מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017

עם מעט מקום בבטן אך עם רצון עז להמשיך ולטעום ממנות רבות וטובות הזמנו לעיקריות את ספיישל היום בהמלצתה של המלצרית החביבה, פילה טונה אדומה מסוג ילופין, צרוב למחצה ומוגש עם תפוחי אדמה מטוגנים ומצופים ברוטב צ'ילי מתוק. בנוסף, הזמנו יקיטורי (שיפודים קטנים) של נתחי פרגית ואנטריקוט על מצע אורז מוקפץ עם ירקות. הטונה הצרובה הוגשה נכון ומידת העשייה שלה הייתה מושלמת אך יחד עם זאת משהו הרגיש לי מעט תפל. תפוחי האדמה נתנו את התשובה ותיבלו נפלא את טעמה העדיו של הטונה. השיפודים הקטנים היו מצויינים ועסיסיים. עטף אותם רוטב מתקתק פיקנטי שהתאים מצויין עם מצע האורז המוקפץ.

לסיומה של ארוחה נפלאה זו, בחרנו בקינוח הבית. רול "באונטי"- ממרח קוקוס לבן ושוקלד מציפוי שבבי קוקוס קריספים עם רוטב שוקלד חם. קינוח מקורי בהגשתו ומוצלח מאוד בטעמו.
את כל הארוחה הנפלאה הזו ליוו צוות מלצרים מקצועי מאוד ואדיב, כוסיות סאקי חם ומצב רוח טוב לרוב.

שימו לב לעיסקיות המפתות של סושי רחביה (המחיר של הארוחה נקבע לפי המנה העיקרית):

מנה ראשונה לבחירה: מרק מיסו, אדממה, פטריות בטמפורה, אגרול (1 יח')

עיקרית לבחירה: רול סושי מאקי, מוקפצים, מנה עיקרית מהתפריט

כוס מיץ טבעי

כדור סורבה

העיסקיות תקפות בימים ראשון עד חמישי 12:00-17:00 בישיבה במסעדה
מאת: שי טמיר
כשהעסק דופק כמו שצריך
ביקור בסושי רחביה בעמק רפאים יענה לכם על כל הצרכים. מנות סושי איכותיות לצד קולינריה אסייאתית מפותחת יספקו ארוחה עיסקית נעימה ופוריה
"סושי רחביה" היא מסעדה כשרה עם מגוון רחב של מנות סושי ומנות אסייאתיות שונות אשר לא מתיימרת להיות יוקרתית לעשירון העליון ובהצלחה רבה היא שומרת ומקפידה על המסורת היפנית ומגישה לסועדיה מנות טעימות מאוד, פשוטות ומוקפדות כאחד. ביסטרו סושי אסייאתי נעים ואסטטי, מעוצב ומוקפד בנגיעות עיצוב יפניות והיא ממוקמת בבניין היסטורי ועתיק יומין בליבה של הקולוניה של ירושלים- המושבה הגרמנית.

רחוב עמק רפאים בירושלים, עשיר המסעדות ובתי הקפה הופך את חיי לקלים הרבה יותר בעיר הקודש. בזכות הרחוב המהולל אני מתאמץ הרבה פחות כאשר אני מזמין לביקור אורחים וחברים מעיר הבילויים הגדולה תל אביב. כך קרה כשהזמנתי חבר טוב לאכול איתי ארוחת ערב בסושי רחביה.

מארחת חביבה קיבלה את פנינו בכניסה למקום והציעה לנו לשבת בחצר המקסימה בקדמת המסעדה או בחלל הפנימי והאינטימי יותר. כל המסעדה שומרת על קווים נקיים מאוד ומשלבת בעיצובה המוקפד גוונים של ירוק ולבן ומטיבה לעשות בכך שקירות האבן הירושלמית במסעדה מוארים באורות עמומים ומעניקים את האווירה הנכונה.

התפריט כולל מנות ראשונות לרוב, עיקריות על בסיס אטריות נודלס, אורז, דגים בסגנונות שונים ומנות בשר מסקרנות. תפריט הסושי הרחב מנצח על כל התזמורת בגאון. את המנות הראשות בחרנו לחלוק. הלכנו על קומבינציית סושי הכוללת ארבע טעימות מסוגים שונים של רולים "אינסיידאווט" המורכבים מדג סלמון טרי וסלמון מעושן, טונה אדומה טרייה וירקות כגון אספרגוס, מלפפון, בצל ירוק, בטטה, גזר ואבוקדו. רול מטוגן בטמפורה, רול עטוף בסלמון סקין, רול עם תוספת גבינת טופו. על הקומבינצייה אוכל לכתוב כתבה שלמה ומשבחת אך אסכם בכך שהסושי היה טעים מאוד והתאפיין בטריותו ובכמות דג נאה ומכובדת בכל רול. לקומבינצייה המצויינת הזמנו מנה נוספת מתוך סקרנות, טאטאקי סלמון צרוב עם סלט אצות וסומסום. המנה הציורית הזאת התגלתה כהפתעה וכמוצלחת באופן מיוחד. נתחי סלמון טרי דקיקים מאוד ומתובלים מונחים להם בשלווה על סלט אצות ווקאמה ירוק ורענן מתובל בקפידה אשר מלווה את טעמו העדין של הסלמון ומתהדר בתיבול עדין וחמצמץ. המנות הראשונות הפתיעו ונתנו יריית פתיחה מצויינת.


הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על