מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 19.11.2017


סיסיליה (מורן) כבר בקושי יכלה לנשום ואני (גברת רובינסון) פשוט פתחתי עוד כפתור בג'ינס. עיקריות עלו ובאו – אנטריקוט מיושן על הגריל ברוטב ציר בקר מצומצם הייתה לעיקרית של סיסיליה, שבחרה גם בתפוחי אדמה מוקפצים כתוספת מתוך האפשרויות.

פירה/צ'יפס/אורז/סלט. אני לקחתי לי, לתענוגי הפרטי, קונפי שוק ברווז בבישול איטי בליווי מרמלד בצל וכרוב סגול. הבשר של סיסיליה שלי היה פשוט מעולה, נימוח, עסיסי, עם טעם של עוד. אפילו תפוחי האדמה המוקפצים היו תוספת מעולה, שבא רק לנשנש ממנה יותר ויותר, פשוט התוספת שתופסת, ממכרת! הקונפי ברווז שלי היה מעולה, בשר נימוח כמו שרק אני אוהבת, עם ארומה בלתי מוסברת פשוט, משהו בעשייה של הבשר ב"סיימון" פשוט עובד טוב. רואים שרונן דברת בלוך אחראי פה על המטבח! לאחר שסיימתי לטרוף את הבשר שלי וסיסיליה את שלה, התפננו יותר לתוספות. מרמלד הבצל שלי התגלה כהברקה. ממש עילוי! הכרוב האדום היה חצי מאודה וחמצמץ ונתן את הטון בדיוק כמו שאני אוהבת!!! ממש ככה!!! כשסיימתי את התוספות שלי עד תום התפנתי לעזור לסיסיליה שלי עם תפוחי האדמה המטוגנים. עדי המלצרית באה לפנות לנו קצת את המנות ואני עוד הספקתי לגנוב עוד איזה פלח תפוח אדמה מהמנה של סיסיליה.

אומנם יש 50 דרכים לעזוב את האהוב שלך אבל אנחנו סירבנו להיפרד מ"סיימון". קינוחי הבית הכשרים והמעולים השאירו אותנו עוד קצת עם מרקיז שוקולד על מצע בראוניז, סירופ אספרסו, קורוקנט שוקולד ותלתלי קליפת תפוז. וגם שטרוייזל של מרנג קוביות מלון, פקאן קצוץ וזביון לימון פשוט גרמו לנו להישאר עוד שעה. תענוג להיות ב"סיימון" בפתח תקווה ולהרגיש תל אביב או אפילו ניו-יורק. אחרי שלוש שעות יחד עם גולן הצלחנו להבטיח שנחזור ולבינתיים bye bye love
מאת: אודליה צדוק
סיימון אמר לאכול. אנחנו לא התנגדנו
מסעדת "סיימון" החדשה מפתח-תקווה מביאה אל הסועדים בה אוכל כשר למהדרין, מושקע ונהדר, בניצוחו של שף רונן דברת בלוך, והרבה סטייל. בצהרי היום תוכלו לבלות שם ולאכול נפלא במחירי עסקיות משתלמים
יש מגוון פירושים לשם של "סיימון" – מסעדת הבשר הכשרה למהדרין החדשה בפתח-תקווה. "סיימון" הוא התרנגול המעוטר בלוגו של המסעדה, על פיו עוצבה המסעדה כולה. את הוויטרינה מקיפים פסלי תרנגולות, על הקירות תלויות תמונות של ביצים, תרנגול, שדות ופריחה. חלל המסעדה מעוצב עם קורות עץ. והכול בסימן "סיימון התרנגול".
בערב קיצי עם תיאבון חזק לבשרים אני וחברתי מורן יצאנו לשאול "למה דווקא סיימון?" כשנכנסנו למסעדה, מתרשמות מהעיצוב המקסים (והרבה זמן לא התייחסנו לעיצוב), התיישבנו על ספות העור המזמינות והתחלנו במלאכה הראשונית של חקירת השם, התשובות מהצוות היו חלוקות. חלקם אמרו שזה על שם המשחק המפורסם "Simon says", וחלקם סברו שעל שם: "רבי שמעון בר יוחאי". אני לא הסתפקתי בזה, ולכן ברגע שנתקלתי בגולן כץ, מנהל המסעדה, והקשבתי למוזיקה המעולה המתנגנת, נתתי אינטרפרטציה מפתיעה משלי לשם "סיימון" – פשוט על שם פול סיימון!

למקום תפריט מגוון וייחודי, עליו אמון שף רונן דברת בלוך, שמביא אל האוכל הכשר טעמים מפתיעים ואיכויות משובחות. בצהרי היום מוגשות במקום ארוחות עסקיות שוות – במחיר המנה העיקרית שתבחרו תזכו לקבל גם מנה ראשונה. בין הראשונות לבחירה: סלט אישי, חציל בלאדי, כבד קצוץ או מרק היום. לעיקריות תמצאו מבחר עשיר, הכולל בין השאר: שוקי עוף - שוקיים בציפוי פריך ברוטב ברביקיו בנוסח הבית; תבשיל בשר ראש - בשר ראש בבישול איטי מוגש עם תבשיל חיטה וראגו פטריות; פסטה כדורי בשר - פטוצ’יני ברוטב עגבניות, טימין לימוני וכדורי בשר; וגם פילה דג - פילה דג ים מוגש על פסטה טליאטלה תוצרת בית ברוטב שמן זית שום וקוביות עגבניה. מחירי העסקיות מתחילים ב-38 ₪ בלבד.

בתור "גברת רובינסון וסיסיליה" ליום אחד, התחלנו, מורן ואני, להזמין מכל הבא ליד. את סדר המנות הראשונות לקחנו מהקלילה לבשרנית יותר. פתחנו עם טונה אדומה צרובה בתערובת של 5 תבלינים (כמון, פלפל, מלח, כוסברה יבשה ותימין). וואי איזו מנה נהדרת זו הייתה! קלילה, עם עידון מיוחד שמתאים בדיוק לפתיחה של הערב. תערובת התבלינים גירתה לנו את חוש הטעם ואת החוש השישי, שאמר לנו שמשהו טוב עומד לקרות. רביולי ממולא בתבשיל ברווז ברוטב ציר בקר ופטריות הייתה עוד ראשונה מפתיעה. הרביולי אצל "סיימון" הוגש במתכונת שונה – יחידה אחת של רביולי, גדולה ומרשימה, טעימה ומפנקת. משהו ב"טקס" הגילוי מה מסתתר בתוך הרביולי עשה את המנה למעניינת יותר. את סבב הראשונות סיימה מנת סקלופיני בקר ברוטב רימונים וחומץ שרי שהוגשה על גבעת פירה שספג קצת מהרוטב המתקתק והנהדר הזה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7070 מסעדות במאגר
”  “ על