מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


עידן המלצר המקצועי שלנו (ככל הצוות) פרגן לנו עם יין החודש – מבית טוליפ. אני לגמתי קברנה סובניון ושרית וויט טוליפ עם 70% גוורצטרמינר ו-30% סוביניון בלאן. השקנו לחיים, לחיי הטעמים הטובים, כמו שיש ב"טריולה". לעיקריות לקחנו רדיאטורי פונגי של פורטבלו, שמפיניון וכמהין בשמנת, פרמז'ן, סנט-מור, אורגנו, יין לבן ושבבי עירית. המנה היפיפייה הזאת הותירה שובל ריח מהמטבח. אצלי זאת הייתה אהבה ממבט ראשון. איך שראיתי את המנה, שלפתי מזלג ונעצתי אותו בתוכה. שרית בדיוק קיבלה את מנת הפיצה מרגריטה שלה, עם עיטורי בזיליקום ומוצרלה אמתית. בצק הפיצה והפסטה של "טריולה" נעשים במקום. ניתן להרגיש את הטריות בכל ביס. פשוט טעים. טעם אמיתי.

עם קפה לא התחשק לי לקנח, רק קינוח איטלקי אמיתי. כמובן שאת הטירמיסו שהזמנו "טריולה" עושה במקום. והטעם? משובח כתמיד ויותר מזה – הטירמיסו היה אוורירי, לא שמן וכבד מדי, לא מתוק מדי, פשוט מדויק להפליא. אכן איטלקי אמיתי. צללנו לתוך כוסיות הטירמיסו עם כפיות ויצאנו מרוצות. לפני סיום חן עט אלינו עם שני שוטים של לימונצ'לו אמיתי. זה בדיוק הסחרור הסופי שיוכל לחתום את הערב, טעים, נעים ואלכוהולי. לחיינו! לחיי "טריולה"!
מאת: מערכת ROL
ארץ המגף במלוא הדרה
אוכל איטלקי אמיתי ומושקע. שף מבטיח עם יד מדויקת. בצקים ופסטות טריים. אווירה תוססת לצעירים. בר אלכוהול מלבב. מחירים נגישים. שירות מפנק. צריכים עוד סיבה להגיע ל"טריולה" בפ"ת? אין בעיה – הצעות עסקיות שוות בשעות הצהריים!
הכל התחיל לפני שנים. תמיר וחן, שני האחים לבית חכים, נסעו יחד לטיול גיבוש באיטליה. כל הטיול הם לא הפסיקו להתפעל מהאוכל האיטלקי – הפסטות, הפיצות הגלידות. הטיול הפך לטיול גיבוש קולינרי. ממש 'הציצו ונפגעו'. האחים חזרו מוקסמים ארצה עם החלטה בליבם: להקים מסעדה איטלקית אמתית כדי שגם אנשים נוספים ייהנו מהטעמים והריחות שספגו, עם טעמים אמיתיים, חומרי גלם משובחים והכי טריים, כמו שצריך להיות!

כך, לפני שנה, חברו האחים לתמיר פריימן ושלושתם יחד הקימו את "טריולה" – בר מסעדת שף איטלקי השוכן ברחוב שחם בפתח-תקווה. תמיר חכים בא עם הניסיון ממסעדות איטלקיות מפורסמות. אולם זה לא הכל, חן ותמיר הגדילו ועשו וחשבו על העלאת מדרגה ל"טריולה": כל ערב עוטה המסעדה מסכת לילה חתולית, מעמעמת אורות, מגבירה ווליום והופכת לבר ככל הברים (עם אוכל הרבה יותר טוב). תפריט האלכוהול של "טריולה" משובח ועצום. חן והתמירים אפילו מייצרים במקום שלל דז'סטיפים: לימונצ'לו רגיל, לימונצ'לו-וניל, תפוזצ'לו, תפוזצ'לו-וניל ועוד.

"טריולה" מציעה גם מנות עסקיות בין השעות 12:00-17:00, ואלכוהול 1+1 בשעות 16:00-21:00. זה אומר שאפשר לאכול טוב, טעים והרבה, במחיר שווה לכל נפש. אני לא ויתרתי על התענוג וקראתי לשרית חברתי לערב שמתחיל באוכל טוב ונגמר עם הרבה אלכוהול. למרות ש"טריולה" מציעה גם אוכל 'של ברים', כגון פלטת נקניקים, כריך אנגוס, נקניקיות וכו', אנחנו נתכנסו לכבוד האוכל האיטלקי. כבר מהבית ידעתי מה אני מזמינה: כרובית טרטופו – כרובית אפויה ברוטב איולי כמהין עם שבבי עירית. כי כרובית זה "החציל הקלוי הבא" בעיניי. עוד מנה ראשונה שהיא מבחינתי מבחן לאיטלקיות – סלט הקפרזה שמיוצר מקרעי מוצרלה, עגבניות תמר, בזיליקום, שמן בזיליקום ובלסמי מצומצם. אומנם כולם מכירים את המנה ואת המרכיבים אבל קפרזה מרגשת צריך לדעת לעשות. קפרזה יכולה לרגש או לשעמם. אכן צדקתי בבחירה. הקפרזה של "טריולה" שווה הגעה במיוחד! התיבול היה מדויק בעקצוצו, וטיפות הבלסמי המצומצם, שזולפו של קרעי המוצרלה, נתנו לי בדיוק את הטון הרצוי. השרי התפצפץ לנו בפה עם מעט מהמלח הגס שנבזק עליו, ובכל ביס נגע טעם הבזיליקום. פשוט תענוג. שרית התענגה על הכרובית, שהגיע על מגש לוהט. הכרובית הייתה קרמית, לא מבושלת מדי, פשוט נימוחה וטעימה. ראשונה נהדרת להתחלה של ערב.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על