מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


גל, מנהל המסעדה, הצטרף אלינו ושיתף אותנו במשנתו לגבי איך עסק מצליח צריך לעבוד. ניתן היה לראות כי העובדים תמיד חייכנים ומסבירי פנים, ושהתקשורת ביניהם טובה וחברית. לגבי האוכל, ניכרת שימת דגש על איכות לרבות: חומרי גלם, חדשנות (תפריט מוחלף כל חצי שנה) והגשה. התרשמנו.

לעיקריות הזמנו את מנת הרביולי במילוי ריקוטה דלעת, שהתגלתה כמנת אליפות. בצק הרביולי נעשה בעבודת-יד מקמח איטלקי על-ידיי שף פסטות מיוחד. מילוי הריקוטה מיובא גם כן, והשתלב עם הדלעת באופן מדהים וערב לחך. הכיסונים השמנמנים נחו בתוך מקצף שמנת טעים. מה שנשאר מהרוטב עם תום הרביולי נוגב על-ידי במקצוענות עם הלחם. עוד התמוגגנו על שניצל חזה עוף עם פירה (שאותו בחרנו מבין התוספות: צ'יפס, אורז, ספיישל פרייז וסלט ירוק). השניצל היה עסיסי, נדיב בגודלו ונימוח, והפירה הסב לנו אושר גדול עם טעם ביתי מנחם ומרגש. ואווו! שבענו!

תוך כדי ההתענגות על המנות, הצלחנו לשמוע שיש סלבריטאים הפוקדים את המקום, כדורגלנים, אנשי "ארץ נהדרת" וכן שפים תל-אביבים, שבאים להעריך את המתחרים. ויש להם בהחלט סיבה לדאוג. לפינאלה הזמנו סופלה שוקולד, שנאפה במקום עם ההזמנה. ואכן חיכינו בסבלנות, על השעון כרבע שעה (כן, מדדתי), והסופלה הגיע רותח והלבה השוקולדית לא איחרה להתפרץ ממנו. החלה התנגשות כפיות מטורפת. הגלידה, שהוגשה בנפרד, ציננה את פינו והיוותה דילוג מרענן מביס לביס. מה יש עוד לומר – מנה מנצחת!

אז מכל מה ששמעתם כבר אין כל ספק שעסקית מוצ"ש של "סינטה בר" לא תשאיר אף אחד אדיש, והיא בדיוק מה שייפתח לכם את השבוע בתיאבון גדול!
מאת: מערכת ROL
מוצ"ש? לא, אני עסוקה
"סינטה בר" החיפאית מביאה אל לקוחותיה הוותיקים והמכורים, כמו גם החדשים, הצעה עסקית מדהימה שאי-אפשר לעמוד בפניה – עסקית מוצ"ש!
מסעדה: סינטה בר
מסעדת "סינטה בר" המצוינת, הממוקמת במרכז הכרמל בחיפה, לא נחה או קופאת על שמריה. הבשורה החדשה שלה לבלייני הצפון היא – עסקית מוצ"ש – ארוחה משתלמת ביותר, המוגשת בסופו של כל סוף שבוע מהשעה 19:00 במוצ"ש ועד לסגירה. מה מצפה לסועדים? ובכן, העסקית הנהדרת של "סינטה בר" כוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח (שהם ארוחה מלאה!!!) במחיר המפתה של 89 ₪ בלבד. בין המנות הראשונות הכללות בעסקית תמצאו מזון גורמה ייחודי ומפתיע, כגון: פסטייה עגל בדבש חרובים ואגוזים על קרם לימון וטחינת שקדים אורגנית; סלט אנדיב – עלי אנדיב, עלי בייבי, פרי העונה, אגוזים, גבינת רוקפור בוויניגרט אגוזים; או – סינטה כבושה במלח מעושן, חרדל בתירוש ענבים, קורנישון, מטבל לימון ופרמז'ן. לעיקריות תוכלו לבחור משלל מנות משובחות הכוללות בין השאר: פרגית צלויה על שעועית ירוקה ברוטב למון גראס, ג'ינג'ר, צ'ילי ותוספת לבחירה; נתח קצבים על קרם חצילים, ראגו של חיטה וציר בקר; ביפבורגר 225 גרם עם בצל מטוגן/ ריבת בצל/ ביצת עין ותוספת לבחירה; ועוד מנות רבות אחרות. ולקינוח? ובכן... ב"סינטה בר" ממתיקים לכם את החיים עם מבחר מנות אחרונות נפלאות. פשוט תשאלו את המלצרים.

ביום שבו הגענו אנחנו ל"סינטה בר" הזמנו מבעוד מועד (למזלנו הטוב, ומומלץ בחום שתנהגו כמונו) שולחן זוגי, שחיכה לנו בקומת הגלריה של המקום. בדרכנו למעלה התפעלנו מהעיצוב האותנטי והעשיר של המסעדה. הקומה התחתונה מתאימה לקהל רעב וממהר במיוחד. אפשר לתפוס עסקית על הבר, או להתיישב עם חברים על ארוחה טרופה. הקומה העליונה והאקסקלוסיבית משלבת עיצוב חם – לרבות שטיחים מקיר לקיר, ריהוט עץ כבד, תאורה זהובה ורומנטית – ופונה לקהל המעוניין ליהנות מאווירה נעימה ושקטה ולהתענג על הארוחה המשובחת (שעוד יתואר ממנה בהמשך...). בקומה הזו ניתן לקיים גם אירועים של עד 20 איש. אפילו לציבור המעשנים דאגו לישיבה במבנה חיצוני למסעדה.

ה"סינטה בר" הוקם לפני כ- 5 שנים בכתובת סמוכה, ותפקד כבר-בורגר לכל דבר. לפני כשנה החליטו הבעלים, אלי ורם, לשדרג את מיקומו ואיכותו של ה"סינטה בר" ולהקים מסעדת ביסטרו משובחת, הפונה לפלח אוכלוסייה איכותי מחד, ומאידך קורצת לציבור הסטודנטים הגדול הגר והלומד בעיר.

לראשונות בחרנו את מנת הפסטייה עגל, שכבר הוזכרה למעלה, ומנת החציל הקלוי על האש, שהגיע בדמותו של חציל שלם ענקי במילוי טחינה, מטבוחה ופטרוזיליה, והוגשה בליווי לחם הבית הארוך והצר, שהיה חם ופריך, לצד כוסית בלסמי. בשר החציל השתלב באופן מושלם עם טעם הטחינה, והמטבוחה הפיקנטית חרכה חריפות עדינה בפינו. המנה הייתה פשוט טעימה. פסטיית העגל היא מנה יפיפייה ואטרקטיבית. בשר העגל נעטף בבצק פילו דק עם תבלינים מתוקים. המנה העלתה באוב גוונים אוריינטליים, ומצאנו שהקוטביות של המנה (ממתוק למלוח) היא בעצם השוס שלה. מנת פתיחה מהטובות שאכלתי עד כה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על