מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


ולמרות שתשומת לבי היתה נתונה בעיקר לבחור, בכל זאת הבחנתי שהעיצוב היה באמת משהו שלא ראיתי כמותו, אז בסוף לא יכולתי להתאפק ושאלתי את המלצרית הנעימה שלנו, שהניחה על השולחן את העיקריות, מי עיצב את המקום ונעניתי שהאדריכלית טלי כהן-אנדרסון היא האמנית שמעבודתה אני כה מתרשמת. פ' אמר שצריך לזכור את השם. הוא צדק (אם כי מעניין מה הוא מתכנן לעצב בעזרתה – אולי את סלון ביתנו המשותף העתידי?). העדפתי להתרכז בעיקריות: פ', כמה גברי מצידו, בחר המבורגר טלה וכתוספת, כמה מקורי מצידו, בצ'יפס. 250 גרם בשר טלה טחון משובח, נחו להם על לחמנייה שמנמנה, ולצידן ערימת צ'יפס מפתה. פ' נבלע אל תוך העיסוק בלעיסה, ואני, בהתקף נשיות מתפרצת, התפניתי אל הספגטי אספרגוס שלי, שהגיע בלוויית רוטב שמנת, אספרגוס, עגבניות מיובשות ופרמז'ן נהדר. התעלפתי מעונג (טוב נו, וגם מ-פ').

אחרי ששבענו, והרבה יותר מכך, התפנקנו לנו על קינוח משותף – קרמבו שוקולד: מוס שוקולד לבן על בסיס נוגט, שהיה פשוט יותר מדי טעים ושחיתותי. פ' עוד לגם לו אספרסו קצר, נינוח כהרגלו, כאילו לא צפויות לו בהמשך היום עוד משהו כמו 5 שעות עבודה אינטנסיבית. הודיתי לאלוהיי העסקיות, שמאפשר לי לפגוש את האיש העסוק הזה, ליהנות מזיו חישמולו ומחברתו הסולידית והמשגעת. שאלתי את פ', בהיסוס קל, אם היה לו נעים פה ב"אדיסון" ואם אולי נוכלו, מתישהו בעתיד, להיפגש כאן שוב. פ' התרומם ממושבו, שלח אלי יד מסוקסת, הקים אותי ומשך אותי אליו, ותוך כדי שהוא מאמץ אותי בחום הגברי האופייני לו, לחש אל אוזניי: "מתי שתרצי, מותק. לכאן, איתך אני יותר מאשמח לבוא שוב!"

העסקיות של "אדיסון" מוגשות בין השעות 12:00 ל-17:00.
מאת: מערכת ROL
אדיסון - חשמל זורם בכפות ידיך
ב"אדיסון" ברעננה התחשמלתי מהעיסקיות הנהדרות ומהחברה המושכת. כנראה שמקום יפהפה, מזון מושקע וטעים ביותר, ואווירה נהדרת יכולים לעשות פלאים גם ללבו של הגבר הכי אדיש בעולם. או שאולי היה רק נדמה לי שהוא אדיש...
'ארוחת צהריים עסקית עם פ' המחשמל. בר-מסעדה Edison. רחוב אחוזה. רעננה', כתבתי לפניי ביומן. כהרגלי, צבעתי בירוק זרחני את השעה, וכמובן שהתייצבתי במקום במועד הנכון ובעת המדויקת. פ' חיכה לי כבר בפנים. ישוב לו בשלווה בפינה נחמדה, הוא זקר לכיווני את אצבעו בנונשלנט ואני, משימה עצמי כבלתי מתרגשת בעליל, פילסתי דרכי אליו. התיישבתי, הרמתי את משקפיי השמש אל בין תלתלי, וחייכתי לכיוונו. פ' נראה מרוצה, אבל (כמעט כרגיל אצלנו) השתררה בינינו שתיקה מסוימת. בסדר. הדבר אפשר לי לבחון את "אדיסון" היטב, וממש להתרשם ממראה עיניי. חלל אפלולי משהו, תאורה מיוחדת בגוונים מתחלפים (הכי אהבתי את האולטרא סגול) באזור הבר, ואורות בהירים החודרים בינות פיסות קיר צבועות אדום עז ומפוסלות בצורה שקשה לאפיין אבל שמאוד מצאה חן בעיניי. אמרתי ל-פ' שהעיצוב משגע והוא הסכים בהינד ראש. מחשמל הבחור.

וכך, כשאנחנו מסבים אל השולחן על גבי כורסאות עור אדומות ורכות, והנוף מסביב מאתגר את העין, נפנינו אל התפריט שבישר איזה עיסקיות ממתינו לנו ב"אדיסון", כמה הן יעלו ומה הן יכילו בחובן. העסקיות של "אדיסון", מסתבר, כוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה לבחירה ומחיריהן מפתיעים לטובה – 49-69 ש"ח לארוחה המלאה. פ' הטה את ראשו בדרך שקשה להתעלם ממנה, ואכן מלצרית חייכנית נגשה אלינו מיד. התייעצות קצרה והזמנו: פ' פתח במנת כנפיים מטוגנות ברוטב חריף-מתוק ואני בסלט ירוק סימפטי. בעוד פ' מבצע מולי מייצג פינגר פוד מרשים, תקעתי אנוכי את המזלג שלי בעדינות אופיינית בנתחי החסה הפריכים וניסיתי להיראות יפה גם כשפי גדוש ירק. השמנוניות הכתמתמה מרוטב ש-פ' שב ולקק מאצבעותיו היפות נראתה שובת-עין, והוא גם הבטיח לי שמדובר במנה נהדרת. התבוננתי עליו ועל הבר המעוצב חליפות, לגמתי בנחת לימונענע מרווה, ולרגע אחד יחסינו נראו פשוטים כל כך – גבר, אישה, אוכל. מה יכול כבר להיות כל כך מורכב פה?

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על