מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


החלק העיקרי של הארוחה שלנו היו הבשרים על האש. סער אמר שהוא ידאג לנו, וסמכנו עליו. שיפודים רבים ונהדרים הורעפו על שולחננו: שיפוד קבב מעולה! פשוט מעולה! עסיסי ומתובל כהלכה ולא שומני! פשוט בשר טעים וטוב. גם הפרגית שהגיש לנו סער הייתה נימוחה ונהדרת. שיפוד הכבש נחל הצלחה אף הוא. בעודנו לועסים ומנקים את הצלחות מהבשרים, קיבלנו גם צלעות כבש מעולות. אבי כבר לא היה מסוגל להכיל יותר, אבל אני עוד המשכתי לאכול. לא יכולתי להשאיר את האירוח הזה בלי עוד ביס קטן מצלעות הכבש...

על קינוחים כבר לא חשבנו, היינו מלאים ומרוצים, אבל סער לא ויתר גם הפעם, ודאג לנו עם צלחת מתוקים כשרים נפלאים – בקלאוות פריכות, מלבי טוב, ובוואריה כמו שאני אוהבת. תה הבית, מעשה ידי סעיד עצמו, הוגש גם הוא, וגרם לכל המתיקות הזו להחליק בכיף.

נשמע לכם מלא וגדוש ועשיר ומשביע? צודקים. ומוטב שתדעו שאת כל הטוב הזה (מבחר של 16 סלטים; חומוס/טחינה; סלט ירוק; בשר על האש (2 שיפודים) או מנת תבשילי השף; שתייה קלה או 1/3 קרלסברג מחבית או כוס יין; קפה/תה ובקלאווה) אפשר לקבל ב"סעיד 2000" בתמורה ל-60 ₪ בלבד אם מגיעים למקום בשעות שבהן מוגשות העסקיות (בין השעות 11:00-19:00). ובכלל, ב"סעיד 2000" מוגשות ארוחות עסקיות שונות ומדהימות של בשר על האש, תבשילי שף גורמה או דגים. רק תגיעו בזמן ותבחרו במה חשקה נפשכם.

כשייצאנו מהמסעדה היינו שבעים ומרוצים כל כך, והבנו בצורה מושלמת למה סעיד מצליח כל כך כבר שנים, ולמה הוא ימשיך להצליח גם בשנים הבאות. סעיד 2100 – אנחנו נשתדל להגיע!
מאת: אודליה צדוק
שנות ה-2000, טעם של פעם
מסעדת "סעיד 2000" מאור יהודה תגיש לכם אוכל איכותי, טעים ומפנק, בנדיבות יוצאת דופן – אם תגיעו אליה בין 11 בבוקר ל-7 בערב(!) תקבלו את כל הכיף הזה במחירי עסקיות שווים ביותר
כשבעל מסעדה פותח את המקום שלו העיקרון הכי חשוב שהוא צריך לדבוק בו הוא נדיבות ולארג'יות. כי אם אין לך את היכולת לארח ביד רחבה, אתה פשוט לא יכול לפתוח מסעדה. כולנו הרי חושקים באירוח מפנק, ביתי ונדיב. זה בדיוק מה שיעניק לנו הרגשה טובה בתור לקוחות. הדוגמה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם למסעדה שבעליה הבינו את העיקרון הזה זו מסעדת "סעיד 2000" בה ביקרתי השבוע.

"מסעדת סעיד" הכשרה באור יהודה, נפתחה לפני כ-40 שנה על ידי סעיד, איש משפחה נדיב שרצה להאכיל את תושבי אור יהודה במה שהוא יודע לעשות הכי טוב – קבב ובשרים על האש. בשנת 2000 חלל המסעדה היה צר מלהכיל את האורחים הרבים שפקדו את המקום, ובנו של סעיד, עובד, החליט לפתוח עוד סניף, "סעיד 2000" שמו. מסעדת "סעיד 2000" ממוקמת ברחוב המלאכה באור יהודה, ולשם נתכנסתי על-מנת ליהנות מידו הרחבה של עובד.

את פניי קיבל סער, בנו של עובד (עובד היה באותה שעה בסניף האירועים – "סעיד 2005"). לאחר שהתיישבתי עם חברי, הבנתי שהנדיבות ממש עוברת במשפחה. סער לא הפסיק להרעיף עליי מכל הבא ליד אוכל כשר ומשובח במיוחד. זה התחיל עם שפע סלטים תוצרת בית: כרוב לבן, כרוב אדום, כרוב אדום מיונז, כרוב לבן עם גזר, סלט טורקי, סלסה, סלט תירס, סלט חצילים, פלפלים בתנור, סלט מיונז, מטבוחה, טבולה, סלט חריף, סלט חצילים מטוגן, פלפל מטוגן, חומוס, טחינה, חציל מיונז וחמוצים. הכל הגיע יחד עם פיתות רגילות ולאפות טריות וחמות שהגיחו היישר מן התנור, והיה ממש ממש טעים. במיוחד הסחוג שנעשה על-ידי סער עצמו. "זה כמו הסחוג של אמא", צעקתי לסער עם בוהן שלופה וחיוך על הפנים. הסלטים המככבים אצלנו היו החומוס והטחינה. אני – שלא מבקשת מילוי מחדש במסעדות – חרגתי מנהליי ופשוט לא התאפקתי. אי-אפשר היה להפסיק לנגב!!!

סער זכה אצלנו לכינוי "המרעיף", הוא פשוט לא הפסיק לפנק. חציל בלדי שלם קלוי, עם טחינה מעל, הוגש גם הוא לשולחננו, חם ומענג. פה כבר ויתרנו על הפיתות, ונהנינו מהחציל עם הטחינה במזלגות שלופים ופיות מאושרים. כמה עונג יש בבלדי אחד?! אבי שותפי, שהתארח איתי, נהנה גם ממרק עדשים ביתי ויצא מרוצה. בין ביס לביס הבחנו בתמונת הוקרה של יחידת אגוז. שאלתי את סער לפשר העניין והוא סיפר שאביו דואג לארח מידי פעם את היחידה on the house , כי ב"סעיד 2000" אוהבים לארח את מי ששומר עלינו. עכשיו אתם מבינים מה זאת נדיבות?!

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על