מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 15.12.2017


ש: איפה אתה קונה את הפרודוקטים האיכותיים ביותר לאוכל שאתה מכין?
ת: "אני איש של שווקים ומאוד אוהב לטייל בשוק התקווה ובשוק הכרמל. יש שם תבלינים מיוחדים שטוחנים במקום וכמובן ירקות טריים. זה קודם כל הבסיס לכל מנה. גם במסגרת הבשרים אני מוצא בשווקים את מבוקשי, כשבקטגוריה הזו הכי חשובה לי הטריות".

ש: מה לא יתפסו אותך אוכל בחיים?
ת: "דגים! לפי דעתי דג צריך להישאר במים...".

ש: האדמ'ס הוא מקום לילי. אתה אוהב את חיי הלילה?
ת: "מאוד. אחרת הייתי עובד באיזו מסעדה ביום, לא? אני אוהב לראות את האנשים באים לעשות שמח, רוקדים ונהנים. אומנם אני במטבח אבל רואה מה קורה ולא פחות חשוב שומע את המוזיקה שמעבירה לי את הזמן במטבח בכיף. אני אוהב להציץ מהמטבח לבר ולראות מה קורה. אין כמו חיי הלילה עבורי, תמיד קורה משהו והכל תוסס".

ש: לסיום, תן טיפ לטבח מתחיל
ת: "טבח שמתחיל את דרכו במקצוע צריך, דבר ראשון, לאהוב את המטבח. צריך המון סבלנות, כי לוקח זמן עד שדברים מצליחים לך. בהתחלה הייתי ממליץ לא להישאר במקום אחד, אלא לעבוד בכמה מקומות - כי לכל שף יש צוות עבודה שונה ומכל אחד לומדים דברים אחרים. ועוד משהו קטן שיכול לעזור בחיים בכלל: גם כשאתה יודע משהו, אל תגיד 'אני יודע'. הכי טוב להיות בשקט וללמוד משהו חדש".


מאיר נקש, תודה רבה ובהצלחה!
- "תודה לך"
מאת: מערכת ROL
"אין כמו חיי הלילה עבורי"
מאיר נקש, השף של "אדמ"ס" ראשל"צ, מספר על אהבתו לאוכל, לחיי הלילה התוססים והמוזיקה המלווה את בישוליו המיוחדים, ועל התפריט שאותו הוא מתאים לבלייני המקום. "אני איש של שווקים", הוא מעיד, "הכי חשובה לי הטריות". ראיון עם איש נעים שעושה אוכל טעים
שאלה: שלום מאיר. נפתח בכמה פרטים על עצמך: בן כמה, איפה מתגורר, כמה שנים במקצוע, איך התחלת לראשונה את הרומן עם המטבח?
תשובה: "אני בן 41, גר ברמת גן. הרומן שלי עם המטבח התחיל כשהייתי בן 17, בקיבוץ ראש הנקרה. ככה שאני במקצוע כבר 22 שנה ותמיד אהבתי את המטבח. אני נהנה לבשל ולעבוד עם אוכל".

ש: מה אתה אוהב בעבודה במטבח?
ת: "אני אוהב להכין סלטים מיוחדים ולנסות כל פעם תרכובות חדשות. אני משתדל להימנע מאוכל שיגרתי ונהנה לגלות סודות מטבח חדשים או תבלינים מיוחדים שיכולים בבת אחת לשנות את כל המנה".

ש: איך היית מגדיר את סגנון האוכל שאתה מתמחה בו?
ת: "האוכל שאני מתמחה בו במיוחד הוא אוכל איטלקי כמו מיני לזניות, רביולי ופטוצ'יני. למרות שאני לא אשכנזי אני מתמחה גם באוכל יהודי ממדינות מזרח אירופה, כמו גפילטע-פיש, רגל קרושה ועוד".

ש: איך היית מגדיר את סגנון האוכל ב"אדמ'ס" ראשל"צ?
ת: "האוכל ב"אדמ'ס" מתוכנן בדיוק למקום: תפריט לא מסובך מדי להכנה, על מנת שהלקוחות לא יחכו יותר מדי זמן. צריך לזכור שמדובר במקום בילוי שכולל קריוקי, סטנד אפ וריקודים ולכן אין לאנשים סבלנות לחכות זמן רב לאוכל כמו במסעדה. חשובים לי 2 דברים ב"אדמ'ס": שהאוכל יצא מהר ושיהיה טעים, בלי תפריט מורכב או מנות מסובכות מדי. לגבי אירועים פרטיים: כאן כבר התפריט שונה, מורכב מאוד וכולל יותר מגוון באוכל".

ש: מה אישית אתה אוהב לאכול, מנה ספציפית או סגנון מועדף?
ת: "אני מקביל לסנדלר שהולך יחף. אני ממש מסתפק במועט ומאוד אוהב שניצל וצ'יפס".

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על