מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


ממושמעות להמלצתו של ניר, המנהל, בחרנו באנטריקוט ואסאדו. שתי המנות הגיעו על פריז'ה – מחבת עם תחתית המחממת את הבשר ושומרת אותו רך ועשיר בטעמים לאורך זמן. האסאדו (שאגב, היה הראשון שלי) נצלה במשך ארבע-חמש שעות על לבנים ייחודיות ל"אל גאוצ'ו", הפך לעסיסי והיה שמנוני בדיוק כפי המידה. האכילה של האסאדו הייתה פשוט חוויה מרגשת, וכל ביס גרם לי לברך את מיזוג הגלויות שהביא אלינו מנות דרום אמריקאיות איכותיות שכאלו... עקב שצף התלהבותי מהאסאדו, כמעט והזנחתי את האנטריקוט של ענבל. נו מה, הרי אנטריקוטים כבר היו לי בשפע ביום העצמאות, לא? ובכן, לא! האנטריקוט של "אל גאוצ'ו הרצליה פיתוח" ממש האיר את עינינו. הוא היה עב בשר ונימוח גם יחד, ושתינו חיסלנו אותו בקצב מסחרר, כאילו לא היה יום עצמאות רק יומיים קודם לכן... למעשה תוך חמש דקות הפריז'ה נותרה ריקה לגמרי, פרט למעט רוטב צ'ימיצ'ורי, שגם הוא נוגב עד תום. ענבל אמרה שסוף-סוף היא מבינה מה ההבדל בין בשר טוב לבשר מעולה (מנגל על אי תנועה מול "אל גאוצ'ו הרצליה פיתוח"), ואני הגעתי למסקנה שזה היה האנטריקוט הכי טעים שאכלתי בחיי!

שבעות עד אין קץ החזקנו את בטננו, אך למרות זאת החלטנו בכל זאת ללכת על עוד קינוח קטן (שבוע שמח חייב להיגמר במשהו מתוק, לא?). ענבל זכתה בצ'חה – טורט עם ריבת חלב, מרנג ונגיעות אפרסקים, שהיה ממש מוצלח, ואילו אני התענגתי על קרפ ריבת חלב משמח במיוחד.

אחרי שסיימנו לאכול את כל המטעמים המופלאים, התמלאנו סקרנות לגבי המטבח הדרום-אמריקאי. דניאל, השף הארגנטינאי המקסים של המסעדה, סיפר לנו שבמקום מתקיימים גם אירועים ונערכות סדנאות בשר. עד יום העצמאות הבא יש עוד 11 וחצי חודשים, אבל ב"אל גאוצ'ו הרצליה פיתוח" אפשר לחגוג כל יום, עם המון בשר משובח (ובמסגרת העסקיות זה אפילו ממש זול!).
מאת: אודליה צדוק
אל גאוצ'ו – בעיקר המון המון בשר!
הגיע הזמן שתגלו בעצמכם מה ההבדל בין בשר טוב לבשר מעולה. איך? ביקור במסעדת "אל גאוצ'ו" השוכנת בהרצליה פיתוח, וזלילת עסקית משתלמת ביותר יספקו את הפתרון.
עוד יום עצמאות חלף עבר לו, ושוב נשאלת השאלה: למה יש רק יום אחד כזה בשנה? מן יום שכזה – כיפי, עם המון סולידאריות בעם, יום שבו ממש אפשר להרגיש איך קיבוץ הגלויות הצליח וכולם שמחים ומגובשים... ולא רק בהרגשה, אלא גם באוכל: כולם עושים "על האש". כל אחד מוצא לו פיסת דשא פנויה, לפעמים אפילו על אי-תנועה באמצע כביש, ומנפנף בהתלהבות חשוף פופיק. ובעיקר אוכל המון בשר... אחח... איזה יום מופלא. אז אחרי שעשן המנגלים התפזר, החלטנו בת דודתי ענבל ואני, להלן חצי הבולגרייה והפרסית השלמה, להמשיך את השבוע באותו קו, עם עסקית הצהריים של "אל גאוצ'ו הרצליה פיתוח", הסניף הוותיק של הרשת המשגשגת.

העסקיות ב"אל גאוצ'ו" משתלמות ביותר: במחיר מנה עיקרית בלבד, ניתן ליהנות מארוחה שלמה! הארוחה נפתחת במנה ראשונה לבחירה, מבין שלל אפשרויות כמו אמפנדה במילוי בשר, תירס או פיטריות, אנצ'ילדה פרגית או ירקות, נקניקיות צ'וריסו, נקניקיית סלצ'יצ'ה חריפה וכנפיים ברוטב נאצ'וס. ענבל ואני בחרנו בצמד האנצ'ילדות, הפרגית והירקות. אנצ'ילדה היא למעשה מעין טורטיה מקמח תירס ממולאת ומגולגלת, המצופה פירורי לחם ועוברת נגיעת טיגון קלה. האמת? הברקה! שני הטעמים היו מוצלחים ביותר. האנצ'לדות היו חמימות ופריכות, וגילו עמידות לאור הביסים הגדולים שלנו.

במסגרת העסקית המבורכת הגיעו לשולחננו גם שתייה קלה (בכוס עצומה בגודלה!), סלט אישי לכל אחת מאיתנו, וטעימות אנטיפסטי – ירקות שהושרו במרינדות ארגנטינאיות שונות ומצוינות. על הלחם, שכלול גם הוא בעסקית, ויתרנו, כדי לשמור מקום למטרה העיקרית אליה באנו: העיקריות, ולא סתם העיקריות אלא העיקריות הבשרניות.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על