מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


תמורת 33 שקלים בלבד, כמו רוב המנות בנלסון – או במלים אחרות: העסקית הכי טובה בגוש דן! – תקבלו (בכל שעות היום, כן?) מנה ענקית של רצועות חזה עוף מוקפצות בלווי ירקות, גזר, פלפל בצל וחברים, ברוטב עשיר של סויה ועשבי תיבול. כל זה נח על מצע של אורז לבן ורך. ניכר במנה הזו שמי שהכין אותה יודע להקפיץ אותה כמו שצריך. הירקות היו פריכים במידה וכל מרכיבי המנה השתלבו עם טעמי הרוטב החמוץ-מתוק. מתפריט הספיישלים בחר הבחור בהמלצת השף: כבדי עוף מוקפצים עם בצלי שאלוט ברוטב סילאן וקארי על מצע תפוחי אדמה, בליווי סלט ירוק של שלל חסות. הכבד הוא נתח טעים שמתאים במיוחד לצלייה. נראה שב"נלסון" בחרו בנתחים טריים שקיבלו טיפול ראוי. המרקם שלהם היה קטיפתי והטעם העדין שלהם השתלב מצוין עם הבצל והיתאים לטעם העשיר של הסילאן.

כשהגיע תפריט הקינוחים לא היה ברור איך נתמודד עם עוד מנה ענקית, אבל כשמדובר בשוקולד אני יכולה להתמודד עם הכל. בחרנו במנה של פאי שוקולד בלגי בליווי קרם אגוזים. הפאי היה מדהים והזכיר לי את הימים בהם טיילתי ברחבי אירופה במכונית פתוחה ומידי פעם קפצתי לבלגיה רק בשביל השוקולד. הפאי הגיע בליווי גנאש של שוקולד חלב והוגש בתוספת כדור גלידת וניל.

שורה תחתונה: השירות מהיר ומקצועי, האוכל טעים ומוגש ביד רחבה, ולשמחתנו הוא פשוט מתאים לכל כיס. נראה שאם "נלסון 33" לא היה קיים, מישהו היה צריך להמציא אותו.
מאת: לליב גל
נלסון 33 גבעתיים – באנו לעבוד!
"נלסון 33" – בית קפה-מסעדה השוכן ברחוב כצנלסון 33 בגבעתיים ונקרא על שמו של מנהיג הפועלים והוגה הדעות המוערך ברל כצנלסון. את המספר הנאה 33 תפגשו גם בתפריט המגוון, המתומחר כולו ב-33 ₪, שזה אומר שארוחה במקום היא ה"עסקית" הכי משתלמת שתמצאו
ידיד שלי תמיד אומר שכל דבר שמתחיל במספר שלוש חייב להיגמר טוב. אני לעומת זאת לא מתחברת לקטע הזה של מספרי-מזל. מה מספר המזל שלך? זו לא שאלה שאני שואלת בדרך-כלל. למרות זאת הסכמתי לשתף פעולה עם תיאוריית השלוש הזו. "הנה, קחי לדוגמה את המקום הזה, "נלסון 33", מכירה?" אמרתי שכן ואכן מדובר במקום ששווה להגיע אליו. "נו אז את רואה? אמרתי לך שכל מה שקשור בשלוש הוא תמיד טוב". בנושא הזה הייתי כבר חייבת להסכים ולכן הגענו ל"נלסון 33" שוב, כי מה שמתחיל בשלוש ונגמר בשלוש חייב להיות טוב.

שלישי בערב. בחוץ תור של אנשים שמחכים לשולחן. בפנים יש את אלו שיושבים על הבר ומתחילים באיזה דרינק, ואת אלו שבדיוק סיימו את השניצל שכולם שמעו עליו, ואפילו מי שלא גר בגבעתיים מגיע למקום במיוחד בשביל השניצל המוזהב בגודל אקסטרא-לארג' פלוס של "נלסון".
המלצריות המקסימות של "נלסון 33" לא הפסיקו לדאוג לנו שלא נהיה רעבים או צמאים. המנות ענקיות, ובין מנה אחת לשנייה יש צ’ייסרים מפנקים וכמובן שגם להם הייתי צריכה לדאוג באופן אישי. אני אוהבת להתחיל כל ארוחה בסלט, לכן בחרתי לפתוח בסלט אישי קצוץ דק.

הירקות היו טעימים והשתלבו בסלט שלי כאילו מעולם לא שמעו על מצוקת משק המים. הם לוו ברוטב עשיר, לא על הסלט עצמו, אלא בצד, כמו שאני אוהבת. למנה ראשונה בחר הבחור בטרטר סלמון. אל השולחן הגיעה מנה מרשימה של נתחי סלמון מעושן, גבינת שמנת, וקרוסטיני קלוי, עם עגבניות ואבוקדו בעונה. שתי המנות האלו התבררו כבחירה הנכונה, והיו בדיוק מה שצריך כדי לפתוח איתו ארוחה. כשהגיעו העיקריות הבנו שיש לפנינו עבודה. קיבלנו צלחות ענקיות עם מנות גדולות פלוס. אני הזמנתי מוקפץ תאילנדי שהסתבר כבחירה מעולה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על