מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017
ופוקצ'ות שמנמנות ועסיסיות כמתבקש.

העסקיות במקום מחולקות לשניים: הראשונה במחיר 49 ₪ סה"כ המכילה: מנה ראשונה, מנה עיקרית – (פסטה שסכומה עד 38 ₪), כוס שתייה/יין הבית (יין מבית יקבי רמת הגולן המיוצר במיוחד ל"ספגטים", מכיל פירות יער, מתאים גם לבשר וגם לחלב, אינו כבד ומתאים לשתיה בצהריי היום). העסקית השנייה במחיר 59 ₪ שזהה לראשונה, פרט שסכום מנת הספטה הפעם הינו 42 ₪ והעסקית מכילה גם קינוח.

למנה ראשונה לקחתי חצילים בלבנה, אחחח פרוסות החצילים הקלויות (במחבת ללא שמן!) ערבו לחיכי והגיעו בליווי סלט עלי בייבי קטן וגבינת לבנה עליה מפוזרים זרעוני קצח. ממש כמו שאני אוהבת, שילוב מנצח של חמצמצות הגבינה ורכות החציל הובילו אותי למסקנה שהייתי רוצה לאכול מנה כזו כל יום! (גלית – היזהרי!). למנה עיקרית הזמנתי פולו פונגי – פסטה עם נתחוני חזה עוף, פטריות שמפיניון, עגבניות טריות ועשבי תיבול. המנה הייתה רעננה, נטולת שומניות יתר, והטריות הורגשה בכל ביס. בין ביס ללעיסה הרטבתי את גרוני עם היין המדהים של המקום וכל שנותר לי זה להתרווח על הכסא ולתת למשב רוח הים לפזר את שיערי (רק מלכה עושה את זה ככה באמצע יום עבודה).

כשחשבתי שדברים טובים נגמרים מהר, הגיע הקינוח בר אגוזים שנראה כמו קרמבו ומכיל שכבת מרנג אגוזים, מוס שוקולד ומוס אגוזים ולהרמת המורל הזמנתי קפה הפוך. בדרך כלל כשאני מזמינה קפה אני דואגת לבקש אותו רותח. ב"ספגטים בת ים" אין צורך כזה. הקפה (מבית היוצר של קרם קפה האיטלקי) הגיע טעים-טעים וקרמי כמתבקש, כמה טוב לפגוש קפה טוב! ממש סיום מוצלח לארוחת הימלטות מהבוס (ממש מלכה!). אז כשבריזת הים תקרא לי שוב באמצע היום בטח תמצאו אותי ב"ספגטים בת-ים" (תזהו אותי לפי הכתר).
מאת: אודליה צדוק
ספגטים בת ים: עסקית והרבה יותר
עוד לפני האוכל, נפעמים מהעיצוב: הריהוט, הצבעים והנברשות יוצרים אווירה יוצאת דופן של ממש. אחר כך מגיעים לאוכל: ל"ספגטים" מוניטין והצלחה רבה, אך גם בתחום זה מצליח סניף בת ים להתבלט. ועכשיו להצעה העסקית: ב-49 עד 59 ₪, תיהנו ממנה ראשונה, עיקרית פסטה דשנה ושתייה / כוס יין מיוחד. עוד סיבה טובה להגיע לבת ים!
בעיצומו של יום עבודה, בין הטפות המוסר של הבוס לטלפונים מלחיצים של לקוחות, פיניתי לעצמי מעט זמן לאכול צהריים במסעדה. לבדי עם עצמי, כמו שמגיע לי, כמו מלכה אמיתית (אני מתחילה להישמע כמו בספר 'באדולינה'... דווקא אחלה!).

אחרי נסיעה ארוכה בדרך לא נודעת הגעתי לבת-ים (כמו תל-אביבית אמיתית לא ממש ידעתי את הדרך, כי מעולם לא ביקרתי בעיר הזו, קיוויתי שגם היא כמו שאר חבריי תגיע לבסוף לתל-אביב או לפחות תתקרב). על שדרות בן-גוריון 99 קרצה לי מסעדת "ספגטים", הממוקמת מתחת למלון מרקיורי. החניתי את רכבי בחניית המסעדה (כמו מלכה, לא?) ועליתי לקומת המסעדה, כשבטני דבוקה לגב עוד מסביבות היציאה ליוספטל.

יצא לי כבר להכיר לא מעט סניפים של הרשת. והאמת, הפעם ראיתי משהו שונה, אחר, מדהים, מפעים. העיצוב במקום משובב כל נפש והותיר אותי מהלכת ברחבי המסעדה דקות ארוכות בראש מורם ומסוקרן, בוחנת את המקום מהתקרה והקירות - ועד אחרון פריטי העיצוב. בכניסה למסעדה הקירות צבועים בגווני כחול ובלב המסעדה צבועים בקרם אלגנטי, המתמזג עם ספות עור בצבע קרם, כסאות עור חומים וכסאות בד כתומים. כל השילוב הזה מתמזג יחד עם מראה גדולה לרוחב הקיר ונברשת גדולה מהממת הממוקמת במרכז המסעדה. נפעמת העיצוב ביקשתי לברר על המעצב שאחראי לכל האלגנטיות הזו. מסתבר ששמו מיכאל אזולאי האחראי בין היתר על עיצוב מועדון הTLV והויסקיה – אכן רזומה מרשים כיאה לעיצוב והאסתטיות במקום.

את פניי קיבלה בחמימות מנהלת המקום ההריונית, גלית לוי (לא המעצבת, יותר חמודה), שהסבירה ש"ספגטים בת-ים" נבנה על חורבותיו של בית הקפה המיתולוגי "קפולסקי", שפעל במקום עד לפני יותר מחצי שנה. "ספגטים בת-ים" סניף חדש ומעוצב להפליא, שמתאפיין בקו חדש של מסעדה המכוונת גם לקהל הצעיר, בעלת בר משקאות עשיר ופתוחה עד השעות הקטנות של הלילה. "ספגטים בת ים" גם ידידותית למשפחות ובעלת מנות ילדים שכוללות מנה עיקרית (חזה עוף/פסטה/פיצה) ושתייה ב 35 בלבד, ללא פגיעה בגודל המנות. ב"ספגטים בת-ים" מכינים את הפסטה והרוטב במקום ומגלים גמישות רבה בהרכבת המנות. בסניף גם מגוון ארוחות בוקר וטאבון המכין שקשוקות
הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על