מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


לא היה קל לחסל כאלו כמויות של אוכל, שאליהם התלוותה גם שתייה – כוס ענקית של לימונדה ורודה נהדרת (לימון + רימון) עבורי, וחצי ליטר בירה שחורה עבור ל' המתוקה והצמאה – שגם היא חלק מהארוחה העסקית. אם לא היה כל כך טעים אולי היינו משאירות בצלחת, אבל כן היה כל כך טעים, ולא הותרנו פירור. ובלי למצמץ עוד השתלטנו על מלאבי ביתי ושמנתי מצוין. מה? לא מגיע לנו?!

העסקיות ב"צנובר" מגוונות, וכוללות את האפשרויות הבאות: תמורת 44 ש"ח תקבלו מנה ראשונה (חומוס, טחינה, חצילים למיניהם, מטבוחה, טורקי, מרק – בחורף, או סלט ירוק), עיקרית (שניצל עוף, חזה עוף, המבורגר, צ'יזבורגר, קבב טלה, שישקבב, שיפודי פרגית, שיפודי כבד עוף, שיפודי לבבות עוף או 10 יח' כנפיים) ושתייה. תמורת 54 ש"ח ניתן להזמין את אותה קומבינה, אבל עם עיקרית של דג מושט, סטייק סלמון או המבורגר/צ'יזבורגר בן 220 גר'. ותמורת 64 ש"ח אפשר ללכת על עיקרית של סטייק אנטריקוט או דג דניס (שאגב, הוגנבה לאוזניי שמועה שהן מנות משובחות במיוחד). התוספות לבחירה לכל העיסקיות הן: צ'יפס, אורז, פירה, סלט ירוק או קולוסלאו. חוצמזה אפשר גם סתם להתענג רק על מבחר חופשי של סלטי הבית תמורת 30 ש"ח לסועד.
מאת: גלי פיאלקוב
צנובר – עסקיות שוות שכדאי לגלות
כמו בתוך אצטרובל, בצמרת עץ האורן, כך מצאנו את מסעדת "צנובר" בצפון דיזינגוף – שקטה, לא ראוותנית, רגועה ומפתיעה ברמתה, באיכות טעמיה ובתמורה שמקבלים מבקריה עבור כספם. עסקיות ב"צנובר", מסתבר, הן בהחלט עסקה טובה.
מסעדה: צנובר
"צנובר", מסעדה עם אוריינטציה מזרחית-עממית, התנהלה בתל-אביב במשך שנים ארוכות (ואולי אף נשחקה מעט), עד שנרכשה לפני כשלוש שנים על-ידי אייל אכנשטיין ואשתו ענבל מידיו של כרובי, הבעלים האורגינאלי של המקום ואחד המסעדנים המוכרים בסצנה. כרובי המנוסה, שאת דעתו מחשיבים מאוד בני הזוג, עדיין משמש יועץ ושומר על קשר, ואילו המקום שופץ, ועבר רענון, ובעיקר – קיבל מגע יד חמה ואכפתית מבעליו החדשים. התוצאה – מסעדה שפשוט כיף לבוא אליה.

הגענו רעבות (מאוד), אפילו קצת אחרי השעה שבה השעון הביולוגי תקתק את האיתות המוכר שבישר שהגיעה העת וגו'... העסקיות המפורטות בתפריט עשו עלינו רושם חיובי ביותר, ובחרנו: ל' המתוקה החליטה לפתוח בחומוס עם טחינה מסורתי, ואילו אני התפתיתי לסלט חצילים קלויים במיונז, בתוספת גבינת עיזים. מלצרית זריזה פרשה על השולחן צלחת עמוסת חמוצים טובים ובעלי טעמים ביתיים, צלוחית סחוג ירוק עז מבע וסלסת עגבניות מלבבת. אחרי שהונחה על השולחן גם סלסלת פיתות בשרניות וחמימות הגיעו הראשונות, שהיו פשוט טובות. טעמי החצילים (מנה עצומה אגב) הזכירו לי את השכנה שלי לשעבר דייזי היקרה (אם תרצו – מיס דייזי), שהייתה יוצאת יוון ולמדה אותי כמה מוצלח השידוך בין גבינה מלוחה לחציל קלוי, ואילו החומוס-טחינה חוסלו באחת על ידי ל' המתוקה והמורעבת.

אתנחתא קטנטנה והעיקריות כבר כאן – שניצל עוף גדול, פריך, טרי מאוד ומצוין נחת אצל ל' בצלחת, מלווה במנת אורז אחד-אחד צהוב, עצומה וטעימה, מעוטרת בגמבה. ל' שקעה בלעיסות והמהומי הנאה, ואילו אני בחנתי בתימהון את העיקרית שלי – צ'יזבורגר 160 גר' מונח על לחמנייה בליווי קרעיי חסה, פיסת עגבנייה, טבעות בצל סגול וכמות נדיבה ביותר של צ'יפס טעים. מתקן עמוס רטבים (מיונז, חרדל, קטשופ רגיל וחריף, ברביקיו ועוד) קרץ אלי לצד הצלחת. מאחר שבתפריט מופיעה גם מנה בגודל 220 גר' הייתי פשוט מוכרחה לברר עם המלצרית, והסתבר שלמרות גודל המנה, אכן קיבלתי את הצ'יזבורגר הקטן יותר. וואווו! היה קשה להשתלט... וגם טעים. ממש. קציצה שמנה ודשנה, עשויה בשר טחון טרי אמיתי, צלויה על הגריל מידיום-וול (כפי שביקשתי) ועסיסית מאוד, השתלבה נהדר עם גבינת הצ'דר הצהובה. סבבה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על