מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


בשלב השני של הארוחה שלנו גלעד הזמין סלט עוף עם תערובת עלים ירוקים וחסה, פטריות טריות, עגבנייה, מלפפון, פלפל קלוי, אבוקדו, בצל פריך, פרמז'ן ורצועות חזה עוף ברוטב ויניגרט-בלסמי. הוא היה מרוצה מכל ביס, בייחוד מהבצל הקריספי שעיטר את הסלט שלו. אני אחזתי בכריך עוף עם מיונז צ'יפוטלה, חזה עוף חם פרוס, אבוקדו, מלפפון, בצל פריך וחסה. כבר בביס הראשון הרגשתי את שפע הטעם הטוב בכריך הזה. ממש כך. אני לא יודעת אם זה מהמיונז המיוחד או מהבצל הפריך. פשוט אחד הכריכים הטובים אכלתי בחיי, והוא גם היה ממש זול! אמרתי שאני מבריקה!

"פאזל בר" ממש הוציאו אותנו שבעים מטעם טוב, מאושרים ושמחים. מסתבר ש"פאזל בר" מספקת את הבצל הפריך שלה למסעדות, כי ב"פאזל בר" שמים דגש על כל חלק בפאזל, ומרגישים את זה בטעם!
מאת: אודליה צדוק
מרכזי ומפנק - הפאזל בר
"פאזל בר" – סנדוויצ'יה מדליקה וטעימה – זמינה ומוכנה להשביע אתכם ממש מול גן העיר בת"א. המקום רק נפתח לא מזמן אבל בכל יום מתווספים רבים לקהל הלקוחות הקבוע שלו. ולא במקרה – טעים שם ומפנק ויש עסקיות סופר משתלמות בכל שעות הפעילות
אבן גבירול בתל-אביב נחשב לרחוב קולינארי. כל אחד יכול למצוא בו הכל מהכל ולצאת מרוצה. כן, לאורך הרחוב פרושים שלל מסעדות, בתי-קפה, פאבים ומה לא. אך לא כל מקום מתאים. כשאוכלים בחוץ יש כמה קריטריונים חשובים: ראשית, שהמקום יהיה טעים. כן, כולנו נהיינו אניני טעם ואי-אפשר לעבוד עלינו, אנחנו דורשים מצוינות בטעם, שנובעת מהמרכיבים הנכונים והטריים ביותר. שנית, שהטעם הטוב הזה לא יעלה לנו בחור בכיס – אנחנו רוצים תמורה לאגרה ויותר מזה. שלישית, שבמקום אחד יוכלו לאכול כמה חבר'ה יחד ולהיות מרוצים, מבלי לרצות לקפוץ למקום הבא ולנשנש שם עוד משהו קטן שבדיוק בא לנו.
אז מצאתי פתרון ממש טוב לכל הקריטריונים שלי. זה אפילו הפתרון הכי מוצלח שאני יכולה לנכס לעצמי! ה"פאזל בר". מדובר בבר כריכים, פסטות וסלטים ששוכן ממש מול גן העיר, בו כל התפריט נבנה על-ידי שף, אבל למרות זאת כל אחד מהלקוחות יכול לבנות לו את הכריך, הפסטה, או הסלט שבא לו. אז הרמתי את החלק שלי בפאזל והזמנתי את גלעד ידידי שיבוא לטעום את שלל טעמי ה"פאזל" ולהכיר את המקום הבא שבו הוא יתחיל לרבוץ.

על כל מנה שמזמינים ב"פאזל בר" מקבלים בקבוק שתייה בחמישה ₪ בלבד! אך עסקית הבית, המוגשת לאורך כל שעות היום, הייתה הדבר הכי משתלם שנתקלנו בו לאחרונה – ב-35 ₪ ניתן לקבל סלט הבית או מרק עם אחת ממנות התפריט. אני, הכלכלית שבינינו, ישר קפצתי על המציאה ולקחתי כבר בתור התחלה את הסלט. גלעד הצטרף והזמין למנה ראשונה את המרק היומי: מרק בצל. סלט הירקות שלי היה צבעוני ומרענן, אך הגדלתי ועשיתי וביקשתי מעט מהרטבים המיוחדים תוצרת הבית של המקום. הוספתי מעט ויניגרט סלק. אחח, זה היה טעים ויותר מזה. בחיים לא טעמתי משהו כזה. כשהרמתי את העיניים מהסלט הצבעוני שלי, גיליתי את גלעד אוחז במרק הבצל שלו באדיקות. המרק באמת נראה נהדר, סמיך ומהביל. הייתי חייבת לשלוף כף ולדוג טיפה מהטוב הזה שהגיע לגלעד. "וואו, המרק באמת משובח", הצהרתי. אני חושבת שרוב המסעדות חייבות ללמוד מ"פאזל בר" איך להכין מרק. מסתבר שמרק הבצל של ה"פאזל בר" ידוע ומפורסם, אנשים מזמינים ממנו כמויות לקחת הביתה – ממש ששווה! פה אין מה להרכיב לבד, פשוט ליהנות מהטעם במרק!

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על