מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


אצלי במנת חזה העוף בלימון התענגתי על כל ביס. חזה העוף היה שמנמן, רך ועסיסי, מרגישים שהוא הושרה היטב לפני ההגשה. הטמפורה שעטפה את נתחים נתנה בשרניות מתבקשת לכל ביס וריפדה את בטננו כהלכה. גם גלעד החרים לו מספר ביסים ממני, ואני – לא נשארתי חייבת – שלפתי מזלג ונעצתי בצלחתו לטעום עוד מהעוף באננס שלו.
עם כזה אוכל טעים הרגשנו שאנחנו צריכים לטעום עוד טיפה לפני סיום והזמנו יחד שוב מנה מיוחדת. הפעם נודלס עם נתחי עוף וירקות בתיבול קארי אדום וחלב קוקוס. שילוב שתמיד מסב לי נחת. גם בבטן. מנת הנודלס מוגשת בקערה ששומרת על חום המנה. ככה נהנינו מכל ביס. הנודלס היה נימוח וגדוש ירקות, הקארי נתן צבע וטעם, ואת הכל עטף חלב הקוקוס במתיקות מעודנת. שאבנו עוד ביס ועוד ביס כאילו לא היו אגרולים בפתיחה ומנות עסקיות לפני. פינוק של יום חופש.

"תאי פוד" גם משלב שלל מבצעים כל יום כל היום: הסלט הקיצי השני ב-2 ₪ בלבד, מרק התירס השני ב-2 ₪ בלבד, אגרול שלישי ב-1 ₪ בלבד. וואו! הרמנו גבה והתפלאנו על המבצעים השווים. בסיום הסתבר ש"תאי פוד" פתוחה כל יום מהשעה 11 בבוקר ועד חצות. לאחרונה החלה המסעדה להיפתח גם בשבתות וכל המבצעים שלה תקפים גם בשבת. הבטתי על גלעד וחייכנו – יש לאן לחזור!
מאת: אודליה צדוק
עסקים במזרח
כבר חמש-עשרה שנה ש"תאי פוד" מציעה לתל-אביבים הרעבים אוכל אסיאתי מפנק וטעים במחירי עסקיות מסחררים בכל שעות הפעולה שלה. וזה משתלם ונהדר כאחד. בפעם הבאה שאתם מתלבטים – תאי פוד!
יום חופש הוא הזדמנות טובה לבקר במסעדות שתמיד רציתי ללכת אליהן, כאלו שתמיד קרצו לי מבעד לחלון הרכב תוך כדי נסיעה, ושמעולם לא יצא לי לפקוד. ברחוב אבן גבירול פינת ז'בוטינסקי בת"א קיימת מסעדה כזו. "תאי פוד" שמה והיא מוסד תל-אביבי ידוע כבר 15 שנה. משום מה, למרות שאני תל-אביבית מלידה, לא יצא לי לחנוך את הוותיקה האסייתית הזו מעולם. לאחרונה שינתה "תאי פוד" את פניה ועוצבה מחדש. שינתה ושדרגה. מכיוון שגלעד, ידידי, מתגורר בסמוך לכיכר רבין קבענו לחנוך יחד את "תאי פוד". אין ספק שוותק של 15 שנה למסעדה בתל-אביב מצדיק ארוחה חברית של יום חופש.

נכנסנו ל"תאי פוד" בארבע אחר הצהריים. נותרו בה מקומות בודדים לישיבה, אחרי הפיק של הצהריים. גלעד תפס לנו מקום באחד השולחנות שבדיוק התפנו. נשמנו לרווחה. מבעד לחלון הזכוכית המקיף את "תאי פוד" ניתן היה לראות את עם ישראל הולך וממהר לפגישות עבודה או בעיצומו של מרוץ הקניות. אנחנו, לעומת זאת, התנחמנו בשעה של שקט.
לחימום הקנה והנפש חמדנו תחילה רביעיית אגרולים שמנמנים וחמים. האגרולים היו טעימים ועסיסיים, עם מילוי ירקות מרשים. כזה שלא מאבד מהטעם שלו עם הטיגון. רטביי החמוץ-מתוק, מיונז-שום והצ'ילי החריף הוסיפו בכל ביס. את העסקית של "תאי פוד" לא ניתן לפספס – מנה אסייתית עם שתי תוספות חמות בתמורה ל-38 ₪ בלבד. כל יום כל היום, כולל שבת!!!

אז כמנה עסקית אחת הזמנו חזה עוף בדבש ולימון עם תוספת ירקות ואורז מטוגן עם ירקות. גלעד חמד לו מנה מהמיוחדים – נתחי עוף ברצועות פלפלים ואננס על מנת אורז לבן. ישבנו שנינו, צפונים בכיסאות ומרוכזים באוכל. הייתה כזו תחושה שאפשר לאכול את האורז בלי סוף. במנה של גלעד, בכל ביס עסיסי, נתקלנו בפיסת אננס, שפצפצה כל ביס בקורטוב מתיקות טרופית.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על