מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


עדיין רעבות, מצפות לבאות, השתוקקנו לנגוס בבשר של ה"ברנש". מיטל לקחה שניצל, "כמו ששניצל צריך להיות", בתוספת סלט תפוחי אדמה במיונז עם גרגרי חרדל. ואני לקחתי ברנש-בורגר, ההמבורגר הביתי ששכני ה"ברנש" מכורים לו. הסיבה לכף התבהרה אחרי ביס אחד. המבורגר מושקע בלחמנייה, עם עגבנייה, חסה, בצל, מלפפון חמוץ ורוטב איולי. קציצת הבשר עשויה מבקר וקצת שומן כבש, להעלאת הארומה. מיטל עשתה פנים של מאוד מרוצה מהשניצל שלה. עם נתח שניצל ענקי ועסיסי וסלט תפוחי אדמה שמעולם לא טעמתי שכמותו, ארומתי ומעודן. לצמאים יותר במהלך העסקיות יש גם מחירים זולים כצ'ופר: בירה או קאווה ב-10 ₪ וכוס יין אדום או לבן ב-15 ₪. גם על זה לא יכולנו לוותר ולגמנו לנו בירה מהחבית להעלאת המורל.

מדושנות כהלכה ושבעות נשענו אחורה קצת, והבטנו בתפריט. צריך להעביר את הזמן עד שיהיה מקום בבטן לקינוח. ראינו של"ברנש" ארוחות בוקר מיוחדת, גם עד 13 וחלקן מוגשות לאורך כל שעות היממה. גולת הכותרת של ארוחות הבוקר הייתה שקשוקה ירוקה עם עשבי תיבול וירקות ירוקים, מבושלת ברוטב שמנת. רשמנו לפנינו את הפרט הזה, שתהייה לנו מטרה חדשה ב"ברנש".

חתמנו את הצהריים עם פנקוטה תוצרת ה"ברנש". מסתבר שהחתיך המפנק הזה מתבטא בקינוחים בצורה מפליאה או יותר נכון, ממש טעימה! יצאנו מ"קפה ברנש" שבעות ומאושרות וטיפה שתויות. עם ברנש כזה – אנחנו מאוהבות!
מאת: אודליה צדוק
להפגש עם ברנש לצהריים
"קפה ברנש" התל-אביבי המקסים מגיש ארוחות עסקיות משובחות ומאוד משתלמות, יחס מצוין וחם, רענון, כיף גדול ואוכל... פשוט תלכו אליו ותגלו בעצמכם
מקצועיות בכל הרמות: עיצוב, שירות ואוכל, עם שפיות מחירים ואנשים, חומרי גלם מאיכות גבוהה, מלצרים מעניינים ועובדים עם הרבה אהבה למקום – זו הנוסחה המנצחת של "קפה ברנש" החדש, שהוקם ברחוב בוגרשוב בתל-אביב, קרוב מאוד לרחוב קינג ג'ורג'. את "קפה ברנש" הקימו נועה וארז, שני חברים טובים שבאו מעסקי המסעדנות ומחיי הלילה, וילדו יחד את הבייבי החדש והמקסים שלהם, שכולם רוצים לאמץ! "קפה ברנש", עם סמל המגבעת, עושה מחוות לכל הקהל שמגיע, לא רק לנשים יפות.

הלכתי עם מיטל חברתי לדייט של עסקית אצל ה"ברנש", והג'נטלמן הזה יודע רק לפנק... העסקיות של "קפה ברנש" מתחילות בשעה 12 בצהריים ונמשכות עד חמש אחה"צ. יש עסקיות של מנה ראשונה, עיקרית בשרית, או פסטה, או כריך, או סלט ושתייה, במחיר העיקרית. אנחנו היינו מאוד רעבות. הבחירה במחלקת העסקיות הבשריות הייתה טריוויאלית ופה אחד: סלט קיסר לראשונות של מיטל וכרובית מטוגנת בממרח לימון כבוש לאנוכי, הוד אנינותה. ה"ברנש" ממש הותיר אותנו המומות. סלט הקיסר היה ססגוני ועשיר, והכרובית המטוגנת, שנמשחה בממרח לימון כבוש, הייתה למנת מעדן כאילו אנו ישובות באחד מבתי המלון האירופאים. כרובית מטוגנת זה הרי תמיד טוב, אך ממרח הלימון הכבוש, זה הטוויסט שגורם לכם לאכול ולתהות: "איך לא חשבו על זה קודם?".

חום הצהריים התיש אותנו בטרם הגענו, ולמרות המיזוג וכל הטעם בראשונות, דרשנו איזה משקה מרענן. קיץ בתל-אביב מותיר אותנו תמיד צמאות לרעננות. מרגריטות הבית היו הבחירה האולטימטיבית שלנו. זו לקחה בטעם תפוז-מנגו, ואני-נה לקחתי בטעם אשכולית אדומה. מרגריטות הבית מוגשות בכוסות מעוצבות, עם שתי שכבות זכוכית וחלל ביניהן. כזו כוס שלא מקפיאה את היד וגם שומרת את הטמפרטורה והמרקם של המרגריטה. זה היה שווה כל לגימה. פשוט טעים, מרענן ואלכוהולי במידה. המרגריטות של ה"ברנש" הפילו אותנו מעונג. הן עשויות מ- 100% פרי וטקילה. ה"ברנש" התל-אביבי הזה יודע מה הוא עושה...

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על