מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 22.10.2017


היה ברור שניקח גם פסטה. ב"פסטה צ'נטרו" בוחרים פסטה בשלושה שלבים. קודם עובי: ספגטי, פטוצ'יני או פפרדלה (מסודר מהצר לרחב). אחר כך בוחרים צבע: לבן (קמח לבן), חום (קמח מלא), או ירוק (תרד). לבסוף בוחרים רוטב ממגוון הרטבים ש"פסטה צ'נטרו" מציעה. אנחנו הלכנו על פשטות, כי מסעדות טובות נמדדות בפרטים הפשוטים. ספגטי מקמח לבן ברוטב רוזה. פשוט תוצרת "פסטה צ'נטרו" זה פשוט וטעים. הפסטה עצמה הייתה טעימה והורגש שנעשתה באהבה. כאילו הכינו סליל-סליל לפני שהוא הוכנס לפיות שלנו. בין ביס לביס וסלסול מזלג התפנינו לעוד משולש פיצה. מה שגרם לנו ממש למשולש רומנטי.

ל"פסטה צ'נטרו" מנות מיוחדות המשתנות מדי יום. הזמנו גם אחת מהן. זכינו במנה מהסרטים. "סופלה ספגטי". סלילי ספגטי בעירוב עם שני סוגי פטריות, מסולסלים יחדיו בצורת סופלה שנאפה בתנור בסיר-מים, והוגש ברוטב רוזה, עשיר ומחמם. לסופלה הזה הייתי קוראת גם "הר ספגטי". כמות הספגטי בו הייתה מכובדת עם טעם עשיר של פטריות. עטנו על השלל עם עוד קצת פרמז'ן והרבה רעב לטעם טוב.

עייפים ומרוצים החזקנו ידיים וחיכינו לבאות. שלב הקינוחים לא איחר לבוא, ואיתו שלב ההוכחה. אור המלצרית דיברה על פאי הלימון הביתי אפופת אושר, וגם אנחנו הוקסמנו מהעונג הזה. טעים וחמצמץ, עשיר ומיוחד היוו הגדרה טובה למנה הזו. אך לא בקינוח אחד הסתפקנו. בטח לא אני, אחרי ששמעתי את צמד המילים "פנקוטה פסיפלורה". וואי זה היה טעים! מרענן ומיוחד, בטח לא משהו שרואים בתל-אביב.

יצאנו מהמסעדה מחובקים ועייפים. ארוכה הדרך חזרה, אך היה שווה להצפין עד מרכז הפסטה האולטימטיבי – פסטה צ'נטרו הנפלאה.
מאת: אודליה צדוק
נא לא להפריע: פה עסוקים בלאכול פסטה
בפרדס חנה ממתינה לכם " פסטה צ'נטרו" – מסעדה איטלקית משובחת בה מוגשות פסטות ופיצות מדהימות, טעימות וכשרות. ובצהריים יש גם ארוחות עסקיות משתלמות. בקיצור – אתם עוד בבית?
נהוג לחשוב שמקומות בילוי ומסעדות שלא נמצאות בתחומי תל-אביב רבתי הם מקומות סטנדרטיים, בתי קפה אפורים, מסעדות פועלים או אולי מסעדות שרוצות להיות ה"ביסטרו הפרברי הבא". זה מה שנהוג לחשוב. לא חושבים על מסעדה איטלקית איכותית, על מקום רומנטי ומקסים, על פסטות שנעשות במקום, וגם על הקינוחים. הם לא חושבים על "פסטה צ'נטרו".

"פסטה צ'נטרו" הינה מסעדה איטלקית אותנטית-כשרה מפרדס חנה, שנפתחה לפני שנה, ונותנת פייט רציני לאיטלקיות התל-אביביות. ב"פסטה צ'נטרו" הפסטות מיוצרות במקום, כמו הלזניה כמובן, הפיצות והקינוחים. אפילו את האורגנו מייבשים במקום.

עם כזו פתיחה לא יכולתי להישאר תל-אביבית חסרת טעם, ולקחתי את רן לארוחה איטלקית כשרה, כזו עם פסטה אמיתית ופיצה אלוהית. הצפנו לפרדס חנה צמאים לקצת אוויר צלול, אווירה מקסימה ואוכל כשר. את פנינו קיבלה אור המלצרית החביבה, שסיפרה לנו כבר במשפט הפתיחה שלה שהיא התאהבה ב"פסטה צ'נטרו" כי את הכל מייצרים במקום, ובפאי הלימון היא בכלל מאוהבת קשות.

רעבים מהנסיעה ושיכורים מהאווירה נכנסנו ל"פסטה צ'נטרו" וגילנו מקום קסום, עם עיצוב מינימאלי מצד אחד, ותחושה חמימה מצד שני. התבוננו בתפריט והתלבטנו ארוכות. מאחר שהייתה שעת צהריים שמנו לב להצעות העסקיות המפתות – העסקיות של "פסטה צ'נטרו" מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:30. מחיריהן נהדרים 44 ₪ או 55 ₪ והן מציעות שלושה סוגי ארוחות: 1. פסטה עם סלט קטן ושתייה. 2. פיצה עם סלט קטן ושתייה. 3. לזניה או רביולי עם סלט קטן ושתייה. בכל הארוחות ניתן להחליף את הסלט במרק (כשקרררררררר). תענוג.

אנחנו עשינו סוג של מיקס אנד מאץ' – את בטננו חיממה במנה הראשונה פיצה דואו – וכשמה כן היא, משלבת את כל הטעם הטוב שבפיצה. חצייה עגבניות-פטריות-זיתים, וחצייה השני פסטו וקוביות גבינת פטה. ביס אחד מכל משולש גרם לנו להחזיק ידיים ולהמריא, אוי אנחנו אהבים פיצות. וזו פיצות טובה! אמיתית. אחת ששווה להצפין בשבילה. ממש משולש אהבה!

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על