מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


סופסוף הגענו לסושי, הוא היה כל כך יפה ופיתה. פוג'יאמה טריפל היה ללא ספק הטוב בחבורה. רול שמנמן וחם, שהכיל בקרבו טונה, סלמון ובס, וצופה באצה פריכה מכוסה בשומשום שחור ולבן. אין מלים, היה פשוט מצוין. אליו חברו עוד שני רולים טובים. סאקורה, רול אינסייד אאוט, בתוכו סלמון סקין ומקלות סרטן לבנבנים ומחוץ, שילוב צבעוני של טונה, בס, סלמון, שרימפס ואבוקדו טעים, שכידוע, הינו השילוב המנצח לדגים הטובים. אבי טמפורה טריאקי רול היה גם הוא משובב רוח ומעצים. אבי הוא שרימפס ביפנית, וכשהוא מצופה בפירורי-לחם יפנים לבנבנים ופריכים ועטוף ברוטב טריאקי חמים הוא כל כך מנחם וטעים.

המשכו לנגוס בתאווה אדירה במטעמים, ניסינו את כוחנו בצ'ופסטיקס, וגילינו כישרונות חבויים.
"פוג'יאמה" סיפקה את חשקינו לסושי, ויותר מכך. היא נארגה בתודעתנו כמי ששלובה בקרייבינג, ותמשיך לצוף אסוציאטיבית בעת גירוי הבלוטות לסושי והנץ הרעב.

ב"פוג'יאמה" תוכלו לתפוס בצהריים (בימים א'-ה' בין השעות 15:00-20:00) ארוחות עסקיות בעלות של 49 ש"ח: ניפון, מרק מיסו, קומבו סושי אישי ושתייה קלה. או ארוחה בעלות של 62 ש"ח: פוג'יאמה, מרק ראמן דגים, קומבו סושי עסקי ושתייה קלה.
כמו כן בימים א'-ו' בין השעות 12:00-18:00 מבצע: קומבינציית סושי אישית (16 יחידות) מדג טרי נא ב 25 ש"ח בלבד (במקום 46 ש"ח).
בימים א'-ה', בין השעות 12:00-20:00, מציעים ב"פוג'יאמה" מבצע משתלם של 'אכול כפי יכולתך' ב-88 ש"ח בלבד.
מאת: רועי שטיינברג
"פוג'יאמה" – אין צורך לשאול למה?!
כשפוקדת אתכם תאווה לסושי, לאסייתי איכותי, לטעמי המזרח הרחוק – למה שלא תקפצו ל"פוג'יאמה" התל-אביבית, ותדאגו שהאוכל הנהדר שלה יספק את כל צרכיכם, ויותר? נסו אותה בצהריים – בגלל העסקיות השוות.
מסעדה: פוג'יאמה
סושי הוא מאכל של קרייבינג, התאוות, חשקים שאינם פוסקים, מתגרים ומעוררים. Once תפס אותך הקרייבינג, אין דרך חזרה. אני חושב שזה אחד המאכלים הבודדים שממשיכים להצליף חשקים בלשון, לחצוב בבלוטות הטעם והחך, עד כדי סיפוקו המיידי והבלתי מתפשר. כנראה שיש משהו בגנום העתיק שלו, חשבתי לעצמי, שמייצר בו פורמולת קסמים לופתת חושים, כזו שאינה מרפה ומתריסה בחינניות חושנית.

אני, כידוע, אוכל חברתי. קשה לי לאכול לבד, ואני מעדיף תמיד לצרף אליי עוד אנשים. הבעיה עם סושי היא שצריך מישהו שנמצא באותו שלב של התאוות כמותך, כזה שמתכרבל עם הטעם כבר כמה שעות, וחייב את זה כאן ועכשיו. אז הימרתי. התקשרתי לארז – בול פגיעה.

הגענו לרחוב בן-יהודה ול"פוג'יאמה" בזריזות. התיישבנו על יד שולחן רחב ידיים על ספות נוחות. הבטנו בתפריט וחככנו ידיים בתאוותנות. שני שיפודי יאקיטורי היו must לפתיחה קרניבורית עדינה. פיסות פרגיות צלויות במתינות ורכות כחמאה, נתעטפו ברוטב טריאקי חמים, וזכו לנגיסות מלאות אהדה. פתאום שתיקה, המהום חרישי והמשך בליסה. גיוזה שרימפס היו מצוינים. שמנמנים ורכים, נימוחים, עזי טעם ומעוררים. בשילוב עם רוטב חמצמץ לטבילה, שהגיע ארוז ליד, החוויה הייתה מושלמת ומאד טעימה. המשכנו עם טמפורה מיקס – פרוסות דקיקות של חציל, בצל, פטריות, קלמרי וג'מבו שרימפס שהתעטפו בבלילה זכה ופריכה – והמנה הייתה מאד קלילה וטעימה. קומבינציית סושי סנדביץ' הגיעה בשני סוגים, האחד עם טונה אדמונית, והשני עם סלמון, חברנו הכתום והמפורסם. שניהם היו גדולים, בשרניים ומאד מספקים.

אורז עם פירות ים נלקח לאתנחתה בין מנות הסושי – מנה מכובדת של אורז, בשילוב שרימפס, קלמרי, פיסות סלמון צלויות, צדפת מול שמנמנה ורצועות גזר, נבטים וכרוב הגיעה מהבילה. רוטב צ'ילי חריף נמזג עם סויה עדינה ויצר תערובת עתירת טעמים וברוכה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על