מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


*ניתן להוסיף לעסקית קינוח מוזל, דוגמת כופתאות מתוקות בטעמים שונים, בלינצ'סים מושקעים, יין או קפה.

• כמו כן, מוצעים כאמור מבצעי יום משתנים, כגון: בלינצס תרד/פטריות 2 יח' (מוגש עם תוספת ושתייה - 39 ש"ח), ספגטי/רביולי + שתייה (39 ש"ח), גולש בקר עם נטיפי בצק+סלט (55 ש"ח).

אנחנו הזמנו קודם כל מרק גולש אותנטי וטוב לזכר הימים הטובים, ואי אפשר כמובן בלי בלינצ`ס פטריות (לי) ובלינצ`ס תרד (לה). הציפיות היו גבוהות, אבל הבלינצ'ס התעלה אפילו עליהן (ואני אכלתי כבר כמה בלינצ'סים בחיי). טעים, עסיסי, רך ודשן.

כמנות עיקריות הלכנו על גולש בקר (תבשיל בקר ביין אדום ירקות בסגנון הונגרי) שבהצעות היומיות,
לצד מנת רצועות פילה סלמון עם לצ'ו בנוסח הונגרי. העיקריות היו מתובלות היטב, בגוונים מפתים וטעם ביתי פיקנטי – ובהחלט משביעות עד מאוד. גם מי שאינו בטוח שהוא אוהב אוכל הונגרי דווקא, צריך לטעום את זה כדי להשתכנע סופית ולהפוך למאמין.

לסיום מתוק, לקחנו קינוח פלצ'ינטה (בלינצ'ס) במילוי פירות עם רוטב וניל וקצפת. לבלינצ'ס, כידוע, אף פעם לא אומרים לא – ואכן היה סיום מדהים לארוחה מעולה, ממש כמו בבודפשט.

לסיום החוויה ההונגרית המומלצת, יש להזכיר כי "טוליפ" עובדת חזק גם על משלוחי "טייק-אוואי". מי שבא לקחת מהמסעדה את האוכל, מקבל 10 אחוזי הנחה על ההזמנה! אז בתיאבון...
מאת: מערכת ROL
צהריים טובים, כאן בודפשט
"טוליפ", מסעדה הונגרית אותנטית ברחוב יהודה הלוי בתל אביב, היא בשורה חדשה ורעננה לכל אוהבי המטבח ההונגרי היצירתי בעל התיבול הייחודי – ולכל אוהבי האוכל בכלל. טוליפ בהונגרית פירושו צבעוני, ואכן המקום הוא פסיפס צבעוני של טעמים וניחוחות. עסקיות הצהריים נותנות מענה משביע ומשתלם (59 או 79 ש"ח), והטייק-אוואי במחיר מוזל
אל התרבות ההונגרית התוודעתי בנעוריי, דרך חברים של הוריי, שערכו בביתם משתאות ו"ארוחות שחיתות" עסיסיות וטעימות עם הרבה פפריקה. אפילו אנחנו הילדים אהבנו את המטעמים המתובלים והריחניים. המטבח ההונגרי, כמייצג את שמחת החיים של התרבות ההונגרית, נודע בזכות הטעמים העזים, התיבול הייחודי, היצריות והיצירתיות. כשנקרתה בדרכי ההזדמנות ללכת למסעדה הונגרית אותנטית, שתזכיר לי את המאכלים הנפלאים של ה"דודים" ארנסט וחיה, שמחתי מאוד. וכך הגענו אני ובת זוגי, צהריים חם אחד בשבוע שעבר, לבחון את עסקיות הצהריים של מסעדת "טוליפ" (בהונגרית - פרח צבעוני).

"טוליפ", קפה ומסעדת בשרים הונגרית שנפתחה לפני חודשים ספורים (יהודה הלוי 52, ת"א), מתאפיינת באווירה רומנטית ואינטימית. בעל המסעדה – בוגר בית הספר לאירוח ותרבות בבודפשט – הגיע ממסעדת "יהודית" המוכרת והאהובה מגן העיר. השף ההונגרי המנוסה ממסעדת "גונדל" מבודפשט חבר אליו, ויחד הם מעניקים לאורחיהם חגיגת טעמים מענגת במיוחד.

כפי שהסביר לנו השף, תפריטה של "טוליפ" מבוסס על המטבח ההונגרי, תוך שילוב נגיעות ישראליות. מובן שמככבת בו המנה המנצחת והאהובה כל כך – גולש; אך תמצאו בו גם ממולאים, שניצל וינאי, ועוד מגוון מאכלים ביתיים המפיצים ניחוחות מוכרים שמחממים את הלב. המקום מציע גם ארוחות בוקר דשנות ומגוונות.

במהלך היום (בין השעות 18:00-12:00) מציעה המסעדה ארוחות עסקיות עם טווח בחירה נאה מתוך התפריט, לצד מבצעי יום משתנים ומשתלמים. הארוחות העסקיות מוצעות בשני מסלולים: 59 ש"ח ו-79 ש"ח. להלן עיקרי התפריט, כדי שתוכלו להתרשם:

• עסקית 59 ש"ח:
- מרק היום או סלט אישי (מוגש עם לחם)
- מאפה תפוחי אדמה / תרד מוקרם עם ביצת עין / לצ'ו עם אורז
- שתייה חמה / קרה

• עסקית 79 ש"ח:
- מרק היום או סלט אישי (מוגש עם לחם)
- סטייק פילה סלמון ברוטב שום יין / רצועות פילה סלמון עם לצ'ו בנוסח הונגרי / מושט בגריל נוסח בודפשט / סול נוסח אסטרהזי / הליבוט ברוטב שום-לימון (בתוספת תפוחי-אדמה וסלט)
- שתייה קרה

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על