטאל" מרחב קולינארי נעים ומזמין לאירוח אירועים עסקיים ופרטיים, כמו ארוחות ערב עד 40 סועדים, אירועי קוקטייל, מסיבות רווקות, ארוחות נושא ועוד.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על