מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


ואז, כל שנשאר הוא לבקש מאחד מבעלי הבית (שמכינים ומגישים בעצמם את המנות) להכין את ההמבורגר - מבקר או כבש, במשקל 170, 230 או 300 גרם – ומומלץ שיהיה עשוי מדיום.

את כל זה אפשר להזמין בשעות הצהריים, בעסקית השווה שכוללת המבורגר 200 גרם / חזה עוף פילדלפיה (חזה עוף עשוי על הגריל, בתיבול של תערובת תבלינים ייחודית ל"מיט בול") + צ'יפס / שבבי בצל (חובה לנסות) + שתייה קלה. אבל השוס המדהים היא עסקית הלילה, שמתחילה ב-23:00 ומיועדת במיוחד לחובבי הבירה וההמבורגר. עסקית הלילה כוללת 230 גרם בורגר עסיסי + שבבי בצל + כוס בירה קרה מהחבית. שתי העסקיות, הלילה והיום, מוגשות בעלות משתלמת של 38 ₪ וזה בהחלט שוס!

עכשיו, רק שיהיה ברור – עד כה התמקדתי במנת הדגל של המקום, ההמבורגר, אבל זו לא המנה היחידה שאפשר להזמין בלחמניית המיט בול: יש גם חזה עוף פילדלפיה, מניפת אנטרקוט והסנדביץ' צמחוני המכיל פטריות פורטובלו, בצל קלוי וגבינת עמק מותכת. לחובבי הסלטים יש סלט קיסר מ-ד-ה-י-ם / סלט ירוק (עם או בלי עוף) / סלט מיט בול וסלט בולגרית. אפילו הצלחת המלבנית הארוכה מותאמת להמבורגר. בקיצור, במסעדת "מיט בול" חשבו על הכול במחיר זול! (אפילו יצא חרוז).

אז למה לאכול המבורגר יקר וטוב - כשאפשר לאכול המבורגר זול ומצויין!!!
מאת: מיכל רוקר
מיט בול: הדבר האמיתי
הבשר על פי מסעדת "מיט בול גריל בורגר": בשר איכותי ועשוי כהלכה - במחיר המבורגר של מזללה... בין השאר, מציעה מסעדת הבשרים הצעירה שבראשון לציון עוד חידוש מרענן, בדמות עסקית לילה (לכל ציפורי הלילה הקטנות שהרעב בבטנן מתעורר דווקא בשעות המאוחרות) שכוללת גם כוס בירה קרה מהחבית. עסקית הלילה עולה 38 שקלים, כמו עסקית היום
"מיט בול גריל בורגר" היא מסעדת בשרים צעירה יחסית, השוכנת בצידו השקט של אזור התעשייה הישן בראשון לציון, פינה שלווה מטרים ספורים מהבלגן. "מיט בול" מציעה אווירה חמימה עם ריח מעורר תיאבון של גריל בשרים, לצד חוויה קולינארית שונה ומיוחדת ביחס למה שאנו רגילים בז'אנר: מסעדות גריל בורגר איכותית של ממש, מעין שילוב חדש, מעניין - ובעיקר כדאי - בין מסעדת בשר איכותית לבין מזללה.

החזון הראשוני של שלושת השותפים היה לפתוח שווארמיה, שהתמחותה המבורגר בלחמנייה – אבל בתחילה הקונספט לא כל כך עבד – מה שבדיעבד דווקא די מחמיא ל"מיטבול". התברר, כי המקום לא נתפס כ"שווארמיה" בשל יתרונותיו: עיצוב יפה מדי ביחס לשווארמיה שכונתית; צ'ילאאוט מודרני ואיכותי ברקע, לא סתם איזו תחנת רדיו אזורית; והבשר, אוי הבשר, פשוט טעים ואנין מדי. הרמזים היחידים לעובדה כי בשווארמיה מדובר, הם סטנד מפיות השולחן - והשירות העצמי.

נראה כי הבעיה באותו קונספט ראשוני, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, נבעה דווקא מהסטנדרטים הגבוהים אותם הציבו שניים משלושת השותפים במסעדה, ליאוניד ונדב, במסעדות הקודמות בהן נטלו חלק: שניהם היו מאבני היסוד של המטבח המשובח ב"מנדלבאום ובירנבאום", "עד העצם", "מיט בר" ו"מוזס" - מה שאומר שהם לא בדיוק רגילים לשווארמיה.

אבל הרעיון עצמו מאוד קוסם ומתחשב ועם הזמן מגלים יותר סועדים את היתרונות והטעמים של "מיט בול" - באים לאכול ארוחה, בה אפשר להרכיב את ההמבורגר עם מגוון עצום של תוספות שרובן הגדול תוצרת בית, כגון: חמאת שום / עגבנייה משגעת / בצל ופטריות / ביצת עין / חזה אווז מעושן / צ'ילי חריף / בצל קלוי / שום קונפי / אסדו מעושן / ריבת בצל. ישנן שתי תוספות נוספות, שאינן עשויות במקום - גבינת עמק / גבינת סנט מור.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על