מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 18.08.2017


בכל עת שתגיעו למסעדה, בחורף ובקיץ, "ג'ינג'ר" פשוט מתאימה עצמה למזג האוויר הקיצוני של המדבר. בקיץ הדבר נעשה בעזרתם האדיבה של קוקטיילי-בית מרעננים, ביניהם: מוחיטו תאנים וקפירינייה ליצ'י, או לאמיצים שביניכם קוקטייל על בסיס בזיליקום. בחורף זה הסיידר הביתי החם עם הג'ינג'ר, שפשוט מעניק ללוגמים ממנו תחושה הממחישה איך הבריאות זורמת בעורקיהם.

מכל האמור כבר די ברור שביקור ב"ג'ינג'ר" הוא על תקן חובה לכל חובב אוכל אסיאתי בפרט, וחובב אוכל משובח בכלל. וכדי שתיהנו מכמה שיותר אפשרויות, בכמה שפחות עלות, תוכלו לבוא למקום בשעות הצהריים ולמצוא תפריט עסקיות משגע, שיוציא אתכם מהמסעדה על-ארבע – שבעים ומאושרים.

העסקיות כוללות תמיד מנה ראשונה לבחירה: אגרול עם נבטים וירקות; כנפי עוף ברוטב ברביקיו אסיאתי; פורפיאה – מעטפת בצק פריך ממולאת בעוף בציפוי שומשום ותבלינים. או לבחירה לכל סועד: מרק מיסו יפני; מרק תירס; סלט יפני – עלים ירוקים, כרוב ואצות וואקמה בוויניגרט של מיסו. בתמורה לעסקית של ב-49 ₪ תוכלו לבחור מנה עיקרית מבין הנ"ל: פאד תאי צמחוני או עם עוף; ג'אקרטה עוף עם חצילים וקישוא ברוטב אינדונזי מתקתק; עוף בלימון – נתחי עוף בציפוי פנקו פריך, מוגשים על מצע אורז ברוטב לימונים; ג'אווה עוף – עוף ואטריות ביצים מוקפצים עם בוטנים, בזיליקום וירקות.
תמורת 59 ₪ תתקלו בתפריט המכיל מנות עיקריות כגון: ג'אקרטה בקר עם חצילים וקישוא ברוטב אינדונזי מתקתק; בקר על פלטה לוהטת בנוסח "קאטה"; אקזוטיקה עוף – ברוב חלב קוקוס, ממרח צ'ילי ועלי בזיליקום; ואחרות.
או תמורת 69 ₪ לעסקית היקרה ביותר, הכוללות מנות מופלאות כמו: קפאו מתובלת מיקס – פירות-ים בנוסח תאילנדי עם בזיליקום ובצל ירוק; אטריות בנוסח סייגון עם ברווז – מוקפצים ברוטב צדפות, סויה, נבטים וירקות; ברווז בקינמון ורוטב צדפות על מצע אורז ואחרות.
והכי משמח – העסקיות ב"ג'ינג'ר" מוגשות מדי יום השעות 12 בצהריים לשש אחה"צ, כולל שבתות וחגים!
מאת: גלי פיאלקוב
"ג'ינג'ר" מציגה: אילת האחרת
מסעדת הפיוז'ן האסיאתית ג'ינג'ר מציעה לאורחיה מגוון ממטעמי אסיה בהשראה מערבית מפתיעה ומלהיבה, עיצוב נהדר ורמת שירות מרשימה – ויכולה להתחרות בקלות בכל מסעדה תל-אביבית וגם ניו-יורקית. העסקיות שלה מביאות את כל הטוב הזה אליכם במחירים שווים ביותר!
מסעדה: ג'ינג'ר
כשנכנסים אל "ג'ינג'ר", הממוקמת בלב אזור בילויים תוסס בעיר אילת, מיד משנים ראש ואווירה. המסעדה היפה, אשר מעוצבת בקווים נקיים ומוארת בתאורה רכה, מביאה קצת תל-אביב-ניו-יורק לעיר הקיט הדרומית ומיד מתעוררים החושים, המעט רדומים בשל החום, והבטן והראש מתמלאים בחשקים – לטעמים ייחודיים, להפתעות על הלשון, ולבילוי יוצא דופן. את כל אלו תמצאו ב"ג'ינג'ר".

