מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017


למנה עיקרית חזרנו למקורות והזמנו המבורגר קלאסי עם צ'יפס (69 ₪) ומנת שניצל עם תוספת הום פרייז (61 ₪). ההמבורגר היה מעולה – 250 גרם של בשר עסיסי, מלווה בצ'יפס בשרני ופריך, שהגיע רותח, כמו שאנחנו אוהבים. אם תירצו תוכלו לקבלו גם בגרסת הבית, כאשר בתערובת חבויים גם חצילים, פיסטוקים וקשיו. גם השניצל של אדיסון – מהזן הדק והפריך – לא אכזב, וההום פרייז שנחו לצידו היו מצוינים, כמו שרק תפוחי-אדמה ששולבו בנדיבות עם חמאה יכולים להיות. כמו כל המנות באדיסון גם כאן האוכל מילא יפה את הצלחות הגדולות באופן אשר ישביע את רצונו (וקיבתו) גם של האדם הרעב ביותר.

לאור גודל המנות, לשלב הקינוחים הגענו שבעים למדי. ועדיין, לוותר על קינוח לא הצלחנו, וטוב שכך (למזמיני הארוחה העסקית מוצעים קינוחים במחיר מופחת של 24 ₪). "אצבעות אדיסון" שהזמנו היו מעולות. ממש "ללקק את האצבעות". מדובר בשתי אצבעות טרי-קולד עבות וארוכות, הכוללות שוקולד לבן מעל, שוקולד מריר במרכז, ושוקולד חלב משובץ אגוזים פריכים בתחתית. ואם זה לא מספיק, רוטב השוקולד "זורם" לאורך הצלחת הארוכה באופן כה מגרה שכמעט קשה להפריע את מנוחתו (אבל רק כמעט...). מנה אידיאלית לחובבי השוקולד, שבהחלט מספיקה לשניים. גם הסורבה שהזמנו (3 כדורים בטעמי קוקוס, תות ופסיפלורה) היה מצוין – מרענן מאוד, לא מתוק מדי ועם טעם פירותי חזק.

גם בערבים שמח ב"אדיסון" – באם חפצה נפשכם בערב שהוא יותר מחוויה קולינארית, אתם מוזמנים לדק המסעדה בה מארחים בערבי הקיץ בר-סושי, המוכן לעיני האוכלים, מסך ענק לחובבי הספורט ומופעי מוזיקה מעולים בערבי שלישי.

מפוצצים אך מרוצים יצאנו לדרכנו חזרה, ועכשיו אנחנו כבר נזכור לבטח שאדיסון גם המציא את נורת החשמל אבל גם יודע להאיר את הבילוי עם אוכל מצוין, מחירי עסקיות שווים, ואווירה מחשמלת.
*מנות שלא מופיעות בתפריט העסקי.
מאת: אופיר לזר
עסקים מסביב לשעון
את ה"אדיסון" השוכן ברעננה מומלץ לפקוד בכל שעות היום. תקבלו שם אוכל איכותי ומשביע, אווירה נעימה-נעימה, מקום מעוצב ויפה והרבה כיף. אבל אם תגיעו בצהריים תזכו גם לארוחות עסקיות מוזלות
בצהרי יום חול אחד החלטו לנו לחזור למכורתנו, הלא היא רעננה, והגענו למסעדת "אדיסון", אשר ממוקמת במתחם הפארק השוקק ממערב לעיר. המסעדה רחבת הידיים הייתה מלאה למדי, וזמן קצר אחר-כך החל להתמלא גם הבר המרווח שבמרכזה. למרות האטרקטיביות של הבר הרחב ועמוס המשקאות (המוצגים על רקע של תאורה מתחלפת) וכורסאותיו הגבוהות והמפנקות, בחרנו לבסוף להתיישב על ספה לצד שולחן פינתי.

העיצוב של "אדיסון" מזכיר מעט דיינר אמריקאי הפוגש פאב בעיצוב מודרני מתוחכם. כזה שמצליח להתאים בעת ובעונה אחת גם לארוחה משפחתית וגם לזוגות שמחפשים אווירה מעט יותר "ברית", עם מוסיקת רקע כיפית שגם מאפשרת שיחה. סידור השולחנות המוצלח מבטיח שכל שולחן זוכה לחלל אינטימי משלו, כך שלא תמצאו עצמכם משתתפים סמויים בשיחתם של יושבי שולחנות אחרים, כמו שקורה לעיתים במקומותינו.

מאחר שבאנו בשעת צהריים הוגש לנו תפריט עסקיות – הארוחות העסקיות של "אדיסון" מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00 ל- 17:30. עיון בתפריט חשף בפנינו תפריט אקלקטי למדי, שמתבסס על מחיר המנה העיקרית שתבחרו, ומתחיל ב-61 ₪. ציפינו למצוא במקום כמו אדיסון רק המבורגרים, שניצלים ודומיהם אבל הופתענו לגלות שהתפריט כלל גם דגים וקומבינציות סושי. מבט קצר על הסועדים והמלצרים סביבנו לא הותיר כל ספק כי אלו זוכות לפופולאריות לא מבוטלת, ולכן, על אף מצב הרוח הקרניבורי שבו הגענו, החלטנו גם אנחנו לשלבן בהזמנה.
מאחר שהיינו סקרנים מאוד שילבנו מנות מהתפריט העסקי (שהוא בהחלט מגוון מאוד) ומנות מסוימות מהתפריט הרגיל. לראשונות הזמנו סיגר טלה בגספצ'ו שרי וטחינה*, סלט "אדיסון של פעם"* ורול סושי (8 יח'). כשמנת הסיגר הגיעה לשולחננו שמחנו לגלות שמדובר במנה ראשונה נדיבה למדי (כמו כל המנות במסעדה, אבל נגיע לזה מאוחר יותר...). היא כללה 4 סיגרים עבים ופריכים, שנחו על מצע גספצ'ו ועוטרו בטחינה. בשר הסיגרים היה עסיסי, והשילוב עם הגספצ'ו והטחינה התגלה כמרענן ומקורי. מעין גרסה עם טוויסט למי שמתגעגע לפסטלים הפופולאריים מהעבר. סלט אדיסון של פעם כלל תערובת חסות עם שבבי טורטיה וזעתר ברוטב כוסברה וגבינת פטה. כל זה משולב במגוון שורשים קצוצים המפגישים את ה"פעם" עם ה"עכשיו" ויוצרים מנה ייחודית שהחזירה אותנו לבית סבתא ובו-זמנית הקפיצה אותנו למחוזות חדשים ולא מוכרים. חתמנו את הראשונות ברול הסושי, שהיה טעים מאוד וטריותו הרבה ניכרה בכל מרכיביו.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על