מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


למניפת האנטריקוט כבר ציפינו בשקיקה. עם כאלה ראשונות מעניין לאן תעפיל העיקרית של הדיל. כתוספות ניתן היה לבחור שתיים מבין: צ'יפס, פירה עם בצל פריך, שעועית ירוקה, כרובית מטוגנת או סלט קולסלאו. הצ'יפס היה נהדר, הכרובית פריכה ועסיסית והפירה נימוח, אבל האנטריקוט, אוי האנטריקוט, התגלה כאחת מחוויות הבשר הטובות שחוויתי בחיי. ביס אחד והבטנו אחת על השני על השלישית בהלם: "זה מדהים, איזה טעם", אמר בן זוגי שיחיה שתמיד מצליח לנסח במדויק גם את המחשבות שלי. דנה הסכימה בפה מלא. כך או כך, בסופו של סטייק כולנו תפסנו את הבטן, נשענו אחורה ולקחנו אוויר. לא קל לחסל כמות כזו של בשר, אבל כשהוא כל-כך טעים...

למרות שהיינו מלאים כמובן שלא דילגנו על הקינוחים. מבין הקינוחים שהוצעו לנו ב"מיט בר" בחרנו בפרופיטרול ממולא גלידת וניל ורוטב שוקולד חם וכן בצמד כדורי גלידת סורבה במגוון טעמים. הפרופיטרול שהוא קינוח "מיט ברי" אמיתי, היה נהדר ושימח את לבבנו כהלכה. הבצק היה רך ואיכותי, הגלידה משובחת ורוטב השוקולד שניגר מעל נתן את הטון בטעם ובטמפרטורה. כדורי הסורבה שבחרנו – קוקוס ופירות יער – היו מוצלחים מאוד אף הם, כל אחד לחוד ובעיקר השילוב בין החמיצות והקרמיות.

יצאנו שלושתנו שיכורים, טיפה מהיין ועוד יותר מהמעדנים שאכלנו. הכול היה פשוט, אבל פשוט טעים. עם כאלה טעמים וכאלו מחירים עוד לפני שיצאנו כבר תכננו איך לחזור.
מאת: אודליה צדוק
Meet Me at Meat-Bar
"מיט בר", שכשמו כן הוא – בר בשרים עסיסי ומלבב – מציע לאורחיו הנאות קולינאריות, אווירה נכונה ושירות מקצועי ומבין עניין, ובצהרי היום – כל זאת במחיר עסקיות משתלם ביותר
ב"מיט בר", המסעדה הוותיקה והאהובה מתל-אביב, מפתה אותי תמיד, אבל כשגיליתי את מחירי העסקיות שלה – המוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00, כוללות ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית ומחירן החל מ-74 ש"ח – הבנתי שמדובר בזכייה רצינית, ורצתי לשם. עכשיו, רגועה ושבעה, אני יכולה לספר גם לכם על החוויה.

בצהרי יום אביביים ומשמחים לקחתי את בת דודתי דנה ואת בן-זוגי לבחון – או ליתר דיוק, ליהנות – מהארוחה העסקית של "מיט בר". האווירה הקלאסית והאלגנטית שמאפיינת תמיד את המוסד הפופולארי קידמה את פנינו. השקנו כוסית מרלו מסדרת גמלא, והתפנינו לדבר האמיתי: האוכל. אני פתחתי עם קרפצ'יו סינטה – נתח שנשאב תוך שניות, בלי לחם ובלי להוסיף פרמז'ן מעל. פשוט טעים כמו שהוא. דנה הזמינה לה סלט ביצים ביתי, שהוגש על מצע עגבניות והיה מיוחד במינו (ניסינו לדלות את המתכון מרון המלצר, אבל הוא שמר אמונים לשף ולא הסגיר את הסוד). בן זוגי התכבד בסלט ירוק עם גבינה בולגרית, שהיה טרי-טרי וטעים-טעים. שלוש צלחות ריקות-ריקות הביטו בנו המומים ממהירות החיסול. גם אנחנו נדהמנו מהזריזות, וכמובן גם מעוצמת הטעמים, ובכל זאת הרגשנו שחבל שלא טעמנו גם מהסלט הירוק עם רצועות הרוסטביף, וממרק היום, שגם הם ניתנים לבחירה כמנה ראשונה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על