מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


העברנו הילוך, פזלנו לקינוחים. אמנם צו מצפוננו דחק בנו לסיים, אבל העצלות חגגה, התאוותה לעוד כמה דקות התרגעות ונגיסת מתוקים קלילה. לולו שוקולדי בא אל שולחננו והרעים. שכבות של מוס שוקולד וטופי קרמל על שוקולד פרלין, צופו שוקולד חלב חמאתי ועדין והתחילו בריצת החוויה. חיש קל הצטרף אל חברנו הלולו מוס פסיפלורה ושוקולד לבן נעים. ביקשנו גם כדורון סורבה קוקוס, שהיה טעים.

כל אותה העת המסעדה הייתה מלאה, עובדה שלא הפריעה לעדי החמודה לשרת אותנו לעילא ולעילא. למי שזמנו דחוק במיוחד, או מעדיף להישאר מכורבל בביתו, מומלץ להשתמש בשירותי המשלוחים וה-TAKE AWAY האיכותיים של המסעדה. אם אתם מתכנים גיחה, רצוי וכדאי להזמין מקום להבטחת החוויה.

ארוחה עסקית נהדרת ומדושנת מוגשת ב"פקין צהלה" בימים א'-ה' בין השעות 12:00 ו- 18:00. הארוחה כוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, תוספת ושתייה, מתוך מגוון יפה הכולל, בין היתר, קרלסברג, טובורג או יין.

בתאבון, אני נהניתי. ממליץ בחום על החוויה.
מאת: רועי שטיינברג
קפיצה עסקית לפקין
עייפים מבישולים, מטרחות, או מטרדות אחרות של היומיום? בשביל זה בדיוק הומצאו מסעדות, והעסקיות הנהדרות שלהן. ב"פקין צהלה" יש עסקית שממש כדאי לכם לנסות.
מסעדה: פקין צהלה
תקופת הבחינות בעיצומה ומדגדגת כבר סימני התשה בקצה הגב. למי בכלל יש כוח לבשל? הנה אני, סטודנט כבר 6 שנים, ממורטט ועייף, מביט על המטבח בעיניים כלות, ומוותר. גם דני, ממש כמותי, מצוי בשלב ההתשה. טלפון קצר. נראה לכם שהוא יסרב להתלוות אלי לארוחה שוברת שגרה?

"פקין צהלה" הוותיקה כבר קיימת למעלה מעשרים שנה, ומתמחה במאכלים אסיאתיים מגוונים ונהדרים מהמטבח הסיני, התאילנדי והיפני. עיצובה פשוט ונקי, נעים לעין, וריחות הבישול המעודנים בכניסה מעוררים תאבון בריא. התפריט יציב, עשיר ומגוון, וכולל סושי, מבחר גדול של מנות בשריות משלל הגזרות (בקר, עוף, בשר לבן, ברווז), פירות ים, נודלס, אורז ומגוון תוספות וקינוחים, וניתן לבנות בעזרתו ארוחה אסיאתית מענגת ומאוזנת, לפי כללי היין והיאנג המסורתיים. אם חפצה נפשך בסיפוק קרייבינג פתאומי לאסייתי – זה המקום!

כידוע באנו רעבים, המבחנים אורבים מעבר לפינה והדקות מתקתקות לנו, הממהרים. פצחנו בשלוש ראשונות טעימות. שתיים מהעסקית, ועוד אחת לטובת הרעב העודף והגיוון העדיף. שיפודי פילה סלמון, מושרים ברוטב וואסבי חצוף ועוקצני קלות, הוגשו צלויים במידה נכונה, ברוטב טריאקי חמים, קולע וטעים; קרפ ברווז הגיע בדמותן של חביתיות דקיקות ונעימות ללשון, מגולגלות במלית של כפיסי ברווז קצוץ ובשרני, ג'וליאנים של מלפפון וגזר, בליווי רוטב ברביקיו סיני, המכונה הויסין. המנה שהצליחה לגרות מכל ולשבות את חכי, הייתה סלט קלמרי קר ועוצמתי. על פנכת אורז פריך וקליל הוגשו טבעות קלמרי מאודה, פיסות בצל, קרעי עלי בזיליקום מחספסים ורצועות דקיקות של פלפל חריף. החוויה הכוללת הייתה מטריפה, לימונית, חריפה וממריאה אל-על. הטריות הורגשה בכל ביס ונגיסה, ועוררה את התיאבון לשלב הבא.

בקר קון פו, נתחי בקר שהוקפצו בשיטת הטיגון-ערבוב המסורתית, עם פלפל שאטה יבש ורוטב אדמתי, ארומאטי, טעים וסמיך, נחת על שולחני. יחד עם אורז מטוגן כדבעי, השילוב הקפיץ. דני לקח את העוף התאילנדי המצופה. מצופה לטוב, מגלה טעמים וחוויות מצוינות. נתחי חזה עוף הוגשו במעטפת בצקית דקיקה ועדינה, עם פיסות פלפל, גמבה מתקתקה, פיסות בצל, גזר ואפונה. אורז מאודה השלים את הארוחה. המנות הוגשו בצורה אסתטית ובכמויות מעוררות אהדה והערכה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על