מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017
הידידותית של המסעדה.

עוד לפני שששקענו בתפריט, יכולנו להתפעל מהמנה המרשימה – הר של סרטנים - שנחת בטיסה ישירה על שולחנו של הזוג שלצידנו. את תשומת ליבנו משכו גם הטאפאסים הצבעוניים, שהוגשו לזוג תיירים בליווי הסבר מפורט באנגלית ממלצרית חיננית. במקום, אגב, יש שירות מצויין, עליו מקפידות המלצריות האדיבות.

מי שחפץ בעסקית ימצא מגוון גדול ומשתלם: ניתן לבחור במספר מנות פתיחה או 2 טאפאסים במגוון עשיר ומיוחד, המתחלף כל יום. לדוגמא - מחית תפו"א עם שרימפס, איקרה עם רוקפור או לבבות ארטישוק עם מיונז וחרדל. בין אפשרויות המנה העיקרית יש בחירה יפה לחובבי פירות הים, אבל גם מי שאינו אוהד מושבע של שלל הים דווקא, ימצא מנות כמו פרגיות או פסטה אלי-אוליו. מנות עיקריות מומלצות: שרימפס ברטבים (ליקקנו את האצבעות ממנה ברוטב סויה עם שומשום פזור בנדיבות), מיקס קלמארי ושרימפס מטוגנים או מנת חצי קילו מולים קלילה. צלחת הסרטנים העמוסה, כאמור, גם היא מנה מרשימה מאוד, כזו שדורשת התעסקות שעבור חובבי הז'אנר היא חלק מהטקס – ועבור אחרים עשויה להיות מעייפת קמעא. אל כל המנות הללו מתלווה צ'יפס עם רוטב מיונז טעים.

למי שבא להתפנק באיזה קוקטייל מרענן - המקום מציע חיבור נפלא עם אלכוהול במגוון קוקטיילים, המשתנה כל שלושה חודשים. בשלב זה אין משלוחים, אבל יש אפשרות ל-Take Away ייחודי, בדמות הקונוס מקרטון, אליו ניתן להכניס שרימפס או קלמרי מטוגנים ולקחת הביתה עם חיוך גודל על הפנים. לסיכום, בפעם הבאה שיבוא לכם על פירות ים, דגים ואווירת ים נעימה - אל תחשבו יותר מדי ותגיעו לגוצ'ה, פשוט איך שאתם. ההנאה מובטחת.
מאת: רונית טוירמן
הקסם שבשרימפס: עסקית בגוצ'ה
סי פוד במחירים שווים לכל כיס? יש דבר כזה. העסקיות של ג'וצה מאפשרות לכל חובב פירות ים ובשרים לסעוד את ליבו מ-א' עד ת' באוכל איכותי ובמחירים משתלמים ביותר. הבעלים, ניר בראז, מממש בגדול את חזונו, "להוריד את מאכלי הים אל העם"
דמיינו לעצמכם סיטואציה חביבה: אתם נכנסים בספונטניות למסעדה, לגופכם כפכפים ושרוואל. מוסיקת צ'יל-אאוט נעימה באוויר ואת פניכם מקבלת בברכה מלצרית חייכנית, לבושה כחול-לבן. אל שולחנכם שטוף השמש מוגשת חיש קל המנה בה חשקתם, כמו שרימפס ברוטב סויה ושומשום, או סרטנים מלוא הצלחת, מנה אותנטית ומפתה. והמחיר? פשוט זיל-הזול, בזכות מבחר ההצעות העסקיות של "גוצ'ה", שמאפשרות לכל חובב פירות ים ובשרים לסעוד את ליבו מ-א' עד ת' באוכל איכותי ובמחירים משתלמים ביותר.

זה היה החזון של ניר בראז כשפתח לפני מספר חודשים את מסעדת "גוצ'ה", הממוקמת בפינה התוססת של רחובות דיזינגוף ובן גוריון. ב"גוצ'ה" (ששמה ניתן לה ע"ש קרובת משפחה אקזוטית של בעלי המקום) אתה יכול להגיע לארוחה עיסקית באמצע היום ולהרגיש שלקחת חופש קטן. הירגע, פנק את בטנך במנת מולים בחמאה ויין, או שמא תצטייד בTake Away- של שרימפס וקלמארי מטוגנים המוגשים בקונוס, בדומה למנת הצ'יפס הידועה של אמסטרדם.

העסקיות של גוצ'ה מוגשות בין השעות 12:00- 18:00 ונעות בטווח המחירים שבין 47 ל-57 ₪. רק כדי לסבר את האוזן: המנה היקרה ביותר במסעדה מגיעה ל-66 ש"ח ואילו הזולה ביותר עלותה 28 ש"ח בלבד. מי שישאל כיצד ניתן לספק פירות ים ודגים במחירים זולים כל כך, ימצא כי הסוד הוא בהכנסת שותף שהוא גם היבואן של כל אלו. במקום שהרווח יילך לספק, המסעדה יכולה להפריש אותו אל הסועד ו"להוריד את מאכלי הים אל העם", כפי שמספר בראז בגאווה.

נכנסנו למסעדה בשעת צהריים עמוסה. המקום שקק חיים ועם זאת השרה האווירה נעימה ומעוררת תיאבון. העיצוב הוא נקי, אקלקטי משהו. צבעי כחול לבן, שנותנים תחושה יוונית קלה, עוטפים בעדינות כסאות, שולחנות וכלים מסוגים שונים. הבר הפתוח מעוצב כך שניתן לשבת ולראות את תהליך הכנת האוכל – מה שמעצים את תחושת הפתיחות, הקלילות והפשטות של המקום. פגשנו קהל סועדים מגוון וצבעוני, אך צוות המקום דאג לעדכן כי ל"גוצ'ה" גם קהל קבוע של יאפים שכונתיים, שמרגישים בנוח עם התפריט המוכר והסביבה
הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על