מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


אני בחרתי ברבע עוף במרינדת חרדל דבש, בירה והדרים. היה ממש טעים. על צלחת רחבת שוליים נח לו נתח שמנמן, צלוי במידה ראויה, כזו המספקת פריכות, אך לא מייבשת את תוכו העדין של בשר העוף. טעמי ההשריה ניכרו בכל ביס וביס. תמהיל חומצי של הדרים ריחניים, עם חריפות חרדלית, בשילוב עושרה הריחני וטעמיה החומים של הבירה, השתלבו לטעם קליל, ארומאטי ומאד נעים. לצדו של הרבע נטעמו צ'יפס עשויים כהלכה, סלט ירוקים פשוט וקולע, טחינה ירוקה HOME MADE סמיכה, לימונית ועשירה, ואף סלט קולסלאו, שהיה חביב, סיפק עוד צבע וטקסטורה, והשלים את המנה. לצד כל אלה נתקבצו להם רטבים העשויים במקום, ומוסיפים עוד נפח חוויתי לטעימה – מיונז צ'ילי מתוק, אחיו החריף והשובב, גאנג'ה, שהוא רוטב עשבי תיבול מעניין ומיוחד, וברביקיו מעושן.

ב"קוקוריצה" מציעים את האוכל הכי ישראלי שיש, העוף בגריל הקלאסי. כשהוא מגיע במגוון צורות וטעמים, מיצירת המקום, הוא מספק טוויסט משודרג ומעניין. האוכל במקום פשוט, טרי ומוקפד, השירות חברי, סחבקי ופתוח, והאווירה נעימה ומעוררת לשוב כל פעם מחדש, לאכול בכיף ולהמשיך הלאה.
מאת: רועי שטיינברג
קוקוריצה – חגיגה לשבת בלול
עוף – אין בישראל מי שלא אוכל אותו. עוף בגריל – היש ישראלי ממנו? ב"קוקוריצה" התל-אביבית מציעים עוף בגריל קלאסי ומשודרג, בעיסקיות משתלמות ומתגמלות, אז – מי אמר אני ולא קיבל?
התרנגולת, או בשמה הפשוט – עוף [בע' גרונית], כפי שנהוג לכנותה במחוזותינו, היא הציפור הלאומית שלנו, נצרכת בכמויות מטורפות, מככבת כתפריט חובה בכל המשפחות. יש בה משהו מנחם, ביתי, ריחות של יום שישי. חשבו כמה סיפורים נקשרו בשמה, כמה קאלטים נצחיים נכרכו בקיומה, ודי אם נזכיר את המשפט האלמותי, שיסביר בפשטות כה יפה למה העוף כה פופולארי ואהוב על בני העם ומוצא מקומו בעדנה, פשוט: כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה. אחחח. תענוג.

קיבלתי תיאבון, צהרי היום, "קוקוריצה". אני מודה, השם שעשע אותי, ומשך את העין, כמו גם ההתמחות הברוכה – עופות עסיסיים בשלל מרינדות, שיטת הכנה שאני אוהב. גם טריות המרכיבים המובטחת ב"קוקוריצה" הקלה על הבחירה שלי, ויותר מכל - העסקיות המפתות.

ניתן לבחור בין חצי עוף לרבע עוף, העשויים בשיטת הצלייה הקלאסית, או לחילופין נעטפים בטוויסט טעמים מגרה, תוצר של מרינדות מעניינות כגון חרדל, דבש, בירה והדרים, מקסיקני פיקנטי ועוקצני, או מלח גס ועשבי תיבול. לבשר מתלוות שתי תוספות לבחירה, מבין מגוון הכולל: סלט ירקות fresh שנחתך במקום, צ'יפס פריכים וגולדן בראון, תפו"א ובטטה בתנור, אורז עם ירקות או אחיו הפשוט והלבן. בנוסף, למי שתרנגולות לא מרתקות אותו בצורתן הבסיסית, התפריט כולל מנות שניצל, סטייק עוף ואף נקניקיות מתובלות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על