מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


דודי, מנהל המסעדה, הצטרף אלינו ושיתף אותנו במשנתו לגבי איך עסק מצליח צריך לעבוד. ניתן היה לראות כי העובדים תמיד חייכנים ומסבירי פנים, ושהתקשורת ביניהם טובה וחברית. לגבי האוכל, ניכרת שימת דגש על איכות לרבות: חומרי גלם, חדשנות (תפריט מוחלף כל חצי שנה) והגשה. התרשמנו.

לעיקריות הזמנו את מנת דג המוסר ורביולי במילוי ריקוטה דלעת. מנת הדג הגיעה מפולטת למשעי, ונחה על מצע עלי תרד חלוטים. הדג היה רך ונימוח בפה. יש כאן קריצה לאוהבי הבריאות מביניכם, מדובר על מנה ללא מלחמות מיותרות, לא בעצמות ולא בקלוריות. למי שמתעקש על קצת שומן, המנה הוגשה בליווי גראטן תפו"א. מנת הרביולי הייתה אליפות. בצק הרביולי נעשה בעבודת-יד מקמח איטלקי על-ידיי שף פסטות מיוחד. מילוי הריקוטה מיובא גם כן, והשתלב עם הדלעת באופן מדהים וערב לחך. הכיסונים השמנמנים נחו בתוך מקצף שמנת טעים. מה שנשאר מהרוטב עם תום הרביולי נוגב על-ידי במקצוענות עם הלחם.

הצלחנו לשמוע, תוך כדי ההתענגות על המנות, שיש סלבריטאים הפוקדים את המקום, כדורגלנים, אנשי "ארץ נהדרת" וכן שפים תל-אביבים, שבאים להעריך את המתחרים. ויש להם בהחלט סיבה לדאוג. לפינאלה הזמנו סופלה שוקולד, שנאפה במקום עם ההזמנה. ואכן חיכינו בסבלנות, על השעון כרבע שעה (כן, מדדתי), והסופלה הגיע רותח והלבה השוקולדית לא איחרה להתפרץ ממנו. החלה התנגשות כפיות מטורפת. הגלידה, שהוגשה בנפרד, ציננה את פינו והיוותה דילוג מרענן מביס לביס. מה יש עוד לומר – מנה מנצחת!

השמש, שהחלה שוקעת אט אט, לקחה גם אותנו איתה. נפרדנו לשלום מהמארחים ונותר לנו להפיץ את הבשורה שהעסקית הכי טובה בעיר Is here.
מאת: קרן ויזנר
דרושה עבודה בחיפה
"סינטה בר" החיפאית מציעה ללקוחותיה הוותיקים והמכורים, כמו גם החדשים, אופציות עסקיות מצוינות, מגוונות ושוות לכל כיס. תמצאו אותה – עמוסה ושוקקת חיים – בשדרות מוריה, ומומלץ ממש להזמין מקומות מראש!
מסעדה: סינטה בר
כתושבת גוש דן גאה, וכחובבת מושבעת של בתי קפה ומסעדות, התמונה של תפוסה מלאה באמצע השבוע, בשעות הצהריים, במקומות הבילוי ובתי האוכל אינה זרה לי כלל. למרבית ההפתעה, הבשורה הרחיקה לה עד לצפון, לחיפה – מסתבר שמרכז הכרמל בצהרי היום שוקק חיים. למען האמת, מקום אחד ספציפי השכיל לשחק נכון את המשחק ולהשתמש ב"שעה האיומה" לתועלתו. המקום נקרא: סינטה בר. הגענו אליו בסביבות השעה: 14:00. המסעדה המתה אדם והייתה מפוצצת לגמרי.

למזלנו הטוב הזמנו שולחן זוגי, שחיכה לנו בקומת הגלריה של המקום. בדרכנו למעלה התפעלנו מהעיצוב האותנטי והעשיר של המסעדה. הקומה התחתונה מתאימה לקהל רעב וממהר במיוחד. אפשר לתפוס עסקית על הבר, או להתיישב עם חברים על ארוחה טרופה. הקומה העליונה והאקסקלוסיבית משלבת עיצוב חם – לרבות שטיחים מקיר לקיר, ריהוט עץ כבד, תאורה זהובה ורומנטית – ופונה לקהל המעוניין ליהנות מאווירה נעימה ושקטה ולהתענג על הארוחה המשובחת (שעוד יתואר ממנה בהמשך...). בקומה הזו ניתן לקיים גם אירועים של עד 20 איש. אפילו לציבור המעשנים דאגו לישיבה במבנה חיצוני למסעדה.

ה"סינטה בר" הוקם לפני כ- 5 שנים בכתובת סמוכה, ותפקד כבר-בורגר לכל דבר. לפני כשנה החליטו הבעלים, אלי ורם, לשדרג את מיקומו ואיכותו של ה"סינטה בר" ולהקים מסעדת ביסטרו משובחת, הפונה לפלח אוכלוסייה איכותי מחד, ומאידך קורצת לציבור הסטודנטים הגדול הגר והלומד בעיר.

רפרוף קל בתפריטים גילה שני סוגי עסקיות הכוללות ראשונה, עיקרית ושתייה (רמות מחיר 58-78 ₪), ועסקיות הפונות במיוחד לטעמם של הסטודנטים (המבורגרים, בין 32-49 ₪). ההתלבטות בבחירת העסקיות/המנות מתוך תפריט הפיוז'ן, העשיר, המגוון והמתאים לכל אחד, הייתה קשה מנשוא. לבסוף הוחלט להזמין לראשונות את מנת הפסטייה עגל ומנת החציל הקלוי על האש, שהגיע בדמותו של חציל שלם ענקי במילוי טחינה, מטבוחה ופטרוזיליה, והוגשה בליווי לחם הבית הארוך והצר, שהיה חם ופריך, לצד כוסית בלסמי. בשר החציל השתלב באופן מושלם עם טעם הטחינה, והמטבוחה הפיקנטית חרכה חריפות עדינה בפינו. המנה הייתה פשוט טעימה. פסטיית העגל היא מנה יפיפייה ואטרקטיבית. בשר העגל נעטף בבצק פילו דק עם תבלינים מתוקים. המנה העלתה באוב גוונים אוריינטליים, ומצאנו שהקוטביות של המנה (ממתוק למלוח) היא בעצם השוס שלה. מנת פתיחה מהטובות שאכלתי עד כה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על