מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


לגבי העיקריות – המנה הטובה ביותר ב"סזאר" היא האסאדו המקומי, המגיע בדמות חצי קילו של פיסות חתוכות דק וצלויות על הגריל ברוטב ברביקיו מטמטם. הצרה היא שאת המנה הנהדרת הזו לא תוכלו למצוא בכל ערב, ולכן התאכזבנו מאוד שבליינים רעבים זללו את האסאדו האחרון כמה דקות לפני שהגענו. החלופה הגיעה בדמות אנטריקוט עסיסי עם כתם ציר בקר, רוטב יין אדום, פלפל ומלח גרוס. ה-M של "סזאר" הוא יותר MW, ולקרניבור אמיתי שסטייק ללא דם ניגר בין השיניים זה לא אותו הדבר זה יכול קצת להציק, אולם בסופו של דבר מדובר ב-400 גרם של סיבי בקר איכותיים למדי, שהעלו מאלטמן ובניו גרגורי תענוג. השניצל הווינאי העשוי בשר עגל דק (מידי) בציפוי פריך היה סיפור אחר, אך שניצל זה שניצל ואי-אפשר להשוות תרנגולת לבהמה עסיסית.

מדושנים מעונג היה לי חשש כי לא נעמוד בהתקפה נוספת, ובכל זאת ב"סזאר" לא ריחמו עלינו והאביסו את הקינוחים. חלוץ ראשון היה קרם ברולה חלבה עם ציפוי קרמל. בכדי שמנה תעלה מעל סולם הבינוני היא זקוקה, לבד מחומרי גלם מעולים, לאיזשהו טוויסט שיעקוץ את החושים ויוסיף עניין. במקרה הזה הקשו את הקרמל קצת יותר מהרגיל וההד השרוף בהחלט עשה את ההבדל. אלטמן ג'וניור העדיף את המסקרפונה תותים, עם בלילה תותית ושוקולד לבן. גם כאן השף ידע להפתיע כששמר על טעם טרי, גם בבלילה (שהוכנה מתותים טריים ולא מריבה) והוגשה בדרך מעניינת של קופסה משנות השישים.

מלאים לגמרי, שמחים ביותר, ומפוצצים ממטעמים, רבצו להם האלטמנים על ספה מקומית וגלגלו בטנם בנחת. ללא ספק מקום שאחזור אליו, הואיל והוא מספק איכות תל-אביבית עם כל היתרונות של אזור השפלה, בכלל זה – שירות אדיב וחם, חנייה ועלות סבירה בהחלט.

*לא כל המנות המצוינות בכתבה משתתפות בתפריט העסקיות – בררו במסעדה לפני ההזמנה.
מאת: יאיר אלטמן
עיסקית מלכותית
"סזאר" – ביסטרו-בר אהוב השוכן בלב פארק המדע ברחובות – מגיש אוכל מענג, איכותי ועדכני לגמרי. בצהריים תקבלו את הכל במחירי עסקיות נהדרים. בתאבון!
פארק המדע של רחובות ידוע בשלל מקומות בילוי איכותיים. "סזאר" יכולה בהחלט לככב כמסעדה המובילה של הסביבה. לכן, למי מכם שהתמזל המזל לעבוד או לעבור בסביבת פארק המדע, יש את הפריווילגיה הנהדרת לאכל ב"סזאר" צהריים. שזה אומר – עסקיות. הארוחות העסקיות של המקום מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00וגם, לשמחתנו הרבה, בימי ו' בין 12:00 ל- 17:00.

כבר עם הכניסה אל המקום ניתן לראות שמדובר ברמה אחרת. סיבוב קליל של גלגל העין גילה תאורה עמומה, אך עם זאת מכוונת היטב, שמאירה לך בדיוק את האזורים האסטרטגיים בשולחן. ריצפת פרקט מרשימה מעניקה למקום אווירה חמה ואלגנטית, רומנטית אם תירצו. עיצוב המקום נע סביב הרטרו של ניו-יורק בשנות החמישים, ובא לידי ביטוי בפנסי ספינה עתיקה, ריהוט וצלחות מהמטבח של סבתא. רוח הביסטרו ממשיכה לתפריט, אך שומרת על גובה העיניים ועלויות מתחשבות, בעיקר בצהריים. בימי החול המחירים של העסקיות ינועו בין 46 ל-56 ₪, כשהארוחה תכלול: פוקאצ'ה מהטאבון, מנה עיקרית שתבחרו, שתייה קלה או סטלה ארטורה מהחבית או כוס יין והכל במחיר העיקרית. בשישי עומד מחיר הארוחה על 59 ₪ ותמורתו תזכו במנה ראשונה, מנה עיקרית ושתייה קלה*.

אל הארוחה שלי ב"סזאר" הגעתי מצויד באבו אלטמן – ד"ר מיכה שהזמין פיתה סאג': לקחו פיתה דרוזית והעמיסו אותה בבשר טלה טחון, טחינה ופיסטוק. מה יכול להיות רע? עבדכם הנאמן, לעומת זאת, החליט לשים פעמיו על פטה כבדים, הל ויין אדום, שהוגש בשני סלייסים רחבים לצד ריבת אגסים נדיבה. מדובר במנה של ניגודים, ההל ממשיך ניגוד זה ונותן למנה זריקה אוריינטלית לא צפויה. אחת הדרכים לדעת אם מסעדה טובה באמת היא בהזמנת מנה זו. הכנת הפטה בצורה טובה מעלה את הגורמה שבו לדרגת אומנות של ממש. וכזה הוא היה: רך, נימוח ונמס בפה, בעל טעם עז הנשבר במתיקות הריבה. כך, לאחר פחות משתי דקות, נותר בצלחת שריד של נוזל אדמדם, עדות אילמת לכבד שנרצח שם. אלו ללא ספק הראשונות הטובות ביותר שתמצאו במקום.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על