מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


לפני המנה העיקרית לגמנו יין אדום עסקי, שאליו נלווה חינם אין כסף בונוס בלתי צפוי בדמות סיפורים מרתקים של ננד על החיים בסרביה: מינוס 20 מעלות בחורף, 30 מעלות בקיץ, וכל חצי שנה משתנה השם של המדינה. הסיפורים גרמו לנו לחשוב על תהפוכות וחידושים וגם על דברים יציבים יותר, כמו הזיהוי של אמריקה עם המבורגר. ב"אדיסון", נאמנים לרוחו של תומאס אלווה, מיטיבים לשלב מסורת עם חדשנות ומציעים את ההמבורגר בכמה גרסאות: זה שלנו הגיע כשבתוכו טמונים חצילים, קשיו ופיסטוק קלוי. בשר הבקר המיושן, דרגת הצלייה המדויקת, הפירה הנימוח שחבר לבשר והתוספות הייחודיות הפכו את המנה לתענוג של ממש. העיקרית השנייה שניסינו הייתה פטוצ'יני נפוליטנה. הפטוצ'יני המשובח טבל ברוטב שווה במיוחד. שעשה טוב בחיך ובלשון וגם הפיץ סביבו ריח מענג.

נהוג לומר ש"יש קיבה נפרדת לקינוחים", אז בהשראת האמרה הרשינו לעצמנו לחגוג. בהמלצת המלצרית התחלנו את החלק המתוק של הארוחה עם טארט טאטן בננות, עוד מנה שמפגינה את הכישרון של השף לשלב בין מסורת למקוריות – מצד אחד בצק פריך כמו שצריך, מצד שני בננות מקורמלות במקום תפוחים והתוצאה: ללקק את האצבעות. בנוסף דגמנו מרנג שוקולד לבן ברוטב פירות יער וקרם ברולה עם גלידת וניל ופירות יער. כמו הטארט טאטן, ובעצם כמו כל המנות ב"אדיסון", גם שני הקינוחים האחרונים הוגשו בצורה כל-כך מושקעת ויפה, שהיה חבל לקחת את הביס הראשון כדי לא להרוס את הצלחת המוצלחת. מצד שני, ברגע שנוגסים כבר אי-אפשר להפסיק...

לסיום הודינו לאדיסון על המצאת החשמל ולשף של "אדיסון" על ארוחה משובחת. ומה עם סיפורים על גברים, נשים ומה שביניהם? האוכל המשובח והמחירים המשתלמים השכיחו כנראה מלבנו המר את כולם. מי צריך רכילות כשיש בטן שבעה וראש מבוסם ושמח?
מאת: אפרת מיימון
הנאות מחשמלות בצהרי היום
ב"אדיסון" הרעננית והרעננה מציעים לאורחים עיצוב משגע, אווירה מצוינת, שירות מקצועי ונפלא ואוכל משובח. בצהרי היום מוגשות שלל ההטבות הללו במחירים עסקיים משתלמים המבטיחים הנאה ברורה ושווה לכל נפש
"אדיסון", השוכנת בכניסה המערבית לרעננה וקרויה על-שם תומס אדיסון, ממציא נורת החשמל, מתהדרת כיאה לשמה באוסף מנורות משמחות, קירות אדומים שיוצרים הרגשה של בית חם, ובר מרשים שמציג לראווה מגוון בקבוקים על רקע תאורה מתחלפת ומהפנטת. שוררת בה אווירה הממוקמת איפה שהוא בין בר למסעדה, והיא בעיקר פשוט מקום שכל אחד יכול למצוא בו את מבוקשו: אפשר לקפוץ לזלילה מהירה באמצע יום העובדה, לעבור במקום בדרך חזרה מהים להמבורגר ובירה, להתארגן לארוחה רצינית עם חבורת קרניבורים מביני עניין, וגם לסגור בכיף לילה מלהיב עם דרינקים ונשנושים.

אני וחברתי הג'ינג'ית השתוקקנו לאיזו עסקית מהנה, מתובלת בסיפורים על גברים, נשים ומה שביניהם. "אדיסון" התגלתה כבחירה מצוינת, לא רק בגלל האוכל, שתיכף אספר לכם עד כמה הוא ערב לחיכנו, אלא גם הודות לצוות. אין מה לעשות, אמנם למסעדה באים על-מנת לאכול, אך צוות אנטיפת עלול להפיל בילוי גם במסעדת שלושה כוכבי מישלן. לשמחתנו, הצוות היה ידידותי, מבין עניין ומשעשע, ובמיוחד ננד, מנהל המסעדה שמוצאו סרבי.

ועכשיו לנושא שלשמו התכנסנו, האוכל. ב"אדיסון" מוגש תפריט עסקיות משתלם, הכולל ראשונות ועיקריות ומשקה קל לבחירה, במחיר המנה העסקית בלבד. טווח המחירים נע בין 56 ל-72 ₪. העסקיות מוגשות בימי א'-ה' בין השעות 12:00-17:00. אפשר ללוות את הארוחה ביין אדום עסקי, בתוספת של 22 ₪, בשליש ליטר בירה מהחבית בתוספת של 22 ₪, או להתמוגג על קינוח עסקי בתוספת של 24 ₪ בלבד.

לראשונות התלבטנו בין: סלט ירוק, אנטיפסטי, כנפי עוף ברוטב חמוץ מתוק ופטה כבד עם ריבת אגסים ולחם קלוי. כי מניסיון העבר ידענו שמדובר במנות שכותרתן אולי קונבנציונאלית, אבל גם מנות קונבנציונאליות צריך לדעת להכין, וב"אדיסון" בהחלט יודעים מה הם עושים, וגם עושים זאת בנדיבות, שהורגשה היטב גם בגודל המנות וגם ביופיין וטעמן.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על