מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


העסקית של קרין הייתה מפזזת לא פחות: עבור 45 ₪ בלבד היא זכתה בלחם טרי וחם, בסלט ירקות רענן, בכוס יין, בקינוח ובפנה ברוטב עגבניות שקרין לא הצליחה להחליט אם הפסטה איטלקית והרוטב ארגנטינאי, או להיפך, ואז הבינה שמה זה משנה, העיקר ששניהם משובחים ושהחיבור ביניהם עושה לה טוב, אפילו טוב מאוד. אני, שכבר בלסתי פיצה שלמה, הסתפקתי בקיש, שגם הוא מגיע במסגרת העסקית המשתלמת של "טנגו" עם הלחם וסלט הירקות המצוינים, עם שתייה קלה/ חמה/ יין/ שליש בירה, ועם קינוח – והכל רק ב- 39 ₪!. הקיש שנבחר היה קיש חצילים ועגבניות, והוא התגלה כמנה משביעה אבל קלילה, נטולת שומניות מרגיזה, ועם פיסות חצילים ועגבניות בעלות נימוחות מתגלגלת. בשלב הזה לא רק הפה יצא במחול, אלא כל רמ"ח איבריי...

לגבי הקינוחים לא היה עוררין: קרין ואני הסכמנו ללכת על המקור הלטיני, הרי אין מצב שנצא בלי לאכול משהו עם ריבת חלב... קרין המהמה בשביעות רצון לנוכח הצ'אחה – עוגת מרנג וריבת חלב, ואני זמזמתי שירי הלל לפלאן – פנקוטה קרמל עם ריבת חלב. פבלו הבעלים, שניגש לשולחננו כדי לברר אם נהנינו (תשובתנו: מאוד, מאוד!) סיפר לנו ש"טנגו" אינה רק נקודת השקה בין ארגנטינה לאיטליה, אלא גם מקום מפלט מבורך לרגישים לגלוטן ולשומרי המשקל הרבים שבינינו. התפריט של המסעדה מכיל אגף שלם ללא גלוטן (כולל פיצות!) ומציע את שלל המעדנים גם בגרסאות דיאט וקמח מלא.

יצאנו למדרחוב הכפר-סבאי שרות ומאושרות. ניסינו גם לרקוד, אבל זה לא קל כשהבטן מפוצצת גם באוכל ארגנטינאי איכותי וגם באוכל איטלקי טעים-טעים...
מאת: אודליה צדוק
ריקוד מסעיר
גם איטליה, גם ארגנטינה. גם טעים, גם נעים. וזול. עשו לעצמכם טובה ואל תפספסו את העסקיות המלהיבות של מסעדת "טנגו"
האגדה מספרת שאי-שם בעולם יש מקום מיוחד, מקום שהמבקרים בו בטוחים שהגיעו לאיטליה, ובו בזמן מרגישים שהם בארגנטינה. המקום הזה לא נמצא באירופה, וגם בדרום-אמריקה לא תמצאו אותו. למרבה הפלא, המקום הקסום הזה נמצא דווקא בין דן לאילת, ואם להתמקד אז בין הוד השרון להרצליה, ואם ממש להתמקד, ואפילו להסגיר את מיקומו המדויק, הרי שהוא שוכן בטיילת החמודה של כפר-סבא, וקוראים לו "טנגו".

בתחילת השבוע החלטתי שגם לי מגיע לתקוע יתד באותו נ.צ. מבטיח. בדרך צלצלתי אל קרין חברתי היקרה (צריך שתיים לטנגו, לא?) ושאלתי אם בא לה לקפוץ לארגנטינה ולאיטליה תוך חצי שעה, והיא בתגובה התייצבה במכוניתי תוך דקה. כעבור רבע שעה הנחנו את ישבנינו על שני כיסאות נוחים, נתנו לאווירה הנעימה השוררת ב"טנגו" לחלחל אלינו וגילינו שהמסעדה נפתחה בתחילת המילניום על-ידי זוג עולים מארגנטינה. השניים, לבביים וחביבים במיוחד, הסכימו לחשוף בפניי ובפני קרין סוד שעד כה היה שמור בכספת: המטבח הארגנטינאי לא מבוסס רק על בשרררררר, אלא כולל גם מאפיינים של המטבח האיטלקי. "טנגו", באופן טבעי, לוקחת את הטוב משני העולמות וממזגת אותו לכדי תפריט עשיר ומלא מטעמים.

קרין ואני רצינו עסקיות, אבל עוד לפניהן לא יכולתי להתאפק, וכאכלנית אמיתית ביקשתי קודם כל מנה טובה שאינה כלולה בעסקית. פשוט מה שבא לי. וכשבא לי, כשבאמת בא לי, אי אפשר שלא לתת לי, ואכן מייד קיבלתי פיצה נפוליטנה. ביס אחד, והופ – נחתתי בפירנצה. הבצק היה מדהים, לא עבה מדי ולא דק מדי, פריך ואוורירי, והשילוב בין העגבניות, הזיתים השחורים והפסטו פשוט גרם לפה שלי לרקוד...

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על