מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


אחר-כך מגיעות העיקריות. אני מתחילה להבין שכנראה יש סיבה לקיומה של ראשון-לציון ואני יושבת בה, או אוכלת אותה, מה שתרצו... השיחה שמתנהלת מסביב לשולחן היא כעת שילוב של המהומים מוזרים בתוספת תנועות ידיים מהירות שמסמלות "אוכל מהיר ומנות גנובות". בעצם, הבלונדיני מזמן הפסיק לתקשר איתי – אני טועמת מהמנה שלו כדי לברר מה קרה. הבייג'ין הוט שהוא זולל טעימה, אפילו טעימה מאוד. הפסטה הטרייה, שמיוצרת במקום, מתובלת בקרמל עם שום חריף בצל ירוק ונענע. השילוב הבלתי שיגרתי יוצר טעם מעניין, חריף מעט אבל נפלא. ובכל זאת אני מתרכזת במנה שלי – אוקינאווה קארי סומאלי. אטריות ירוקות בתוספת עוף וזוג שרימפס ברוטב קוקוס חריף ובוטנים. מנה נהדרת, מחדדת חושים ותאווה. אני יודעת שמהיום זוהי המנה שלי.

לקינוח מגיעה הרושה. שוקולד קראנץ' עם שקדים, אגוזי לוז, קרמל, ומוס שוקולד לבן, בציפוי גנאש חלב. קיימים טעמים שיריעת המילים בעברית קצרה מלהכיל. זהו מצב שבו בלוטות הטעם עובדות שעות נוספות, שהנוכחות של האחרים לידך מתערערת במתיקות שרק שוקולד יכול להכיל. רושה הוא בהחלט אחד המחוללים של אותם רגעים נדירים.

השירות לאורך כל הארוחה היה מהיר ועם זאת מתחשב ומנומס. פנדה'ס פתוחים רק ארבעה חודשים, ולמרות זאת המקום מתפקד היטב ולא ניכרת בו ראשוניות בשום צורה. אנחנו מסיימים את הארוחה ומשתלבים בפקק גדול בחזרה הביתה. ראשון-לציון, מצאתי סיבה לחזור.
מאת: יערה יעקב
פנדה'ס – סיבה לסעודה
מסעדת פנדה'ס היפה והדי חדשה מראשל"צ נותנת סיבה להגיע לאזור התעשייה בו היא שוכנת גם אם אינכם תושבי העיר, קניינים או בעלי עסקים. היא טעימה, מפתיעה, מעוצבת היטב ומציעה ארוחה מהנה ושירות מקצועי.
מסעדה: פנדה'ס
באמצע היום אני מוצאת את עצמי בראשון-לציון. למען האמת, אני לא מכירה היטב את העיר. מלבד גיחות קצרות ובלתי מחייבות בעבר לא נרשם קשר רציני ביני לבינה. אחרי שמאסתי בצפיפות התל-אביבית ובחיפוש הסיזיפי אחרי חנייה הגעתי לכאן, מחפשת סיבות להישאר.

הבלונדיני לידי מעשן בשרשרת. אני כבר יודעת שאלו הרגעים שבהם הוא מפנה מקום בקיבה שלו, קצת לפני שתגיע ההצהרה: "אני רעב". חנייה רחבת ידיים מקדמת את פנינו באזור התעשייה החדש של העיר. מסביב שלטי חוצות של מסעדות שונות המזמינות אותנו להיכנס. אני ממוקדת ב"פנדה'ס" – מטבח אסייתי. המקום מוקפד ומתהדר בעיצוב שכל מסעדה מסוגו הייתה שמחה לאמץ. אפשר לראות שבכל פרט בו הושקעה כוונה תחילה, ושאף אביזר אינו תוצאה של אלתור או חיסכון כספי.

הבלונדיני ואני מתיישבים באזור המעשנים, מן הסתם, ומזמינים שתייה, אבל הפעם לא קולה ובירה מסורתיים. לפנדה'ס בר מיצים טבעיים ייחודי, שמאחוריו עומד קונספט הטוען ששילוב המיצים בארוחה גורם לכך שתהיה בריאה, מזינה ומשביעה יותר, וכמובן שמוסיף לטעמה. אנחנו בודקים האומנם – מיץ רימונים טבעי באמת, המתהדר בשם כיפה אדומה, עשיר בברזל המסייע לתקינות הדם (כך מספר לנו התפריט), ומיץ תפוזים עם מעט סלק, שנקרא אורנג' ועשיר בויטמינים A ,C ,B12, מוגשים במהירות לשולחן. מיץ הרימונים החמוץ מרענן מאוד, אבל לא מפתיע כמו המשקה השני. אני באופן עקרוני לא חובבת סלק גדולה, והרעיון לשלב אותו עם תפוזים נראה לי בתחילה תמוה. כל זה השתנה כשטעמתי את המיץ. הסלק יצר מתיקות חדשה ובלתי מוסברת במיץ תפוזים המתוק ממילא. נדמה שהרווחנו טעם ובריאות בכמה שלוקים. נהדר.

בין לגימה מהמיצים ולגימה מהסיגריה, מתלבטים עם מה להמשיך. למנות ראשונות אנחנו מזמינים קריספי צ'יקן סלט וספרינג-רול עוף וירקות ברוטב צ'ילי טריאקי. ריח העשן מפנה את מקומו מהר מאוד לסערת ריחות מופלאה, שמעידה על כך שבקרוב עומדת להיאכל פה ארוחה נהדרת. הסלט מהנה, מתובל היטב ובצורה מדויקת. הספרינג-רול מצוין. עטוף בציפוי פריך, עדין ומשביע.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על