מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


למנות עיקריות החלטנו לבחור במנת שרימפס קלמארי מצופה בבלילת בצק מטוגנת (טמפורה) ובמנת דג לברק בגריל, אשר לצידה הוגשה מנת תפוחי אדמה אפויים. המנה גדולה, יפה, ועשירה בטעמיה. השרימפס והקלמארי טוגנו והוגשו במידת העשייה האידיאלית ובמידת החום הרצויה. דהיינו, הם היו עסיסיים, נלעסו בקלות ונבלעו במהירות לשביעות רצוננו. לצידם הוגשו שני רטבים: רוטב חמאה, שום ושמנת, שהיה כבד וסמיך כמו שצריך להיות, ורוטב לימון קליל ואוורירי יותר. מנת דג הלברק הגיעה עשויה בגריל, כשהיא פתוחה, ללא האדרה הפנימית. טעמו של הדג היה עדין, בשרו נימוח וריחו משכר. מנת תפוחי האדמה האפויים שלצידו הייתה פשוטה וטובה, אולי מעט פשוטה מדיי, לטעמנו שדרוג התוספת יוסיף לשדרוג המנה בכללותה. את הארוחה ליווינו ביין ירדן שרדונה קצרין, שהתאים היטב למנות והשתלב עימן באלגנטיות.

במסעדה מוגשים יינות ישראליים בלבד, ועל כך מגיע לשצ'ופק שאפו.
לקינוח טעמנו את מנת הבוואריה העצומה, שבקושי רב הצלחנו לסיים. המנה הייתה אוורירית, מתוקה וטעימה, עם סירופ שוקולד מעל. קלאסית. ובשל גודלה המדהים היא בהחלט התאימה לשני אנשים. סיימנו את הארוחה שבעות ומרוצות מאוד, עם כוונות לחזור בשנית ובשלישית, כי "שצ'ופק" היא מסעדה מהנה, וזה בדיוק מה שאנחנו צריכות.
מאת: מערכת ROL
עסקים 24/7
מסעדת הדגים "שצ'ופק" הוותיקה התל-אביבית היא תענוג לאוהבי מאכלי הים – הטעמים נהדרים, השירות מקצועי ויעיל והמחירים נוחים. במסעדה מגישים ארוחות עסקיות לאורך כל שעות היום
מסעדה: שצ'ופק
"שצ'ופק", המסעדה השוכנת על רחוב בן יהודה בתל-אביב, שוקקת חיים, סואנת בתנועת אנשים הנכנסים ויוצאים ממנה ובשקשוק צלחות עמוסות במאכלים צבעונים וריחות משכרים של סלטים, דגים ופירות ים, המתערבבים זה בזה בהתאמה מושלמת.

במסעדה מוגשות ארוחות עסקיות בכל שעות היום. התפריט בנוי כך שמזמינים מנה עיקרית יחד איתה 10 סוגי סלטים, סלט חסה ורוקט, סלט ירקות, תפוחי אדמה אפויים וקנקן סודה. המחירים הוגנים ונעים בטווח שבין 68-95 ₪.

לשולחננו הגיעו עשרה סלטים, כולם סלטים שנעשים במקום על-ידי שף המסעדה מזה 15 שנה. לאחר שהתחלנו לטעום אפשר להגיד בוודאות שאכן מורגשים הטעמים הביתיים של המנות, שנעשו בידיו המיומנות והאוהבות של השף. מבין עשרת הסלטים אפתח במנה שהכי הפתיעה אותי בטעמיה והיא מנת מטיאס כבוש בבצל – מנה מתקתקה (במינון מדויק), נימוחה, עשויה היטב ופשוט נמסה בפה. רק אחרי שהצלחת מולאה מחדש בפעם השלישית יכולתי להירגע ולעבור לשאר המנות. מנת האיקרה הייתה מצוינת, אם כי הייתי מוסיפה לה עוד בצל קצוץ. סלט הסלסה היה סלט עגבניות מתובל ועשוי היטב. לצידם היו סלטים נוספים כמו: טבולה, כרוב כבוש, חצילים וטחינה – אף הם טובים ומשביעים. ניתן אגב לקנות את כל הסלטים לפי משקל הביתה במחירים מאוד אטרקטיביים.

למנות ראשונות בחרנו לקחת סביצ'ה פילה אינטיאס וסקאלופס צרובים על הגריל ברוטב חרדל וסויה. מנת הסביצ'ה הייתה מפתיעה מאוד בטעמיה ובמרקמה. בניגוד למנות סביצ'ה רגילות, בהן הדג חתוך לפיסות קטנות, קיבלנו מנה בה הדג היה חתוך גס, לחתיכות עבות יחסית, שהבליטו את טעם הדג שהיה מאוד מורגש ודומיננטי. לצד הדג נוספו בצל ירוק ופטרוזיליה במינון מדויק, שהדגיש אף הוא את טעמו הבשרני של הדג. אבל מה שהפך את כל המנה הזו למנה מדהימה במיוחד היו חתיכות מנגו שהשתלבו היטב עם שאר המרכיבים והפכו את המנה לאוסף יוצא דופן של טעמים. מנת הסקאלופס הייתה טובה אף היא, והרוטב שהוגש עמה היה מצוין ושדרג אותה לגמרי. השירות במסעדה היה קשוב מאוד, מהיר וענייני, כפי שצריך להיות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על