מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


לא רק המינוס בבנק גרם לי לבחור בארוחה העסקית. מבט מהיר באפשרויות הבחירה הראה כי העסקית כאן נדיבה, מגוונת באופציות הבחירה וגם מאפשרת טעימה מכיוונים שונים (למי שלא מנוסה באוכל היהודי ורוצה להיחשף למגוון טעמים).

העסקית ב-49 ₪ כוללת: פתיח של חמוצים ולחם, מנה ראשונה לבחירה – כבד קצוץ, מטיאס/ פלמידה, חסות, סלט עגבניות חריפות, סלט חצילים, סלט ירקות, מרק. מנה עיקרית לבחירה - חזה עוף, פרגיות, עוף מבושל/ מטוגן/ גריל, קציצות בקר/ צלי. בנוסף, מוגש משקה קל לבחירה. מנות עיקריות נוספות (טחול, קישקע, אנטרקוט ועוד) אפשריות בתוספת מחיר קטנה.

באופן יוצא דופן לגביי, הבחירות שלי היו מצוינות (כמובן שניתן לייחס זאת לאפשרות הסבירה, שפשוט כל המנות כאן טובות...): הכבד הקצוץ רך ועדין, טעים כשלעצמו ומצויין כתוספת וממרח; הפרגיות היו עשויות בדיוק במידה ובאופן שהשאיר בבשר את המרקם העסיסי ולא רוקן אותו ממיציו; סלט העגבניות החריפות, שניתן כתוספת, היה מרענן וחריף, כזה שפותח לרווחה את הסימפונות.

עם או בלי קשר לארוחה העסקית, "סנדר" הוא מקום מיוחד ומומלץ. הישיבה נוחה ונינוחה, האווירה חייכנית ונעימה והאוכל באמת טוב – כזה שיכול לקסום לא רק לחובבי הז'אנר הקלאסיים. הארוחה העסקית לא יקרה, מאפשרת מגוון אפשרויות בחירה ובהחלט משביעה.
מאת: תומר שי
סנדר: המטבח היהודי, הדור הבא
"סנדר" היא בר-מסעדה של אוכל יהודי מזרח אירופי ביתי, אבל לא בהכרח כמו שחשבתם. "סנדר" מביאה עמה בשורה רעננה של תיווך בין האוכל היהודי הקלאסי לבין כל הקהלים, כולל הצעירים שבהם. בתפריט תמצאו קלאסיקות מגויירות להלכה כמו גפילטע פיש וכבד קצוץ, ותיהנו גם מריהוט "שיקי", כריות נוחות ואווירה מחוייכת. ההצעות העסקיות, שנעות מ-39 עד 49 ₪, התגלו כמשתלמות ביותר
מסעדה: סנדר
מסעדות שמגישות "אוכל יהודי", גם הטובות שבהן, בדרך כלל נתפסות כקוסמות לקהל יחסית מבוגר, למשפחות או לכאלה שמתגעגעים לימים אחרים בגולה ולאוכל של האימהות של פעם. על רקע זה, בולטת הבשורה המרעננת שמביאה עימה מסעדת "סנדר" התל אביבית: תיווך בין האוכל היהודי הקלאסי לבין כל הקהלים, כולל הצעירים שבהם. לא לשווא נכתב בצמוד ללוגו של המסעדה המשפט 'מטבח יהודי באווירה עכשווית'.

"סנדר" היא בר-מסעדה של אוכל יהודי מזרח אירופי ביתי, שקיים עוד משנת 1948, אך מתאים את עצמו לזמנים המשתנים. מצד אחד, תמצאו כאן אוכל אמיתי, עסיסי, יהודי וביתי כמו שכתוב בספר - ומצד שני אווירה עדכנית ועיצוב מודרני. איך זה בא לידי ביטוי? ב"סנדר" מקפידים על אוכל גורמה ושירות מקצועי, מה שלא בא על חשבון סטייל "שיקי" וצעיר. בחלל המסעדה ספות וכסאות מרופדים בשלל כריות צבעוניות, שיוצרות אווירה נינוחה ובלתי מעונבת. השילוב המעניין מושך קהל סועדים מגוון, מכל הסוגים והגילאים, שבאים לארוחת צהריים טובה או לפגישה לילית רומנטית.

בתפריט של "סנדר" תמצאו קלאסיקות מגויירות להלכה כמו גפילטע פיש, כבד קצוץ, רגל קרושה, קרעפלך וקישקע כמנה ראשונה, לצד כבד עוף, קציצות בקר ועוף, קורקבנים ופרגיות כעיקריות. בנוסף, יש עוד מנות רבות וגם מרקים, סלטים וקינוחים. בשבת, מוגש כמובן החמין, הוא הטשולענט הקלאסי. השף, שרייבר זמי, מייצר במטבחו מנות עטופות בהשקעה ואהבה, ממש כמו במטבח של אמא. בניגוד למטבח של האמא המצויה, ב"סנדר" תוכלו לבחור גם באופציה העסקית, המשתלמת מאוד (על הטווח שבין 39 ל-49 שקלים).

בהיותי יליד הארץ, אני חף מסממנים גלותיים הנראים לעין, עדיין לא ממש מבוגר ואפשר כי אפילו יהדותי מוטלת בספק בקרב חוגים מסויימים. עם זאת, למרות שאינני נמנה על קהל היעד הטבעי של חובבי הרגל הקרושה והגפילטע, משהו בקונספט של "סנדר" נראה לי מעניין ושווה ניסיון.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על