מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


אופן הכנת קרם הלימון:
1. נערבב ג'לטין ומים יחדיו ונניח בצד.
2. נשים בסיר סוכר, חמאה, מיץ לימון וגרידת לימון ונרתיח.
3. נוסיף את הביצים בזרם דק ונערבב במהירות בעזרת מטרפה, עד שמסמיך ורותח.
4. נוריד מהאש ונקרר כשהקרם חמים. נוסיף את הג'לטין ונערבב היטב עד שימס בקרם.

מצרכים לפאי:
פירות יער אדומים
ג'לי פירות יער

הכנת הפאי:
1. נרדד את בצק הבסיס לעובי 0.5 ס"מ ונעביר לתבנית פאי. נחורר את הבצק ונאפה בחום של 170 מעלות עד לקבלת גוון חום בהיר.
2. ניצוק את קרם הלימון לתוך הפאי ונקרר היטב עד שהקרם מתייצב.
3. נמיס ג'לי לפי ההוראות ונוסיף לו פירות יער. באמצעותו נקשט את הפאי ונייצב במקרר.
מאת: אורן בקר
השבוע: מתכון פאי לימון של אורן בקר מבליקר בייקרי
רעבים לאוכל גורמה שגם אתם יכולים להכין בבית? מה דעתכם ללמוד מהטובים ביותר? מדי שבוע נפרסם במדור מתכון או פיתוח פרטי מבית מדרשו של אחד מהשפים המוכרים בארץ. עליכם רק להפשיל שרוולים, לציית להוראות ולמינונים והופ – אצלכם במטבח תענוגות גורמה שייגרמו לכל בני הבית לחייך. והשבוע אורן בקר - השף של בליקר בייקרי. בתאבון!
שף אורן בקר מ"בליקר" מציג: מתכון מיוחד לפאי לימון ופירות יער!

מתכון לפאי לימון ופירות יער
מצרכים לבסיס:
2 חב' (400 גר') חמאה קרה
1 כוס אבקת סוכר
2 כוסות אבקת שקדים טחונים
2 ביצים גדולות טרופות
4 כוסות קמח מלאות
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנת הבסיס:
1. באמצעות וו גיטרה נעבד במעבד המזון את החמאה, אבקת הסוכר והשקדים. נוסיף את הביצים ונאחד עד לקבלת קרם.
2. מוסיפים את הקמח וחומרי הטעם ומחברים.
3. יש לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר.


מצרכים לקרם לימון:
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס מיץ לימון
גרידה מלימון אחד
1 חב' (200 גר') חמאה גדולה
5 ביצים טרופות
1 כפית ג'לטין
4 כפיות מים

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על