מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


לינה בחרה שניצל בפפריקה אדומה, אני הזמנתי שניצל בשום ועשבי תיבול, ויחד, שיהיה לנו כוח להמשך, עוד מנת כנפיים. עד שכל הטעים-טעים הזה הגיע לשולחן התרשמנו מהניקיון והאסתטיקה, ואז הם באו: צמד שניצלים בגודל ענקי ועובי מכובד, עם ציפוי שזכה לכבוד המגיע לו. התפוחי אדמה בצ'ילי והצ'יפס, שנבחרו כתוספות, נושנשו חיש קל, רוטב הצ'ימיצ'ורי שליווה את השניצל שלי תרם חריפות מעולה, הכנפיים היו עסיסיות וטעימות ובסך הכול רווינו נחת. בין ביס לביס נהנינו גם מהטעם הנפלא של הלימונדה הביתית והמרעננת של "קוריצה בר". אחרי שחיסלנו את השניצלים המעולים שקיבלנו, שמנו פתאום לב שהזנחנו את הסלטים, אבל אל דאגה: עד מהרה תיקנו את הטעות ונוכחנו לדעת שגם הסלטים של הקוריצה מספקים את הסחורה.

ליאור המקסימה ליוותה אותנו בכל שלב, והחיוך שלה רק הקסים אותנו יותר והכניס אותנו לרוגע הכל-כך נעים שמאפיין את האזור. מסתבר שגם כשאנחנו רחוקות מהבית, אפשר להרגיש לגמרי בבית... איזה כיף שיש מקום כמו "קוריצה בר" שמכבד שניצל כמו שצריך. הכי אלגנטי, הכי טעים שיש, ה-מקום לשניצל.
מאת: אודליה צדוק
עוף טוב, הכל טוב
שניצלים. ענקיים. במבחר טעמים. ובמחירים זולים. ואם עדיין לא השתכנעתם לקפוץ ל"קוריצה בר", נספר לכם שהיא שוכנת בזכרון יעקב, כך שגם אוויר צלול ונוף מלהיב כלולים בעסקה
מסעדה: קוריצה בר
קוקוריקו!!!!
הגיע הזמן להתעורר ולקום ליום חדש. יום חדש וגם בשורה חדשה ומרעננת שמגיעה מכוון זכרון יעקב: סופסוף השניצל מקבל את הכבוד הראוי לו! ולא בעוד מסעדת פועלים צפופה ומיוזעת בשולי אזור תעשיה, אלא ב"קוריצה בר" – מסעדה מעוצבת, צעירה ושמחה שמתמחה בשניצלים. ולא סתם שניצלים, אלא כאלה ענקיים, עם שלל ציפויים, מגוון טעמים וגם בונוסים מפתים: אווירה כיפית, נוף הררי מרחיב נשימה ומחירים שללקק את האצבעות, במיוחד בימי חול עד השעה 18:00 אז מגישה הקוריצה ארוחות עסקיות משתלמות ביותר.

"קוריצה בר" ממוקמת במתחם "מול זכרון" שבזכרון יעקב, ומציעה שפע מנות על טהרת הקורציה, בקריצה גדולה של טעם טוב. כשהגעתי עם לינה חברתי, השעה הייתה בין ערביים, השמש החלה להתקרב לים, והבטן שלנו – כבר דבוקה לגב. נכנסנו למסעדה המרווחת והמרנינה, שהייתה הומת אדם: משפחות עם ילדים בחופשה, עובדים בהפסקות צהריים, תושבי הצפון, מטיילים ושאר עוברי אורח ובעצם פשוט כולם.

ליאור המלצרית המקסימה קיבלה את פנינו ותיארה באוזנינו את מבנה העסקיות, שמוגשות הן בצלחת, הן בבאגט והן כ-Take Away, ומבוססות על מנת בשר: יש שניצל/חזה עוף במבחר טעמים – ביתי, פפריקה ושום-עשבי תיבול. יש גם סטייק פרגית בטעמים ביתי, מרינדה ים-תיכונית וצ'ילי מתוק-חריף, וגם מנת כנפיים בצ'ילי. כל הטוב הזה מוגש עם מנת אורז/תפוחי אדמה/צ'יפס/פירה, ובתוספת סלט ירוק או סלט ירקות קצוץ. יחד עם האוכל מגיעה גם שתייה – והכל במחירים שווים לכל כיס ונפש. הזאטוטים שבחבורה יכולים ליהנות מעסקית ילדים שכוללת קלח תירס ומנות שונות, אבל אנחנו – שתי בחורות רעבות במיוחד – הלכנו על השניצלים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על