מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


עידן החליט לעשות הסבה לעיקריות ולקח פתאי. אותי המרקים כבר קצת מילאו אז החלטתי לקחת דג. פילה דג דניס מטוגן שזכיתי בו היה מעולה, אמנם לא במסגרת העסקית אבל היה שווה את זה. הדג הגיע עם רוטב לימון, קערה צ'יפס, וקערה סלט ירקות טרי. התוספות כבר היו טעימות ועשו את המנה ממש שווה! הדג היה מעולה, עסיסי ומזמין. היה חבל אפילו לשים את הרוטב. פשוט לאכול את הדג מהר, לפני שייגמר! מעולה! הפתאי של עידן לא אכזב ועידן שוב שיבח בלי סוף למרות שכבר היה מלא מהלחמים המדהימים. מסתבר שהפתאי של "שאלוט" היא מנה ממכרת לא רק אותו וזוכה לשפע מעריצים.

למרות שהיינו מלאים (עוד במנות הראשונות!) לא יכולנו שלא לקנח עם עוגת כרמל-ביסקיווטים מהמדהימים שאכלתי. יחד עם קפה הפוך לגברת ואספרסו לאדון שהיו טעימים מאוד.

יצאנו מ"שאלוט" חבוקים ומרוצים. משב רוח נעימה שהגיעה מהים עטף אותנו. היה כל כך טעים וכיף. והשירות המקסים של שי ושלי היה מדהים. אז עוד נצפין לעסקית בנתניה גם בקיץ. בעצם, כנראה שלפני!
מאת: מערכת ROL
שאלוט: הפיתוי שבפתאי
תפריט אסייאתי כשר עם שף מומחה מיבשת האם, מאפייה וקונדיטוריה בתוך המסעדה ושפע הצעות עסקיות דשנות (בטווח שבין 39 ל-59 ₪). מסעדת "שאלוט" הכשרה בנתניה מציעה לכם להיות מלוכסנים לשעה קלה – ולאהוב את זה מאוד
מסעדה: בצל ירוק
בשנים האחרונות התפתחה העיר נתניה. זה החל עם מתחם 'איקאה', נמשך בגדודי התיירים הפוקדים את העיר, וקיבל חיזוק בשכונות החדשות ובשיפוץ הטיילת היפה של העיר. לכבוד החידוש ועקב הריגוש, החלטנו עידן ואני לחנוך את נתניה המתחדשת ולפקוד את "שאלוט", מסעדת טיילת טעימה וכשרה הפועלת כבר מזה כשנה.

"שאלוט" הכשרה, שהוקמה על חורבותיו של סניף "קפולסקי" האגדי, מתהדרת בתפריט חלבי – אסייתי (כן, יש גם סושי!) ומחזיקה שף אסייתי, בנוסף לשף הקבוע של המקום. "שאלוט" מגדילה לעשות ומוכרת במקום גם שפע לחמים טריים וטעימים, עוגיות, עוגות ושלל קינוחים שאפשר לקחת הביתה כדי להמשיך את חגיגת הטעמים.

כבר כשנכנסנו לא יכולנו שלא להבחין בוויטרינת הקינוחים והמאפים שבפינה, שכוללת גם פינת טעימות, אך אנחנו בחרנו לטעום את כל זה במשך הארוחה. ל"שאלוט" שפע עסקיות צהריים המוגשות: בראשונה תזכו בסלט/מרק/פוקצ'ה למנה ראשונה, כריך בריאות וגלידה לקינוח, בעלות של 39 ₪ בלבד. בעסקית האיטלקית תשדרגו את העיקרית לפיצה/פסטה יחד עם מנה ראשונה, וקינוח. בעסקית הדגים תזכו בדג טרי עם תוספת צ'יפס/אורז או פירה במחיר של 59 ₪ בלבד! ובעסקית האסייתית תקבלו למנות הראשונות אגרול / מרק טום יאם / ירקות בטמפורה, לעיקרית תקבלו נודלס / פתאי / יאקי משי/ סושי ניגירי / מאקי / פוטומאקי / I/O וכמובן קינוח, בעלות של 49 ₪ בלבד!

מכיוון שהחזאי הבטיח סופה, החלטנו לחמם את עצמנו מראש והזמנו מרק פיטריות לאדון ומרק בצל לגברת.
מרק הפטריות שזכה בו עידן היה כה טעים, בעל מרקם קטיפתי, קרמי, אך לא כבד מידי והתהדר בשפע פטריות טריות ששחו בקרמיות הזו. המרק לא הפסיק לקצור מחמאות ועידן לא הפסיק לשבח. התגייסתי גם אני להתקפה, שלפתי כף ומזלג (לפטריות) והתחלתי לפלוש לעבר מרק הפטריות. יחדיו הכרזנו שזה אחד המרקים היותר טעימים שאכלנו בחיינו... מרק הבצל גם הוא היה טוב, והתהדר בשלישיית צנימי באגט שעליהם הוקרמה גבינה צהובה. חיש מהר החלטתי לפצות את עידן על גזלת מרק הפטריות שלו ותרמתי לו קצת מהבאגט המדהים. לא ציפינו לפתיחה כזו מרשימה כבר בתחילת הערב. אבל ההפתעות לא הפסיקו לזרום. למרק נוספו שפע פרוסות לחמים ממגוון הלחמים של המקום, יחד עם חמאה הולנדית משובחת. טוב, גם לזה לא הייתי מוכנה. לחם הדגנים, לחם האגוזים, לחם העגבניות המשיכו את חגיגת הטעמים. הלחמים היו ממכרים וטעימים. מרקמם היה לא אוורירי מידי, אלא זכה לענג חיכינו בנימוחות מדהימה ובשרנית. היה כ"כ טעים - וזה רק הייתה ההתחלה...

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על