מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


לבצק
2 חב' חמאה
3/4 1 כוסות קמח
קורט מלח
1 ביצה
אופן הכנה
ליצור בצק מכל החומרים ולרדד אותו לעובי 0.6 מ"מ. לעצב בתוך תבנית פאי.
לערבב היטב בקערה את המלית – 2 סוגי שמנת, ביצים ותבלינים ולהניח בצד.
לטגן את הבצלים ולערבב עם המלית.
לצקת את המלית לתוך התבנית ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות.

מקרונים
3 חלבונים
1 כף סוכר
1/2 1 כוסות אבקת שקדים
3/4 1 כוסות אבקת סוכר

אופן הכנה
לערבב אבקת שקדים ואבקת סוכר ולנפות יחד. להקציף חלבונים עם סוכר. כאשר נוצר קצף גמיש, לקפל את החומרים היבשים לתוך החלבונים. לזלף מהתערובת, בעזרת צנתר, כמעין כפתורים על-גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. לאפות ב- 130 מעלות כ- 12 דקות. ניתן לצבוע את התערובת בצבעי מאכל, לקבלת מקרונים בגוונים.
מאת: אורן בקר
השבוע: אורן בקר מבליקר בייקרי
רעבים לאוכל גורמה שגם אתם יכולים להכין בבית? מה דעתכם ללמוד מהטובים ביותר? מדי שבוע נפרסם במדור מתכון או פיתוח פרטי מבית מדרשו של אחד מהשפים המוכרים בארץ. עליכם רק להפשיל שרוולים, לציית להוראות ולמינונים והופ – אצלכם במטבח תענוגות גורמה שייגרמו לכל בני הבית לחייך. והשבוע: אורן - השף של בית קפה קונדיטוריה בליקר בייקרי. בתאבון!
שף קונדיטור אורן בקר הוא השף הראשי ואחד מבעלי ה-"Bleecker Bakery", רשת משגשגת בעלת חמישה סניפים הפרושים ברחבי הארץ כולה. שף בקר החל את דרכו המקצועית בקורס מטבח ולימודי מגדנאות בבית הספר למלונאות "תדמור". לאחר מכן הגשים חלום ילדות בדמות לימודים בבית הספר המפורסם "קורדון בלו" בסידני, אוסטרליה. עם סיום לימודיו (בהצטיינות!) התקבל אורן לצוות הקונדיטורים של "סיליה ורביבה", עבד וצבר ניסיון ב"שיא קפה" וברשת "רולדין" – ואז הגיע ל"בליקר" המפורסם ששכן בקניון ארנה, שם היה אמון על הקינוחים המופלאים של המקום.

הצעד הבא של אורן בקר היה פיתוח המותג "Bleecker Bakery", בצוותא עם איש העסקים המצליח לאור וכולדר, ויצירת קונדיטוריית בוטיק מדויקת ובעלת מגע אישי, חם ואוהב. במקביל לעבודתו ב-"Bleecker Bakery", מקפיד אורן להשתלם במיטב בתי הספר בפאריז – Bellouet conseil, Ecole lenotre ואחרים – ומעמיק כל העת את ידיעותיו בכל תחומי האפייה, הקונדיטוריה, טכנולוגיות מזון ועוד. כמו כן מופיע שף אורן בקר בתכניות טלוויזיה מובילות, והוא נחשב לאחד המרצים המבוקשים בענף הקולינאריה.
הפעם ארגנו עבורכם שני מתכונים קלים משובחים, אחד מאגף המלוחים, והשני ממלכת המתוקים המשגעת. בתיאבון!

קיש בצלים
למלית
2 ביצים
3/4 גביע שמנת חמוצה
3/4 כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
בצל לבן, בצל סגול וכרישה חתוכים לעיגולים

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על