מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


כשאתם מגיעים אל "פסאדור" אל תחמיצו את מנות הספישל המיוחדות למקום: מנת הדגל, הלא היא ה"פריים ריב" – אנטריקוט עם צלע עצם. הבשר ממנה עשויה המנה הוא בשר מקומי-ישראלי מרמת הגולן. במטבח המסעדה מתגאים על טריותו של הבשר, המתקבל כבר שלושה ימים לאחר השחיטה ומיושן במקום. לאחר היישון נחתך הבשר למנות של 550 או 750 גרם, על פי בחירת הלקוח. מנת ספישל נוספת של "פסאדור" היא תבשיל כבש – אוסובוקו בבישול איטי – מדובר בשוק טלה הזוכה לבישול ארוך בצוותא עם מבחר ירקות שורש, סילאן ויין אדום. המנה הנהדרת הזו מוגשת על מצע בורגול, עדשים וצימוקים. עוד מנה מומלצת שלא כדאי לכם להחמיץ היא "מיקס פסאדור" – טריו של בשר מובחר: אנטריקוט 220 גרם, פילה בקר 100 גרם, וכבד אווז, העשויים בגריל ברוטב יין אדום. מומלץ לטעום גם מנתח הקצבים של "פסאדור" – 2 שיפודים של נתח בקר מובחר ברוטב השף, בתוספת בצל ירוק, הצלויים על הגריל. כל המנות מוגשות עם תוספת לבחירה: אורז שבושל עם בשר, בורגול עם עדשים וצימוקים, פירה או צ'יפס.

המחירים של המנות ב"פסאדור" נוחים, ויתרה מזאת תוכלו תמיד לנסות את הארוחה העסקית של המקום, בגרסת הצהריים וגם, למרבית השמחה – בגרסת הערב. בצהרי היום (12:00-17:00) מוגשת ב"פסאדור" ארוחה עסקית במחיר של 59 ₪ בלבד. הארוחה כוללת מנות פתיחה לבחירה, כדוגמת: כנפיים צלויות ברוטב פסאדור – צ'ילי, שום, ציר עוף ורוטב סויה; או – חציל בלאדי קלוי המוגש עם טחינה ירוקה, גרגרי חומוס מתובלים בשום, לימון ושמן זית. בין העיקריות תוכלו לבחור לדוגמה את מנת כבדי העוף המוקפצים על מחבת לוהטת בתיבול אסיאתי, ריבת בצל, סויה וג'ינג'ר, המוגשת על מצע פירה; או למשל את מנת סטייק הסינטה 200 גרם במעטפת 5 סוגי פלפלים טחונים ומלח ים, ברוטב יין אדום. במסגרת עסקית הערב תוכלו פשוט לבחור מנה ראשונה ועיקרית מהתפריט של המסעדה, ולשלם רק את מחיר העיקרית. וזה מאוד מאוד כדאי!

בכל מקרה, מה שלא תבחרו לטעום ולנסות מובטח לכם שתחזרו ובקרוב, כי ה"פסאדור" משאירה בפה טעם ברור של עוד.
מאת: מערכת ROL
עסוקים באילת
"פסאדור" – מסעדת השף הייחודית מאילת – מציעה ללקוחותיה תפריט בו מככבות מנות מצוינות. חוצמזה המסעדה יפה, השירות בה מקצועי והאווירה נהדרת. בואו אליה עם כל המשפחה בצהריים או בערב ותיהנו מארוחות עסקיות משתלמות במיוחד
את "פסאדור" האילתית תמצאו בחזיתו של מלון אמריקנה. היא נפתחה במרץ 2008, וקבעה סטנדרט חדש של מסעדנות בעיר התיירות הדרומית והחמה. את המסעדה עיצב הבעלים, אבי מזרחי, בסגנון שמטרתו להתכתב עם מראם של יקבים (קירות מחופי לבני אבן) ועם אווירה חמימה ומרוככת, אותה מעניקים למקום התאורה הנהדרת, כסאות העור הלבנים והשחורים ושולחנות וקירות העץ. על חלקם של הקירות מדפי יינות ממבחר היקבים בארץ ובעולם, אודותיהם ישמחו המלצרים להמליץ ולהסביר.

"פסאדור" היא מסעדת שף, וככזאת תמצאו בה אוכל איכותי שהדבר המאפיין אותו הוא שילוב סגנונות בישול מכל רחבי העולם. בתפריט מגוון מנות ראשונות, עיקריות, וכמו כן קינוחים תוצרת בית, את כולן מכינים במטבח המקום באהבה ומחומרי הגלם האיכותיים ביותר, תוך שימוש בטכניקות בישול שונות ומגוונות. כל אלו מאפשרים ללקוחות ליהנות מחגיגת טעמים אותנטיים, החל מהמטבח הים-תיכוני, המשך במטבחי המזרח הרחוק ומהמטבחים הצרפתי והאיטלקי וכלה כמובן במטבח הדרום אמריקאי, המתמחה בשיטות יישון ייחודיות של בשרים. כל אלו יחד הופכים את הארוחה ב"פסאדור" לחוויה קולינארית ייחודית ומרגשת.
כמו כל מסעדות אילת, גם "פסאדור" שמחה לארח יחידים, קבוצות ומשפחות שהגיעו לעיר לנופש. התפריט המגוון של המסעדה מאפשר כמעט לכל אחד למצוא בה את שחפצה נפשו – בשרים, דגים, פסטות ומנות צמחוניות. ב"פסאדור" שמחים מאוד גם לארח ילדים ומקדישים עבורם תפריט מיוחד שיענה על צרכיהם ובו שלל פיתויים כמו נקניקיות, פסטה ברוטב עגבניות ועוד. כל המנות של "פסאדור" כשרות, אך המסעדה עובדת גם בשישבת.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על