המסעדה פתוחה בכל יום מ- 12:00 בצהריים ועד השעות הקטנות של הלילה, ומשנה את פניה בהתאם: במהלך היום היא מתפקדת כפינה שקטה בסמוך לים, אשר לצידה נוף הרים. אפשר לשבת בה, ליהנות מהעסקיות המצוינות וממוזיקה מרגיעה ואוכל מענג. כשיורד הלילה על אילת המקום, שממשיך לפנק את אורחיו באוכל חלומי, הופך גם לבר אטרקטיבי, בו אפשר להתפנק עם נשנושי לילה קלילים, ביניהם מנות כמו: גיוזה, סושי ועוד.

התפריט היצירתי והעשיר של המקום מורכב ממבחר מנות נודלס ואורז בשילוב בשר, פירות-ים, סושי במבחר סגנונות ועוד – הכל מתאפיין בניחוחות מיוחדים ובטעמים כובשים. במטבח של "ג'ינג'ר" מסתובבים טבחים גאים שמספרים שהמנות שיוצאות תחת ידיהם כמעט אף פעם לא חוזרות, וגם טעמים ייחודיים מתקבלים באהבה גדולה אצל כל הסועדים במקום. רובו של צוות העובדים מלווה את המקום מיום פתיחתו לפני כשנתיים, כולם מכירים את כולם, עובדים יחד בשיתוף פעולה הרמוני ופשוט יודעים בדיוק איך להכין את המנות. התוצאה – האוכל של "ג'ינג'ר" פשוט נפלא.

המסעדה, שאינה גדולה ולכן יש בה תחושת אינטימיות מוצלחת, מציעה אפשרויות ישיבה לצד שולחנות או ליד הבר. איפה שתבחרו לשבת מוטחת לכם אווירה רגועה וקסומה. למקום יש גם אזור על הבר המוקצה למעשנים. בלילות ה"ג'ינג'ר" הומה אדם, ולכן עדיף להזמין מקומות לפני שמגיעים, במיוחד לקראת סוף השבוע. אל המקום נמשכת אוכלוסיה מגוונת מכל הגילאים – ילדים, מבוגרים, צעירים – כולם מתחברים לאוכל, הן בשל העובדה שהוא פשוט טעים, אבל גם משום של"ג'ינג'ר" יש פשוט מבחר מנות רחב כל כך שקשה עד בלתי אפשרי לא למצוא מה לאכול בה. אם לא בא לכם על מוקפצים, יש גם סטייקים מצוינים, דגים מדהימים וטריים וגם סושי, שבאמת חייבים לטעום כדי לדעת על איזו רמה מדובר.

עוד מאפיין למנות שתקבלו ב"ג'ינג'ר" הוא מה שניכר כהחלטת גורפת – לא לקמץ במוצרי בסיס. יתרה מזאת – כל מה שיוצא מהמטבח הוכן במטבח, בין אם אלו הרטבים, בסיסי הציר, וגם הקינוחים. מנות הדגל של המקום נקראות 'בוראנו פראית', והן מכילות אטריות ביצים ברוטב חלב קוקוס מתקתק, עלי בזיליקום טריים וצ'ילי פיקנטי. אל תחמיצו אותן. גם הסטייק היפני בן 220 הגרמים של בשר סינטה, אותו מיישנים במקום, אשר מצופה בטוגראשי (תערובת תבלינים יפנית פיקנטית) ובוטנים ברוטב ציר בקר יפני הוא מנה שאפשר להתעלף עליה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7038 מסעדות במאגר
”  “ על